Böcker som jag ser framemot att läsa i sommar. Blodigt och skräckinjagande. Men otroligt bra!


hela livet är en schlager.

Varför skulle tyskarna vinna. Jag fick alvarlig PROBLEM när jag lyssnade på den otroligt fejkade rösten och den dåliga låten som härmade alla andra tjejer i den kategorin. Frankrike skulle ha vinnut eller belgien eller varför inte Israel. Synd bara att han fejlade en ton rejält och det var ju inte så bra, han förlorade verkligen på det. HALLÅ VA FAN FANNS PORTUGAL. Portual var så jäkla bra och hennes rös var galet fin. vad händer med eurovision. Vad händer. Alla skrek och inget var egentligen fint. Jag önskar någon gång att vi svenskar kan skicka en galet galen låt med typ jätte skum dans och typ lite så där schlager pop. glitter och lite färg på det hela. Alcazar va fan de skulle kunna ta hem hela skiten tror jag.

Anna var bra men inte tillräckligt, sverige får ta igen det nästa år.

elins fest

kom just hem från elins gillmiddag/fest det var ttrevligt även fast jag inte kände någon förutom två pers. vi drack lite cider och de andra drack även vin och en kille hade med sig en plunta med Jack daniels. Jag var fortfarande lite sådär halv skeptisk eftersom jag inte hade lust att bli full, lullig eller what ever it calls. Skit i samma vi hade det trevligt och vi drack och åt mycket. Skrattade åt roliga skämt och sen blev det ap kalt så vi gick in och åt godis. mums efterätt. jag var för mätt så jag drack bara lite läsk eller åt lite godis till. Vi sjöng sing-star eller lip star eller vad det nu heter för fulla muggar. Visst är det kul att sjunga tillsammans jag vill så börja i kör vilken samanhållning och vilken lycka att stå där och sjunga fint med andra bata för att känna lite mer harmoni. Visste ni btw att sverige är ett av de mest körbefolkaded människorna på denna jord. Vi svenska älskar kör. JAJA IALLEFALL SÅ SJÖNG VI OCH SEN GICK VI HEM. Vi gick inte vilse woho. vi gick däremot vilse på ditvägen men det var en som mötte upp oss där vi tappar birt oss. Det var samma som mötte upp oss förra gången vi gick vilse. haha Men det var trevligt nu sak jag sova eller titta på film. hmh undrar vad jag ska välja. Bebis som jag e är jag redan trött. Vilken skit haha

god natt

ORIENTERA? NEJ TACK!

Jag orkar fan inte orientera i täby idag. Jag orkar inte springa i någon jävla skog. Bara för att alla dessa banor är så svåra och alla så dåliga . Det är så jäkla tråkigt. Vi fuskade och då får vi stå vårt kast.

<3

yiruma är den bästa pluggmusiken

Finns det något sätt att bota ?

Vilket jävla skit att jag ska sitta två veckor innan sommarlovet med en stor inlämning och en debbat och även en bok att läsa ut. Halvklar med med uppsattsen men debbaten skjut mig, boken är inte änns lånad ännu jag hinner inte med allt.

yiruma

Efter en trevlig helg med kompisar, grillning, kortspel, fester, fylla och bakfylla ( och även några sår på kroppen och på hakan)så känner jag mig hyffsad igen. Men jag känner mig ändå glad och nu känns det inte långt kvar. Jag älskar det fina regnet även fast folk vill ha sol så mår jag bra av regn. Lyssnar på yiruma- han spelar piano så fint och jag önskar att han kommer till sverige så att man får lyssna på honom live. Jag blir lite drömsk samtidigt som jag jag blir lite ledsen och sorgsen. Jag blir känslosam och jag blir lungn. Jag ska försöka fixa alla hans låtar till ipoden. Han är så jävla bra. Jag tycker även att yiruma är väldigt vacker.

lyssnar nu på denna:

 
Jag pluggar på och jag vill bara ha sommarlov och kunna leva livet, PÅ SOMMAREN STÅR TIDEN STIL PÅ ETT BRA SÄTT

BRÖDERNA LEJONHJÄRTA

HON VAR VERKLIGEN FÖRE SIN TID!


