detta är awesome

Jag har lyssnat på så mycket gospel och så mycket bra örster denna tjej hittade jag nyss


Jag vill inte dö, Jag vill bara inte leva

Jag undrar om denna bok är bra, Har velat läsa den så länge....

lean on me - glee

om inte ni lyssnar så tvingar jag er tills ni gör det. för detta är det bästa jag någonsin hört på jävligt länge

dagen lördag

Jag har denna dag kolla på glee på morgonen och jag grät lite denna gång igen. Vilken känslomässig bana man får när man kollar på serier.

Jag gicck klockan12.10 till Gaithri där jag hjälpte till at flytta låder, kassar och ännu mera lådor. Jag pratade lite med folket som var på plats och jag tyckte faktiskt att det var u¨ber trevligt. Vi ppackade och plockade och åt mat i mängder sen s¨åkte vi till the la lägenhet och jag dög lite mer. fy fan vad snygg den var, och den luckdade målarfärg och sågspån och så där stark. Jag älskar starka luckter som nästan är farliga. Plockade där in lådor och efter det så la vi oss på golvet. Satt och pratade med Linda och vi satt och skrattade åt allt möjligt för att vi var så trötta. Sen så kom lite godis och chips och lite indisk mat och vi blev friade från magontet vi haft. Vi åt och åt och vi hjälpte till ännu mer. Sen satt vi oss igen och pratade och sen åkte jag tunnelbana hem. Mysig dag. Nu har vi gäster och vi har även kollat robinson. Ville inte att Hans skulle vinna jag ville att Jimy skulle ha vunnit. fy fan.

att kolla på glee är psykisk medicin

Att kolla på glee är verkligen medicin.  Jag älskar det det är så galet bra och just nu kollar jag på glee så att jag blir helt vimmelkanting. Jag älskar kurt. Han är så gullig och snäll. Finn är nog den snyggaste och han med mohikan frisyren, jag kommer aldrig ihåg vad han heter bara. Mercedes har den bästa rösten. Jag har blivit galen i glee. 

presious

Fy fan vad bra man har det tänkte jag hela jävla tiden under filmen den är hemsk men stark man får gåshud och på nått sätt så finnsdet hopp den är fin. Den är ett måste.Hon är så stark.

drömmarna på natten

Jag måste säga att jag drömmer otroligt mycket på kvällarna. Ibland så kan hela drömmen påverka en mentalt i flera dagar. Jag känner att jag verkligen har ett kul liv i mina drömmar, okej inte i mardrömmarna men ni fattar vad jag menar. Jag känner verkligen att jag har gjort så mycket mer i drömmarna än i verkligheten. Ibland så drömmer jag så härliga drömmar att jag bara vill stanna där förevigt. Men sen när vekligheten kommer så känns allt mycket svårare. Det går inte lika bra i verkligheten som i drömmarna. Det är ju lite tragiskt. Jag kan verkligen drömma de mest konstigaste drömmarna på det mest konstigaste platserna och ibland så kommer jag till och med till platser jag drömt i drömmen i verkligheten. Att jag helt plötsligt kan tänka, men vänta nu här. Här har ju jag varit men inte på riktgit utan bara i drömmen. Men nu helt plötsligt är det på riktgit, då drömmer jag aldrig om den platsen mer. Drömmaar vill så mycket och jag vet att du kan påverka drömmarna. Om du t.ex. vill drömma om den snyggaste killen eller tjejen i hela världen hela dan då är det nog ganska säkert att du kommer ha henne eller honom i drömmen iallefall ett tag. Nu ska jag drömma vidare. God natt

glee2 - gud vad mycket tid man kan ha

Nu blev det en annan version av den haha.

glee

Jaja okej den är skit liten men jag var tvungen att kolla hur det gick och jag tycker ändå den ser rätt okej ut för att bara använt camen och paint.                                                                                                                                


Vacker

Nej, nu sitter jag och gråter till den fina filmen IGEN. Det går inte alltid att hålla emot när den fina musiken blir vackrare. Det är ett så fint slut. Jag älskar det.

sprited away

Jag tittar nu på denna film som är så vaker och drömmande och fantasifull. Jag älskar den så mycket.

