Dagar

Dagarna springer förbi och blir till veckor, månader och år Alla dessa dagar, som springer förbi försöker läka mina sår Jag hinner inte tänka klar, jag hinner inte alltid se Att runt omkring mig finns det drömmar som får mig att le Drömmar som ska föra mig till lycka, framgång och magi Drömmar som Kommer förändra mitt liv och släpper mig fri Det finns mycket i livet man vill hinna med och göra Prioritera det som är viktigt och du måste se, känna och höra Kärlek, drömmar, vänskap,familj och hopp Allt är lika viktigt och Ibland måste man vila sin kropp Ta vara på dig själv och titta in i dig Du har mycket att lära men glöm inte dig Du får ej komma i kläm för du är du och är viktig för mig

Depp

Jag känner mig ingenting just nu! Ja, stick iväg du som inte vill höra på Depp. Jag är aldrig ledsen, jag är aldrig glad, aldrig arg, sur, nyfiken eller för den delen kär. Jag är bara så jävla inget just nu. Idag gick jag på bio med mamma och syster. Såg en dag och jag blev rörd för det var en film som var så jävla bra att jag vill bara leva kvar. Sen kommer man hem igen till verkligenheten, så dyster. Jag känner mig så dålig, så ensam, så jäkla dum. Jag satt och grät i duschen idag. Jag grät så mycket att jag inte kunde andas och när jag väl hade slutat så ville jag inte sluta. Det är så skönt! Att för en gång skull vara så nära känslorna. Jag vill lägga mig ner på golvet och skrika och bara glömma alla jävla dagar. Jag vill ha en sysselsättning på dagarna jag vill för fan leva. Men hur? Då folk runt om mig pluggar, jobbar, gör andra sysslor och bara är upptagna med de dom gör på dagarna. Och jag förstår,om jag hade nått så skulle jag också vara upptagen. Men jag är så jävla ensam för jag har så mycket tid och tänka och så jävla mycket tid att göra ingenting. Träna, laga mat, diska, kolla på tv, söka jobb och kanske om jag har tur gå på bio. Thats My life! Jag funderar på att börja skriva en bok. Jag funderar på att börja skriva barnböcker. Lite större och roligare för de som är lite äldre. Jag funderar på att skaffa mig ett namn på andra sätt liksom.

KATT

JAG VILL HA EN KATT!

LIVET

Jag vet hur svårt det kan vara när allting känns svårt Men det ska inte vara lätt att leva, att leva är hårt Glöm inte livet i sig, glöm inte att stanna till Snart springer livet iväg och du kommer inte dit du vill Lev för dagen, lev för kärleken och den som håller dig kärt Tänk efter när livet är hårt, det finns nått som gör det värt Gör något du brinner för, och tänk ibland på dig Gör saker för andra, lev som du lär och tveka ej Lär dig av dina misstag, det är lätt att vara efter klok Ibland är det bra att få lite problem att nått är på tok Du kommer lära dig att inte ta saker för givet Att börja uppskatta allt det goda i livet

SLÄCKTFEST

Efter några glas mousserande vin och lite öl och god mat och te så känner jag mig trött. Många intressanta samtal och många skratt. Det är alltid lika kul att vara på släckt kalas och jag är glad att vi är så många som håller ihop. Jag gillar att vara hos Anne och Walle och sitta i deras sköna soffa och bara prata. Mycket snack om mina jobb och hur det går för framtiden. Mycket snack och poppande ord fick jag höra och oron kommer tillbaka. Jag kan inte rå för det men jag är lite orolig över att inte kunna hitta något och det tär på mig hur mycket som helst. Under kvällens gång så snackade jag även med Louise i telefon och vi pratade om lite allt möjligt. Men allt som allt var dagen och kvällen trevlig. Var nämligen tidigare idag på stan med Louise och köpte lite nödvändigheter. Det var trevligt och vi gick i affärer och pratade och tog en ganska så snabb fikapaus. Innan jag skulle hem och göra mig i ordning till kvällen. I morgon hoppas jag på att vi ska gå på bio. Men jag förstår också om det inte går då Louise har mycket plugg att göra på lovet. Nu ska jag drömma sött!

ljuvligt

http://www.youtube.com/user/Snurreing#p/u/6/puxLuAS8_o8 Lyssna på denna kille. Han sökte idol två år i rad men han har en jävla röst som jag i alle fall sätter djävligt högt upp som en av de bästa röster jag har hört. Kan inte sova. Jag vill att han ska sitta på min axel och sjunga för mig tills jag somnar. lät det där fel? Nej, för han är fan bäst!