INFLYTTNINGS FEST

 Jag ska till gaithris inflyttningsfest på söder!

bild från MEAN GIRLS PREMIÄREN


sanningen!

Jag blir alltid nervös, jag kan inte rå för det. Jag får ångest som bara den och sen när man kommer fram så är det ändå helt okej. Men innan när man inte vet om folk är trevliga eller inte. När man inte vet hur det ska bli. Jag försöker bearbetare men det är så svårt. Har alltid tankar och fördomar om folk och platser och jag har alltid ångest över de också, att jag tycker så om saker. Bara jag ser en person kan jag fåen skum bild av personen och om jag har rätt så kommer det vara svårt att ta bot den fördomen om sånna människor. Jag hatar det men det är bara in jävla sanning. som jag bär på hela tiden.

spice world

Snälla nån vad minnen man får tillbaka. Denna film är så himmla bra. Jag älskade den så mycket.


Superdektektiven basil mus

Jag är fortfarande kär i denna film jag älskakr den. Det som är väldigt tur är att många filmer redan finns på youtube.com :) Disney filmer alltså.

svenska är vackert ibland


LADY GAGA SLÄNG DIG I VÄGGEN!

Idag kom jag hem ganska tidigt och jag älskar det nu lyssnar jag på en kille som har blivit mycket omtalad. Han är tolv. JAG SA TOLV!

LADY GAGGA SUGER ENLIGT MIG MEN DETTA ÄR AS BRA MED DENNA SJUKT SÖTA KILLE.

försommar är fint det

Nu är jag hemma och ska även plugga på seminariet jag ska ha på måndag allså nästa. Det är ändå ganska chill on the grill på nått sätt.  Det är varmt och det är sol och det är grönt och skönt och alla är allmänt trevliga. Vad fint Sverige blir på försommaren. Alla blir helt annorlunda.

håltimme

Jag kan strypa hela skolan. Varför har vi bara håltimme efter håltimme efter skit efter skit. Jag orkar inte. Det är bara as tråkigt.

why?

varför går tiden så fort på söndagskvällen? Varför suger skolan just nu så jävla mycket? och varför är alla lärare störda i huvet och sätter 30 läxor efter oss.? Har de ingen jävla medkänsla för att det faktiskt är jobbigt den sista månaden ändå?

BARN

Någonting som är så himmla kul med mig ör att jag kan verkligen snöa in på saker. Jag har nu förtiden börjat kolla väldigt mycket på barnfilm och sånt som är nostalgi för mig. Jag vet att det det inte är bra att kolla för mycket tillbaka i tiden och så. Att man ska leva i nue och för framtiden och jag förstår mig ibland inte på det. Lite nostalgi är aldrig fel. Jag känner ibland att jag lär mig så mycket mer av barn och små än vad jag gör av vuxna och folk i min egen ålder.

Hallå i vissa situationer så tror jag t.o.m. att små barn är smartare än de vuxna, ibland så känns det som om vuxna glömmer bort hur svårt det kan vara att vara tonåring och hur svårt det kan vara i vissa situtioner och att barn faktiskt är barn och ska få vara det. Vi blir lite mer logiska och vi blir mer framåt vi får mer erfarenhet men ändå så glömmer vi bort flera saker som är viktiga sen när man var liten. Att få ta det lungt och att få göra det vi gillar mest.

dinsosaurier

Jag var på naturhistoriska riksmuseet med min mamma och hennes kompis och henns son. Vi gick på 3D cosmonova och kollade på utställningarna och åt även lunch. Tyvär så tyckte vi att cosmonova filmerna som visas är lite för korta. Eftersom filmerna är väldigt intressanta.






PLUGGA NU!

TILLSAMMANS - NÄR SVERIGE HADE DE BÄSTA FILMERNA I VÄRLDEN.