Filmen handlar om Chihiro som tillsammans med sina föräldrar flyttar ut på landet. På vägen till familjens nya hus hamnar de framför en tunnel, efter att Chihiros självsäkre far försökt ta en genväg. Föräldrarna blir nyfikna och vill se vad som är på andra sidan av tunneln, och Chihiro följer med. Vad de inte är medvetna om är att de nu vandrar in i andarnas och spökenas värld. Föräldrarna förvandlas till grisar efter att de satt i sig av maten de funnit längs en liten stadsgata som tycks vara öde. Det är den emellertid inte, då den ligger i anslutning till ett stort badhus dit Japans andar och gudar på natten beger sig för att tvätta sig. Chihiro tvingas ta tjänst i badhuset, i sitt letande efter ett sätt att förvandla sina föräldrar till människor igen.
Filmen har fått så mycket priser och den har blivit mycket uppmärksammad. Jag tycker själv att det är den bästa filmen som är animerad.

Jag var och tränade idag på friskis fick ont i huvudet när ja gick hem så jag var tvungen att åka bussen hem för att det gjorde så ont!

Nu ska jag kolla klart på filmen !


robinson

Jag vill vara där på ön nu. Jag behöver ingen mat. Jag behöver bara lite männsikor som jag kan prata med så att jag inte känner mig så ensam. Jag vill ha sand och sol jag vill vara där jag vill tävla jag vill bara ligga i solen och gå naken i sanden och bara vara allmänt härlig. Jag vill så himmla gärna bara åka med typ ett jävligt lyxigt flygplan och ligga i en svit som på singapore airlines och sen ha värsta bungalown när man kommer fram. och jag skulle så vilja ha paolo roberto som coatch. Värta pepp man blir av honom. Paolo roberto in my heart. Jag bara älskar honom . Han är bara för bra. Nej, nu drömmer jag för mycket igen och igen och igen och igen.

DE tre s:en

Jag vet inte riktigt vad jag håller på med ärligt talat. Jag orkar ingenting och sitter i stort sätt bara vid tvn och datan. Jag hatar vintern och jag vill bara att allt ska försvinna så att man kan gå på skeppsbron och kolla på båtarna i solen och sedan gå på en mysig uteservering och sitta med bara en kofta på sig. Sol, sommar och saltvatten är vad jag behöver nu.

G

Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra att min gramatik suger men att jag skriver bra
Jag vet inte hur många gånger jag har velat ge upp hoppet om att få lust att dra
Skita i alla som sa att min texter var svåra att läsa men lätta att förstå
Ibland så kan ingenting hjälpa då man allt dåligt får en att må

Jag är så jävla trött på att jag alltid bara får ett jävla G+ i varenda grundämne


Feel good

Angus toungs and perfekt snogging var filmen jag kollade på för tionde gången i rad i dag på morgonen. Jag älskar den. Den är så härligt bra så man blir liksom helt varm i hela kroppen. Man blir så glad. Detta är en riktig feel good film.

Jag älskar verkligen feel good filmer ska nog köpa feel good boxen på åhlens city. Jag är kär i alla filmerna som finns där i. Den kostar 499 kr och då får man 7 filmer i boxen, och det är ett kap måste jag säga


Let us live forever

Jag har ingen psykologi idag. Lite tråkigt. Fösta lektioneen liksom och jag ville faktiskt se hur en var. Men sovmorgonen är nog ändå snäppet bättre. Nu tänkte jag för ovanlighetens skull sätta på en film och kanske dricka te. Det blir ju alltid trevligt.

Guldbagge galan igår och jag är lite arg att joel inte fick birollen för årets manlige biroll