JUSTIN BIEBER

MISTLETOE - JUSTIN BIEBER Han har fått en otroligt mer mogen röst. Han är söt, charmig och har fantastiskt hår och ögon. Jag har drömt om honom i 3 dagar i rad nu. Jag står på en stor gata som är folktom och det regnar. Jag står och kramar Justin och jag försöker värma honom med min jacka men han vill bara hålla om mig. Bredvid står ingen mindre än Usher, han gnäller på att de borde gå men det vill inte Justin, han vill stå kvar och krama mig, Jag tror jag är lite kär i honom. Justin har en talang och jag står fast vid att jag tycker de. Även fast folk tycker att han har sjuka värderingar så slutar inte jag och lyssna på honom för det. Han får tycka det om han vill. Vi lever i ett fritt land. Och de gör han med!

Känslorna spelar mig ett spratt!

Jag är så dum mot mig själv. jag föraktar mig själv, jag gör illa min själ flera jävla gånger per dag. Jag vill bara släppa ut all min ilska och alla mina tårar men inget kommer. Jag går bara runt i något jävla mellanrum och känner ingenting. Bara massa meningslös ångest över saker och människor som troligt vis också är helt meningslös. Jag är rädd för att skada någon jag är rädd för att göra någon riktigt illa genom min egen existens. Jag vill bara slå till någon riktigt hårt, och bara försöka rista in i denna människas huvud att jag finns. Säg till mig att du älskar mig! Jag vet att folk älskar mig, men samtidigt så känner jag mig ibland så ensam, osynlig och djävligt vilsen. Snälla kan någon bara förklara för mig varför jag hela jävla tiden skriker till mig själv att du är fan oälskvärd. Ibland händer detta mig och ibland är jag på topp. Allt går i rasande takt och jag kan vara glad och helt förtvivlad flera gånger per dag. Jag orkar inte gå till psykologen igen, jag orkar inte gå samma jävla väg igen. Jag vill inte tro något annat, jag vill tro att allt kommer bli bra, att människor runt om mig vill väl, att jag ska kunna bli säker. Sen så kommer oron över att folk inte vill ha med mig att göra, ensamheten som väller över mig som en tsunami om dagarna. Ibland önskar jag att jag kunde flyga bort, bort från allt och alla. Flyga runt och få kontakt med andra som söker samma sak som jag. Trygghet med sig själv. Jag har ibland tänkt på hur det skulle vara att få träffa någon som mig, fast kille. En kille som tänker så som mig. Jag skickade mail med en tjej förra vintern på poeter.se om ensamhet och om mobbning. Vi pratade om mycket, om sådant som vi inte pratar om med andra, som vi har hållit inne med. Jag gillade henne, jag ville träffa henne, krama henne. Kanske t.o.m. kyssa henne på munnen och få känna hennes närhet. Detta sa jag aldrig till henne, hon slutade skicka meddelanden till mig och jag till henne. Hon skriver fint. Hon skriver underbart. Vem är du?

Contagion

En film som handlar om ett virus. Ett virus som sprider sig genom fladdermöss till grisar. En slaktare tar han om de smittade grisarna och tar sedan i hand med en kvinna. En kvinna som kommer att smitta människor i hela världen. Miljoner dör och forskare försöker få tag i ett motgift som tar långt tid dock att ta fram. Innan detta motgift som de hoppas få fram kommer fram skapas tumult och folk är livrädda. över hela världen smittas detta genom luften och på saker och ting människor tar på. enligt mig så tycker jag detta var en ganska bra film. En film som faktiskt ar värd att se på bio. Det var mysigt att sitta i en fullproppad biosalong med massa människor, har saknat de så otroligt mycket. Jobben går sådär, känner mig otroligt trött hela tiden och ärligt talat är jag lat. Fy vad jag vill ha ett jobb, men ja, då måste jag ju också sätta manken till. Vilket jag absolut inte gör tillräckligt. Pappa skriker ut jobb som behövs sökas och jag önskar ibland att jag fortfarande gick i gymnasiet och pluggade istället för att sitta fast här och söka jobb. Ibland önskar jag att jag var född med guldsked i mun, det tror jag många gör. Men nu är det inte så och jag får bara stå ut med att vara hemma och söka så mycket jobb som möjligt. ska jag tala sanning här så är jag rädd. Jag är så rädd för att börja jobba på ett nytt ställe jag är så rädd för att saker ska gå fel. Jag hoppas att det går över.