DETTA ÄR DEN BÄSTA SCENE EVER. JAG ÄLSKAR SVENSK FILM ÄR INTE DET UNDERBART :D

no women no cry

Jag känner mig exalterad samtidigt som jag känner mig sur arg och väldigt uttråkad. Vilken konstig kompination.

All I Could Do Was Cry Lyrics

I heard
Church bells ring
I heard
A choir singing
I saw my love
Walk down
The aisle
On her finger
He placed a ring

Oooh, oh

I saw them
Holding hands
She was
Standing there
Wwith my man
I heard
Them promise
Til death do
Us part
Each word
Was a pain
In my heart

All i could do
Was cry
All i could do
Was cry
I was
Losing the man
That i love
And all
I could do
Was cry

And now
The wedding
Is over
Rice, rice
Has been
Thrown over
Their heads
For them life
Has just begun
But mine
Is ending

Ooh

All i could do
Was cry
All i could do
Was cry
I was losing
The man
That i love
And all
I could do
Was cry


bara för att jag älskar edda james all i could do was cry


kissie hatad och älskad

Jag undrar verkligen hur kissie k'nner sig innerst inne. Hur kan man orka vara så himmla taskig. Jag trodde förut att bella var bitchen men nu känns det verkligen inte som de. Kissie skulle jag nog aldrig vilja träffa. Fast jag undrar mycket hur hennes innersta tankar är.


myspys

Idag ska jag gå på stan med krisse och sen så ska vi fika och sen så ska vi gå på bio och se kick as. Gud vad trevligt! Hejdå

LEDIG

LEDIG

NU ÄR DET LÅNGLEDIGT OCH FAN VAD SKÖNT. SLAPP SLAPP SLAPP

JAG HAR BARA TVÅ UPPSATTSER KVAR PLUS ETT PROV. DET GÅR FRAMÅT

psykologi

Jag har nu skrivit 3 sidor  av psykolgi arbetet och det är helt okej och klockan är inte enns ett. Det är skönt att sluta tidigt.

"Men du vet vad jag menar, de små problemen är också bara dumma" "Inte om det händer dig själv"

Ibland orkar jag inte bry mig om världssvälten, jag orkar inte bry mig om krig, jag bryr mig inte om fisken i våra hav, jag bryr mig inte om prostitution och jag orkar inte bry mig om vad som händer med världen. Om jag tänker för mycket på alla problem i världen då får man bara ännu mer ångest. Visst får man ta en dag i taget och ett problem i taget men vad händer om jag har så mycket problem inom mig att de där "stora" problemen blir så små. För det är inget som drabbar dig förtillfället. Mina problem är inte din ensak du vet ingeting om dom. Och även fast världssvälten eller vad det nu kan vara är stort för dig så är de så små för mig för mina problem ligger så nära och ju närmare enns problem kommer en desto mer oviktiga blir de där problemen som är större än någon annans. Vem bestämer om vilka problem som är stora och vilka som är små? Vems problem är mina problem och vilka är dina? Om du har för många problem hur ska du då kunna konsentrera dig på någon annans?


"Se mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det så sjung med"


Snook "Inga problem"


UPPSATTSKVÄVNING PÅ G

Jag har en psykologiuppsatts på mig och jag kläms så in i helvete. Varför alla dessa jävla uppsattser. JAG HATAR UPPSATTESER. TÄNK OM MAN FICK SKRIVA EN NOVEL OM VAD MAN VILLE, DÅ SKULLE JAG BLI GLAD.


Astrid lindgren dag

jag älskar kalle blomkvist och rasmus Nu gråter jag fy farao vad bra denna film är

Det finns inte någon mening med livet!? ELLER ?!

