flyga iväg

Jag är inte rädd. lite orolig, det har pendlat hela dagen och jag får gås hud av att tänka på att jag ligger på en strand om två dagar eller 1 och en halv. Jag är rädd för flyg. Jag tror alltid att jag ska dö eller något annat. Jag vill bara bli av med detta och det är också därför jag åker. För att åka flyg så ofta jag kan. Dåligt för miljön men va fan. Åka tåg till malaysia tar 20 dagar!!!!! Det är inte riktigt vad jag behöver. Jag vill egentligen inte åka ibland. Jag vill inte åka på semester jag vill ibland stanna hemma för att slippa oron men här hemma finns det fler saker jag gruvar mig över. När jag är borta då finns det ofast bara en eller två. Jag länktar hem de två första dagarna och gråter lite. Sen när jag ska åka hem så vill jag inte längre åka. Jag vill stanna och aldrig åka hem. Det är svårt . Men jag blir rädd. Jag vill bara att jag ska vara den normalaste jäveln i världen men det finns det ingen som är och jag vet det. Men jag vill inte vara rädd för något jag vill vara stencool och aldrig gruva mig över det som faktiskt kan hända. Jag vill för fan leva. Jag vill vara fri på riktgit. Leva på gränsen till döden och livet. Jag vill bara vara vild men det är inte jag. Jag kan inte släppa den här gränsen av att jag gruvar mig. Det kan räcka med att gå ut genom dörren och jag oroar mig hela jävla tiden att jag ska halka. Jag ör rädd på kvällen att någon ska hoppa på mig. Och nu när bomb hotet var så trodde jag att alla med lite för mycket packning eller ett mer utlänskt utseende var teroorister som skulle bomba hela jävla stockholm i vädret. Jag blir då rädd för mig själv och tänker för mig själv. Jag ska inte vara sånn. Det är dåligt. Jag blir ingen bättre männsika av att döma på utseende. Men det är inte alltid lätt. Men vad har jag att vara rädd för egentligen. Förra året så trodde jag ärligt talat att den nya istiden skulle komma det trodde jag i år med. och nu med att flygen inte kommer iväg blir det inte bättre av. Jag är nu rädd. Men jag ska klara det här jag ska fan klara allt. För jag är fan as bra.Även fast det lätt ganska töntgit så måste man nog tänka lite på sig själv och klappa sig sjölv för att man gör det iallefall, det man ör rädd för även fast man vet att jag kommer att få ororsmoln i magen.

om de som fick leva och de som inte fick leva

Jag har börjat tänka väldigt mycket på att jag har det väldigt bra som jag har det. Jag har det bra med en familj som inte har gått i kras för något. Jag har det stadgat här hemma. Men alla har ju det ibland jobbigt. Alla har det ibland så där jätte jobbigt. Alla har det dåligt ibland och bra ibland. Men det jag tänkte på är att jag blir inte slagen jag lever inte med en alkoliserad pappa eller mamma. Jag har inte hamnat i nått bråkgäng och jag har tak över huvudet och mat. Jag blir accepterad för den jag är och blir inte utstöt. Jag blir inte mobbad. Men jag känner mig otroligt ensam ibland och jag är inte alltid glad och lycklig. Och ibland undrar jag varför. Varför kan man ha det så bra men ändå må så dåligt. Att ingenting hjälper.

Såg äntligen de halvt dolda. En serie som fick mig att beröras otroligt mycket. Gå in på youtube och se den om ni ej har sett den. Allting kan inte bli bra. Allting kan inte bli bättre.

En berättelse om de som fick leva och de som inte fick leva. Jonas Gardell är otroligt bra på att förmulera ord till långa vackra meningar. Han har gjort manuset.

SHIT

Idag har det varit en bra dag. Somnade 03.00 ungefär efter en kul, dag,kväll,natt med vänner. Bla. fika, middag och lite smått och gått
Åkte sedan hem med tåget medn Anjani. Åkte till kusin John som fyllt 13 år. Tonåring!!!!!
Vi pratade om hans tjejer och hur det gick i skolan och lite om julen och vad vi skulle göra och bara myste me pepparkakaor, tårta, lussebullar och glögg och massa te. Åkte hem och kollade på TWIN PEAKS. Badade och sen kom min gudmor med familj från cypern på middag. Nu taggar jag inför julavslutningen imorgon. WOHO

JAG KÄNNER DÄREMOT AV RESFEBERN. REDAN!!!!

full

iKväll blir jag full för kärlekens skull -  är den bästa jävla låtraden jag hört på länge


tabletter!

Jag har nu fått tabletter utskrivna för mi oro till flygresnas helvete i 24 timmar. Jag har aldrig ätit något åt min oror förumtom örtmedicin men jag undrar verkligen vad som skulle hända om man åt upp hela ört medicinen. Inget. Detta är på riktgit. Det är jäkligt bra. Äntlien någonting som funkar. Hoppas jag nu. Hon får inte ljuga för mig, hoppas inte.

Nour

Jag vet att man inte kan spola tillbaka tiden och det kanske är just därför jag sitter och lyssnar på gammla bra sommarpratare. Jag har verkligen fått en annan bild av nour el rafai. Jag älskar henne. Hon är fan as kul, as bra och jävligt skär samtidigt. Så jävla bra, jag gillar henne starkt.

Svårt

Kankse moderat såklart
Kanske vänsterpartist javisst
Eller varför inte socialdemokrat
Men nej jag orkar inte med detta prat
Någon säger en sak som låter väldigt bra
En annan säger något helt annat men i samma rad
Båda är i olika lag, men de båda låter så lovande, de båda är
De båda är bra men det finns inget mitt imellan, Vem ska jag då rösta på
Vem ska jag vända mig till när mina frågor blir för många, Kan du säga till då
Säga till mig vad jag ska tycka, Säga till mig vad som är det rätta, för jag är förvirrad
Måste jag rösta måste jag säga vad jag tycker, Du kan vara min röst och jag säger till, förnimmad


...