Bio och klippning

Ska på bio i kväll och idag har jag klippt håret. Bara toppat det och inget mer men det känns skönt. Vill kanske till våren klippa kort kort igen. Men mamma och min lillasyster tycker inte alls om det. Jag älskar det, så lättskött och så fint. Jag ska som sagt gå på bio i kväll och sen efteråt äta på donken eftersom vi i vår familj nästan aldrig äter där.

kåt

HAHA Jag älskar sånt här det är fan i mig roligare än allt!

GREKLAND


Kampen


Jag vill bort till värmen

Jag har Idag pratat i telefon, tagit en promenad runt staden bara för att och lyssnat på scouting for girls<3 har köpt 3 burkar läsk och första volymen av skilda världar på hemmakväll. Underbart!

Jag längtar så det knakar till solen och värmen och önskar att jag får en Thailand resa i julklapp vilket jag ej kommer få! Sad face!


Fredag

Idag var jag på min första jobb intervju jag någonsin varit på. Helt sjukt. Jag fick sitta och vänta i deras lilla kontor i typ en halvtimme vilket inte gjorde så mycket d det var ganska intressant att bara sitta där och bara ja, titta omkring. Sen så kom han den här snubben, hans. vi pratade i 5 minuter sen sa han och ja detta är allt så nu hör vi av oss snart igen så får vi se vad som händer. Jaha ja, då var det bara att vänta och kanske söka lite mer jobb. Efter detta gick jag till pub och fikade och köpte en kudde med mamma, vi satt och pratade om lite allt möjligt, sen så gick jag till buktricks och kollade kläder för min lillasyster skulle på maskerad ikväll.Vi hittade inget bra och det var typ knökat fullt där inne så jag orkade fan inte vara där längre.Plus att jag typ håller på att bli sjuk så jag typ kände mig lite hängig och lite som i en dimma. Fy fan vad kallt det var ute idag. Ikväll var vi hund vakt och vi kollade på idol och åt glass med resten av familjen. Hunden var nog också lite sjuk för den gnydde hela tiden. Stackars lillen! Nu har i alle fall hunden gått och jag har tagit ett bad och försökt få bort frustrationen av att EMIL åkte ut ur idol. Fy fan vad dåligt, han var ju fan unik, han var bäst, som en liten Håkan. Jag är kär i Göteborgs dialekt så himla fint. Nej nu ska jag försöka sova bort förkylningen.!!!

Aaron Johnsson

Ja, jag önskar att han var min kick ASS hjälte och ja, jag skulle också "fuck his brain out, if i got the chance". Han är så himmla sexig och jag älskar hans röst. Jag gillar hans perkfekta näsa och hans läppar. Hans stora hår och hans glimmrande ögon. Älskar dessa filmer han är med i. Serierna och ja han är så sjukt sexig i vissa filmer och då är han rätt så ung. Han kan väll ändå bli min. Bli min!!!


Du får mig att bli lycklig!

Jag saknar dig hela tiden och jag vet inte varför. Jag tänker på dig dag it och dag in och jag vill bara krama om dig och dricka te med mjölk i med dig. Jag vill sitta och filosofera med dig om livets mening och om vad som egentligen kommer att hända. Ja! Du får mig leva på ett annorlunda sätt. Du får mig att vilja bli något. Jag får så mycket inspiration av dig att jag blir galen. Du får mig att le. Tack


wei

Jag har sökt jobb idag och jag har äntligen skrivit ut polisregister grejen så det är bra. Nu är det bara att vänta!!

Charlie

Hi there! Jag har blivit lite frälst. Jag dör lite, alltså på ett bra sätt. Charlieissocoollike på youtube får mig att smälta. Han är så söt och gullig och jag blir så glad över att bara få titta på honom lite och få höra hans röst. Okej, ni låter jag helt upp över öronen förälskad och de e jag lite. Tror jag... Han bor i London i england och har världens sötaste accent. Jag blir liksom lite galen när jag ser honom. Han gör videos lite då och då, men dessa videos är helt underbara. Jag ska visa er snart. Men nu går det inte för jag bloggar från mammas iphone

Btw denna blogg.se app är typ fett bra i like


sök

Jag har sökt två kurser på gymnasiet, jaga har varit på laidies night i globen för att fira min vän, vilket var rå kul, jag har ätit alldeles för mycket godis, kollat på mycket film, ätit mycket mat, känt mig som den ensamaste i världen samtidigt som jag har känt mig glad. Fan jag är trött på att söka jobb. Jag måste ut nu, jag måste skärpa mig, sluta!