Friluftsdag idag eller halft

Meningen med livet med Stefan den underbara han är verkligen galet rolig och bra. Tåls att fundera på.

sexualkunskap/ preventimmedel - astråkigt

Fäktning- det var kul förr men nu så sög det. Jag hatar fäktning. De gör bara ont

Nej dagen var inte så jätte kul men den var bättre än en vanlig måndag iallefall. Nu ska jag prat i telefon hejdå :)

SALEM AL FAKIR

SALEM VAR ASA BRA OCH JAG ÖNSKADE ATT JAG KUNNDE STÅ DÄR HELA KVÄLLEN. hAN ÄR SÅ SÖT OCH SNÄLL OCH GULLIG OCH HAN HAR SÅ HIMMLA SNYGG STIL OCH JA HAN ÄR SÅ JÄVLA MUSIKALISK SÅ ATT DET ÄR GALET. HAN HAR SÅ BRA LÅTAR OCH JAG STOG OCH HOPPADE HELATIDEN OCH STOG SOM EN  LITEN FLICKA SOM STOG OCH HOPPADE PÅ ETT LÅGSTADIE DISKO. JAG VAR SÅ GLAD OCH JAG BARA ÄLSKADE DET SÅ HIMMLA MYCKET. JAG FICK SÅ HIMMLA MAMMA GOSBOMPS ÖVER HELA MIG OCH JAG BLEV SÅ VARM OCH  SVETTIG OCH ALLA VARA SÅ GLADA OCH JAG SJÖNFG OCH DANSADE OCH JAG OCH MAMMA STOG MED ARMARNA I LUFTEN OCH VAR SÅ HIMMLA LYCKLIGA. DET BÄSTA JAG NÅGONSIN HÖRT OCH SETT.

SALEM IN MY <3

SALEM AL FAKIR PÅ BERNS IDAG. DET SKA BLI SÅ HIMMLA HÄRLIGT.

Jag och mamma ska dit och kolla men vi kommer inte direkt stå och trängas eftersom jag ändå redan har sett honom typ 5 gånger och jag vill bara höra och se en glimt av honom. Han är så himmla begåvad och så himmla snygg och söt så att man nästan dör. Så himmla fin och gullig.



min fina dag

Skypade med louise och kristina idag

kollade på jakten på julia och jag trodde inte det skulle sluta så här... Herregud

Jag tränade på Morgonen :D

Jag gjorde klart min hitoria uppsatts

Jag gick på bio och såg I LOVE YOU PHILIP MORRIS--- SÅ JÄVLA BRA

Thailandresan är nu bokad och jag överlycklig över det.

Även fast det regnade idag så var det mysigt, för mycket folk på stan bara men vad kan man vänta sig en dag som denna

jävla piss

Bara för att det är helg så är jag inte ledig för det. Jag har hur mycket höga som helst med läxor. Jag vill nästa gå och dö, men jag måste kämpa. Varför ger lärarna oss allting på en gång. Jag blir så jävla förbannad.........

men dö

Jag orkar inte mer. Jag är så trött och det är mitt eget fel. Nu ska jag träffa pappa vid banken och sen så ska jag träffa mamma för att shoppa skinjacka och innan dess så måste jag tyvär plugga röven av mig :) Vad trevligt va !


neeeeeej

VARFÖR SKULLE DET VARA HAN SOM VAR VÅLDTÄKTSMANNEN VARFÖR KUNNDE DET INTE VARA NÅGON ANNAN. VILKET KONSTIGT SLUT PÅ HELA GREJEN. TYP MEDEL BRA VAR ALLT.

proud

Ja, men jag ska inte muppa upp mig men nu känner jag mig stolt. ^^
Jag har skrivit 3 sidor på min uppsatts däremot så har jag bara kommit till 30-talet och jag ska ända till idag. Jag skriver om hur skräckhistorian har urartat sig och hur skräcken var under 1900 talet...typ. Jag är jätte nervös för tänk om jag typ har gjort fel eller något liknande då dör jag typ....

Nu ska jag kolla på true blood.<3

dö skola dö

Just nu så är jag trött som jag tyvär alltid är nu förtiden

Jag har varit hos psykologen idag och sen så gick jag hem och pluggade smågrejer. Nu ligger bara vetenskapliga rapporterna i vägen som jag bara vill sparka iväg.