Hata hata hata skolan

Agnes var sjukt duktig idag då hon gjorde klart sitt projektarbete som var en monolog. Den var sjukt bra. Otroligt fin.

Jag blev sugen på att göra en själv :P

snyft snyft

Nu sitter jag och halvt snyfftar till robinson. Fy vad sorligt. Jag skulle aldrig kunna vara så länge ifrån mina nära och kära. Jag skulle gråta.

Billy Eliot

Världens finaste dansfilm från 2000.
Billy är en boxare som hittar balletten. Han har en kompis som klärut sig till tjej och har kommit på att han är bög
Hans pappa pch bror har det svårt nere i gruvorna och han tar balettklassser i smyg istället för boxningen. En hemsk men samtidigt underbar film. Alla borde se den. Även fast man inte gillar balett. Sen så är billy otroligt söt <3

Nojig

Jag blir så jävla nojig över att gå ut p.g.a. bomb attentatet som var i stockholm igår. Jag vill inte vara så här rädd och de kanske bara är jag men jag är jätte rädd för att sverige skulle hamna i något slags krig eller att fler bomber utlöses eller att någon till kommer till skada. Jag kommer vara rädd när jag åker flygplan till malaysia. Tänk om någon terrorist kommer på planet och skjuter ner planet så att alla dör, det kanske händer vem vet. Jag är så jävla rädd och nojig att det är snaslöst och jag vill inte det.

TRÖTT

Har kollat på bartenderskolan och nobelgalan lite halvt som halvt. Jag känner mig otroligt trött och jag är så jävla nere så det är galet. Känner mig verkligen helt slut. Jag äter inte så bra är aldrig hungrig, Borde börja träna och jag borde sova mer. Jag borde plugga och allt. Jag saknar verkligen ork!

studiedag

Jag har klippt klart trailern idag. Nu är det bara processanalysen kvar. Har även lyssnat lite på doktor glas i eftermidddags och efter detta så gick jag på stan med Kristina. Det blev lite julklappar. Men det jag inte tänker göra är att köpa julklappar för dyrt i år. En hundring blir max. Annars så tänkte jag göra så att jag tänkte kolla klart på twin peaks säsong 1. Så att Agnes kan få tillbaka hennes box som jag nu har kollat på ganska länge.

skola aldrig mer

Jag e så jävla skoltrött just nu att jag helst bara vill döda mig själv nu. Jag hatar att gå till skolan och lyssna på skit. Jag orkar inte med detta skitsnack jag har ingen jävla aning om vad jag ska ha all detta skit till. Jag hatar verkligen skolan. rena rama helvetet är det och allt som är helt okej är teatern. Jag bryr mig inte längre. Jag vill inte vara där. Jag vill inte ha dessa jävla skit lektioner jag vill inte plugga till dessa värdelösa prov och ärligt så vill jag bara ha lov och bara skita i att plugga och hoppas på ett fint litet G. För G är också ett betyg. G är bra. G är inte dåligt alls. Däremot om jag får G i teater kommer jag inte att bli glad alls.

trasiga jag

Somliga går med trasiga skor
säg vad beror det på
gud fader som i himmelen bor
kansken vill ha det så.

Gud fader som i himmelen bor,
blundar och sover sött.
Vem bryr sig om ett par trasiga skor,
när man är gammal och trött

Vem bryr sig om hur dagarna går
de vandrar som dem vill.
Medborgare om etthundra år,
finns du ej längre till.

Då har nån annan tagit din stol
det vet du inte av
du känner varken regn eller sol
ner' i din mörka grav

vem bryr sig om hur nätterna far
jag bryr mig inte ett spår
Bara jag får ha mitt ansikte kvar
Dolt i min älsklings hår.

Jag är en tvivelaktig figur.
Duger ej mycket till.
Bakom ett hörn står döden på lur.
Han tar mig när han vill.

Somliga går med trasiga skor,
tills de har slutat gå.
Djävulen som i helvetet bor
får sig ett gott skratt då.

Britney

Britney släpper nytt album. Fy fan vad kul. I love britney.


igen och igen


Våga drömma!

Jag vill så gärna bara förstå varför. Varför allt bara har stannat upp? Det känns helt jävla meningslöst för det mesta. Att äns försöka göra något vettigt. Starkt gjort av mig som ändå går till skolan även fast jag är så skoltrött men ändå, vad gör jag för mening där ändå.? Jag vill säga en sak, jag förstår absolut inte varför vi lär oss så otroligt mycket i skolan som vi faktiskt inte kommer behöva. Säg mig helt ärligt nu, känner du att du har någon användning av pq formeln eller en vanlig andragradsfunktion i svårare former. Skulle inte tro det. Eller? Allt beror mycket på intresse förstås men kan ni då säga mig varför gör inte fler folk som de tänker och drömmer om. Du kan nå dina mål även fast det känns hopplöst och om dina drömmar inte kan gå i uppfyllelse kan du iallefall försöka hitta något i närheten av ditt intresse. Ska jag säga tänker ni säker då? Men ärligt talat så försöker jag, Jag går teater i skolan och det är det jag drömmer om. Jag tittar på film som en helt vanlig människa brukar göra men jag tittar också kritiskt på filmen. Jag vill bli resencent någon dag. Filmresencent. Jag vill, men jag måste försöka hårdare. Jag kommer bli stolt och ju fler gånger jag provar desto lättare kommer det att bli!

SÖTAST


RSS 2.0