Hej hej

Fredag! OLW FREDAGSMYS! Nja, inte direkt, en vanlig hemma kväll med mamma sen blir det att å senare i kväll och möta Louise. Jag tror vi ska typ mötas runt 11 12 och swen gå hem och titta på film och prata och sova. Inte mycket mer. Det kan ibland vara ganska kul att bara vara med familjen först och sen träffa kompisar att man liksom hinner med båda. De senaste helgerna har jag knappt varit med familjen och jag har knappt umåts alls. Nåot jag däremot gillar med min familj är att vi nästan alltid äter middag tillsammans. Alltid på vardagarna iallefall. Visst finns det undantag men för det mesta så äter vi tillsammans och pratar om dagen och så vidare. Nu är det bara jag och mamma till matbordet. Lillasyster ska på maskerad och pappa är någonstans i europa med jobbet. mys

laga mat och baka <3

Jag måste säga att alla borde pröva på att laga riktig mat och baka mer. Det är fan kul. Även fast typ hälften av alla mina maträtter och bakverk blir misslyckade. Men ärligt talat så kan ju faktiskt de som blir misslyckat också bli gott. Saker och ting får ha sin gång. Du blir ju bara bättre och bättre ju mer du lagar och bakar. Jag gillar däremot att bara slänga ihop något och liksom inte vara så jäkla petig med recept och sånt skit. Ibland är det viktigt men inte alltid. Ibland så blir det liksom gott om man exprimenterar lite i köket. Det är liksom lite som trolleri. Det är fasiken lätt att laga mat bara man förstår knycket. Jag tror att matlagning hör ihop väldigt mycket med att du ska älska mat och det är ju ganska enkelt. Mat är ju viktigt, vi måste ju ha mat och varför då inte äta riktig mat nu när vi ändå måste äta.

Nu banne mig!

Nu får det fan vara nog. Jag ska ta tag i mig själv och jag ska bli fett tränad och få jävligt mycket bättre kondition. Jag ska få snygga muskler och jag ska bli brun med fejkbränna på tub och jag ska laga god mat som jag faktiskt börjat med och jag ska börja baka bröd och eftersom jag är arbetslös och söker jobb som tusan så är det bara att vänta. Och då är det bra att ha någon slags sysselsättning. Som typ just att träna och laga mat och diska och städa huset så blir alla glada. Om någon har något annat förslag så blir jag glad!! Jag funderar fortfarande på ett bra knep att bli rik men jag vet inte riktigt hur. Eller rik var väll att ta i men du vet lite cash är ju alltid trevligt. Tänk att vinna typ på lotto eller typ så här i tv4:as morgonsoffa. Fett ballt!!!

the commitments

The Commitmens är en irländsk film från 1991 i regi av Alan Parker. Den bygger på en bok med samma namn av Roddy Doyle. Jimmy Rabbitte (Robert Arkins) vill bli manager för ett nytt band. Colm Meaney spelar hans pappa som själv tycker att han är Elvis Presley. Han har hittat musiker men ännu inte hittat sångare. Till slut får han tag på Deco (Andrew Strong) som har en bra röst. Filmen är inspelad i de fattiga delarna i norra Dublin. De får ihop en hel grupp som sedan kommer ut och får spelningar. De vill ha soulmusik, och de tar låtar från Otis Redding, Wilson Pickett och flera andra soulmusiker. I bandet finns det tre sångerskor. Den ena heter Bernie och spelas av Bronagh Gallagher. Helt underbar film som alla borde se. Musiken är helt ljuvlig. Idag har jag btw tagit tag i middagens matlagning igen. Det är ganska kul att laga mat faktiskt. :) Idag har jag även skrivit klart polisrapporten som jag måste lämna in om man är vikarie. Mitt brottsregister. Eller ja man ska typ skicka in något och sen så kommer man väll få tillbaka nått. Vad vet jag inte riktigt. Jag söker jobb, men fan vad segt det är.

Arbetsförmedlingen

Nu är jag ungdomsarbetslös? Jaha, nu har man skrivit på papper och gjort en handledningsplan för hur allt ska se ut. Weei!!!!! Jag ska söka
Minst tio jobb under en månad och jag ska gå på söka jobb kurser. Varje månad måste jag maila in alla jobb jag har hunnit söka. Måste säga att alla på arbetsförmedlingen var mycket vänliga och det gick hyfsat snabbt när man väl fick tid. Satt i kö och väntade innan i 2 timmar-.- det var mindre kul.


Helg!

Helgen: fredag ja fika och faktiskt för ovanlighetens skull så stannade jag hemma hela kvällen. Lördag åkte ut till landet, ingen träning på morgonen men det var inte hela världen. Trevligt att träffa släkten och hunden. Såg två filmer och åt godis och drack cola i mängder. Söndag åkte tidigt från landet, men innan hoppade jag en smula på den allt för Gamla studsmattan. 10 år snart typ, kollade på 3 filmer under dagen och kvällen och chillade. Lugn helg kan man väll säga.