BARA FÖR ATT JAG ALLTID ÄR NOSTALGISK



DU SOM VÄXTE UPP I DET BERÖMDA 90-TALET HAR HÖRT DENNA LÅT MÅNGA GÅNGER. IALLEFALL JAG. DEN ÄR GALET BRA

FÖRLÅT FÖR CAPSLOCKET HELA TIDEN MEN JAG GILLAR DET PÅ NÅGOT SÄTT.

jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig

Du ignorer och dödar min själ
Du ignorer och dödar min själ
Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
Du trampade på mitt hjärta du klippte i mina ådror
Du bankade min hjärna och slet den itu
Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
Jag slog diig med näven så att blodet rann
Jag bröt dit näsben och spakade dig mellan bena
Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
Driver mig till vansinne varje dag och natt
Plågar mina känlor tills de spricker
Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
hånler och flinar det fulaste du kan
Jag önskar att jag kunnde krama ihjäl dig till en liten boll och kasta dig
Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
Du hotar jag hotar, du slår jag slår
Du är på din vakt och jag på min
Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
Min värsta fiende skulle jag kunna döda
min värsta fiende är du
Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
Dödad dödad dödad
Levande levande levande
Jag sticker kniven i dig du skjuter
Jag skjuter och du dör
För jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig

bort

Nej jag har det verkligen inte lätt just nu eftersom jag totalt har fastnat och jag förstår inte hur man ska skriva en vetenskapligrapport utan att typ dö tusen gånger om. även fast jag faktiskt får gå i skolan som vissa andra inte får. Jag grät igår när jag såg humorgalan - för varenda unge. Jag saknar den där känslan av att känna mig tillräckligt bra och just nu så känner jag mig bara så tom. Jag vill verkligen att livet ska leka sådär fint som det gjorde när man var liten.

Vad händer med värden. Varför måste det ta så långt tid innan man tar någon seriöst, Varför kan inte du och jag vara bästisar första gången vi ses. Varför kan inte jag gå fram till en främling i parken och fråga om den personen vill leka med mig. Det är tyvär inte lika enkelt när man är vuxen. Men jag har fortfrande inte fattat det. Du kan inte göra saker som du fick när du var liten och du får inte alls samma lyckorus. Du har det där vuxna i dig, du ska gilla dessa saker och du ska banne mig göra de också för annars är det ingen mening med allt i livet eller något? Du ska inte vara barn, men vissa vill var barn. Jag vill vara barn. Ibland så njuter jag av att få se barn leka. Jag njuter av att få vara med barn som är 12 år eftersom jag själv ibland kan relatera till de som 12 istället för andra.

Jag ska vara ditten och datten och jag borde göra detta men jag vill istället göra det andra. Men inna det så borde allt vara såhär och du ska sedan göra på detta vis. Jag orkar fan inte göra det där måstena för jag vill inte göra de. Ibland så sitter man där helt mållös för egentligen vare sig man vill eller inte så kommer du snart vara tvungen att flytta från tryggheten och ut i den stora vida världen och det finns då ingen återvändo hem till det du en gång älskat, din barndom är förbi och du får inte tillbaka den. Du ska nu vara vuxen och leva som du, jobba, studera, städa,tvätta, vika tvätt, laga mat.

Jag är lite bortskämd med att få mycket serverat men vissa grejer får jag kämpa som fan för att få. Det suger
Nu finns det ingenting som kan stoppa dig eller mig. Nu ska du helt plötsligt gå  bort från det du ibland men ibland inte bort från

stört

Jag har nu en sådan ångest för alla jävla läxor och prov och inlämningar. Jag har ångest för sommarlovet. Jag har ångest för allt som rör sig och allt som jag ser. Jag blir så lätt arg och frustrerad. Jag blir så lättt ledsen och så svårt att bli glad. Jag vill bara bli liten för att vara stor är det värta jag varit med om.

RSS 2.0