lycklig

under de tio dagar jag ej har skrivit här har jag fyllt år och varit ute ganska mycket. haft det sjukt kul med teatern och varit så fantastiskt jävla glad. Varit på skivor och fuckat ur. Jag skriver nog inte så mycket här längre för jag har äntligen blivit lycklig på riktigt.

Underbart


så sann


Bara för att denna text är så himla vacker!

Jag önskar att jag kunde dricka
en trolldryck och krympa ihop
tills jag blev liten nog för att
få plats i hans skjortficka,
där jag skulle bo hop-
kurad vid hans hjärta
och höra det slå i
takt med mitt
varenda minut
varenda
dag

Förlåt

Att jag inte skrivit så mycket på bloggen för tillfället har haft lite att tänka på.
Idag var jag i skolan och sen så träffade jag Emily, hur kul som helst var det, eftersom jag ej träffat henne på så otroligt lång tid.

edan

image description va på ed sheeran igår det var hur jävla bra som helst!!!!

konstigt

Har varit på vernissage och det var mycket trevligt . träffade min mormors bror som stälde ut konst och även lite släcktingar och släcktingars kompisar och folk som jag själv aldrig hade träffat förutom typ när jag var nyfödd. nu har jag pluggat och legat i badet en stund och ska nu ta en pause och titta på storebror.

Sonja Alden, du är allt.

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt.

Du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge.

För du är där när ingen ser mig
du är där när stormen yr
du är där när natten skrämmer
du är där när dagen gryr
å jag vill alltid ha dig nära
närsom åren läggs till år
ååh att livet vill oss lära 
är att framtiden är vår

Jag tror jag är lite kär

Där står du
Jag tittar på dig
Jag kan inte sluta titta
Jag kan inte sluta tänka på
Hur det skulle vara att få hålla om dig
Du går mot mig
Och du tittar
På mig
Jag slår ner blicken
Nervöst
Jag tror jag är lite kär
Alldeles för kär
Du får ögonkontakt
Med mig
Jag är fast
Totalt

Min fina teatergrupp

Det är mycket nu som händer, det är liksom mycket runt om mig som gör mig så glad och såär lite andra grejer som tynger ner det hela. När jag är på teatern får jag sådan energi att jag aldrig vill sluta. Jag mår så bra efteråt att jag vill bara ha mer och mer. Alla där är så otroligt härliga och fina och det här får min själ att må bra. Att få umgås med dom och att vara tillsammans. men ibland märker jag att jag är yngre att jag är den lilla i gruppen, egentligen inte på en negativt sätt utan mer att jag bara är det lilla om man säger så. Det finns mycket färgsprakande energi från alla håll och kanter och jag är så lycklig när jag är där. För då lever jag, jag lever så mycket i nuet och här är jag. Så satans glad att allt har gått så bra. Det är kul att ta en öl med kursarna och det är kul att få träffas utanför. Det är spännande hur öppen man har blivit med alla även fast man knappt har känt dom så värst länge.  Jag känner att det finns något som jag vill ha här, i teatern som får mig att känna mig lugn och trygg, att lita och att känna människor. Jag har nu för en gång skull hittat den perfekta teatergruppen. För alla älskar det alla vill så mycket och alla får energi. Alla är egna och fina mot varandra. det är kul och väldigt lärorikt.

RSS 2.0