!!

Två diktsamlingar och en fika rikare. Faster min är som en plast mamma för mig. Hon har mig lite mer speciellt om hjärtat än de andra. Det är mysigt! Hon är så snäll och fin. Jag gillar henne jätte mycket. Idag var det extra mysigt när det började regna och vi satt inne på vurmas och åt bulle och pratade. Mycket trevlig dag.


OBS detta inlägg skulle publiseras i fredags


cash

Hej hej idag har jag för första gången i mitt liv jobbat ihop lite money. Fy fan vad bra det känns att vara fritidslärare. Jag skulle faktiskt kunna bli det. Ganska chill jobb iallefall nu i början. Ska försöka söka lite sidojobb också och gå till arbetsförmedlingen. Vet inte när jag får vikariera igen men det är kul. Jag jobbade med en kille som heter walter och han har även gått på samma gymnasium som jag fast han gick i trean när jag gick i ettan. Fett skumt egentligen att vi faktiskt har sett varandra tidigare. Barnen är söta och jag träffade även några från mammas årskurs. de tyckte de var kul att jag kom förbi. De förstog däremot inte riktigt på ordet vikare. Vadå går du i femman! Vadå för klubb. KLUBBEN är fritidsgården jag jobbade på idag. aha. Jag tycker att de små barnen är så söta de små liven. åh man blir helt varm. Men det är jobbigt. Det är en hög ljudnivå och väldigt mycket ibland och ingenting ibland. Helt sjukt vilt. Men va fan det är bra!

give me some

Idag åt jag shusi på korean japanen på birgeljarlsgatan med pappa och det var trevligt. Kollade halva last days av gus van sant och drack te och åt bullar. Vill bara få lite kreaktiva ideer i mitt huvud men inget kommer. Jag gick på bio igår och träffade kusin. Det var också trevligt. Vi såg bion de tre muskitörerna. En helt ok film liksom en vanlig trea. Nej nu vill jag ha jobb. Eller nej jag vill ha ett liv.

where are you?

Nej nej nej, Jag hittar inte mitt betyg så jag kan en så länge inte gå till arbetsförmedlingen. Vad ska jag göra nu. Jag har letat som en galning hur länge som helst i hela lägenheten men fan den gömmer sig bra.

Fan vad torr

Idag pratade jag med min kusin han ska komma över imorgon och äta bullar! Han är så fin han.

Jag prövade att använda torrshampoo här om dagen och sen gick jag ut i regnet och nu är mitt hår fett med volym! I like it. Det är liksom stort, tort, lite dreddigt och helt jätte mysigt!


Lite Närhet

Jag är inte kär. Tänk vad saker ska bli komplicerat när man är kär och samtidigt så blir saker så underbart. Jag träffar inte dig för att jag är kär. Jag träffar dig för att jag vill prata om allt möjligt och få lite närhet på köpet. Det är ganska problemfritt. En så länge... Vad kommer hända sen? Eller ska allt vara bra? Jo, nu kanske allt får bara vara bra en stund. Jag är inte kär men glad ändå. Men jag vil bli någon dag. I min prins. Jag måste nog sluta tänka och analysera och dubbeltänka hela tiden. Jag måste släppa saker och ta in nya. Jag måste leva lite.

Kärlek - fri eller ej?

Jag letar ständigt efter kärlek och närhet. Jag dagdrömmer om kärlek jag vill andas kärlek. Jag letar kanske inte efter en seriös relation, men jag vet att om jag hittar den rätta snart så vet jag att jag då kommer förstå efter ett tag om den rätta är den rätta. Men närhet är viktigt! Jag skulle bli nöjd om jag fick en kram och en kyss på munnen någon gång i veckan eller i månaden. Jag vill ibland bli kär men ibland är det skönt att vara fri.


Vänta'

Jag sitter och väntar på dig som ska svara på mitt sms. Du är seg. Nervös även fast jag träffat dig förr. Jag länktar efter att få krama dig.

Jag är fortfarande arbetslös och det är jobbigt. Jag orkar inte! Jag är psykist slut hela tiden. Jag försöker men jag orkar väldigt lite. Det är svårt att ta mig själv i kragen. Det är svårt att ens veta att jag imorgon vaknar upp till ännu en dag av trisstess. Att vakna upp till en dag av måsten men med en hjärna som inte orkar jobba och ett hjärta som bara vill drömmas bort!


RSS 2.0