LET ME DROOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL

 
JAG KAN ÄRLIGT TALAT INTE SÄGA NÅGOT MER

osynliga tårar

Det går inte att stå emot när tårarna rinner ner för ansiktet. De kommer ibland, då och då. Vissa grejer som man gråter av är inte en själv. Jag grät nu när jag såg glee. Jag gråter när folk dör i filmer, jag måste alltid kolla extramatrialet för att se om de lever på riktigt. Jag gråter när jag ser bilder på folk som jag känner men inte finns mer. Jag gråter när jag är glad, ledsen eller bara jävligt pmsig. Jag är så sjukt känslosam just nu så jag gråter ibland om någon säger till mig eller bara ryter till. Om jag hör någon bråka så måste jag nästan gå  bort  för att jag tycker att det är så jobbigt. Jag tror alltid att allt är mitt fel. Jag vill alltid göra det bra igen, även fast jag inte riktigt försöker. Men jag vill. Jag vill egentligen göra mycket mer än vad jag gör men jag vill samtidigt bara försvinna för att det är så lätt att bara leka osynlig för ett tag. Jag blir rädd för så mycket och jag vill alltid lägga mig ner och gråta då .men jag måste alltid knipa igen munnen och mina ögon för att sluta eller försöka stoppa det som håller på att hända. För jag kan inte bryta ihop utan anledning. Då är man konstig och då får man uppmärksamhet på fel sätt. Jag börjar gråta för ingenting. Jag skulle kunna börja gråta om någon sa till mig att göra det. Ibland är det bra att rensa tårarna och bara sitta och gråta i någon timme och sedan gå ut och sluta tänka på det. Eller iallefall försöka. Men varför låsas vi vara glada när vi egentligen är ledsna och arga. Varför vågar inte vi visa. Varför s'ger vi att allt är bra. Jag har nästan slutat med det. Jag säger att det är okej för då ljuger jag inte helt. 

year one

hola bolla kolla där!

Jag har sett en film som heter YEAR ONE och jag bara måste rekomendera den p.g.a att killen från juno är med och han är verkligen så sjukt söt. Jag typ dör lite varje gång jag ser honom. Han är så himmla gullig och han är sammtidigt väldigt bra skådis. Jag måste säga att jag skrattade mycket igår när jag såg den Han är den guldiga ^^

Mot stureplan

JAPP JAPP JAAAAPP. Nu ska jag åka till stureplan och sedan efter en litenstadstur så ska jag åka till orminge centrum där min kusinvitamin står och väntar. Jag ska vara hos dom hela helgen så jag kommer troligtvis bara uppdatera en gång eller nått. Det beror på vad vi gör. haha.

Hejdå och puss jag slanger in en bild på mig typ....


King - joel kinnaman

Jag sa till mamma att jag ville ha en KING idag och det fick jag också. Alltså tidningen KING som är en herrtidning. Men whatevah, Joel Kinnaman var ju med i den så jag kände mig lite tvungen att köpa den. I tidningen berättar han om sin kariär och sin familj och sitt förra liv som halvt kriminell, men även om filmen Snabba Cash.  Bilderna i artikeln är verkligen fantastiska. De är så fina så att man nästan blir fats i dom.

se, röra,störa, slå och stå emot

Se men inte röra
Synas med inte störa

Teateruppspelet idag på teaterhögskolan var vackert, konstigt, fult,fint,hitler,hat och helt jävla underbart. Jag skrattade, blev alvarlig, arg,ledsen,endorfinfillan och helt uppspelt. Jag ville stå där på scenen och mimteatra där också jag vill vara där. På scenen. Jag vill skrika, skratta, slå, prata, gråta, bli stum och bara vara.

Teatern var att man skulle stå emot, grupptryck, slagsmål, att man skulle vara sig själv, att man ska bygga upp något och slå tillbaka. De hade gjort det roligt. De hade gjort det fint. Några opera sångare var där och mimade samtidigt som de sjöng opera. Vackra toner och speciellt killens röst. De var så fint sammspelt och ibland så blev allt bara allt jävligt konstigt. Varje gång någon la sig ner och sedan slog någon på den så sa dom :TACK

Jag kan bara bli glad och tänkade efter en s¨dan pjäs jag blir alltid endorfinerad och fränkt i fantasi och tanankar. Jag blir inte gladare.

Jag är mer taggad än någonsin och jag vill och jag saknar. Jag vill söka in på Teaterhögskolan och jag vill stå på toppen jag vill jobba med film och teater, Analysera, skriva, prata och bara va teater och film

Jag skiter i grupparbeten och skit i skolan för mig är psyket och att man ska må bra så mycket mer viktigt en att  plugga ibland.

besatt

U got me good
I'm i total surender
I am defensless
Can even put up a fight

sex vecka

Ja visst har vi pratat om sex mycket och alla dessa realtioner och hur män och kvinnor ser på sex, lust, livet och ja det där som hör ämnena till. Jag kan ärligt talat bara säga att jag tycker det är roligare att prata sex och porr hela dagarna än att hålla på med histria eller språk. Önskar verkligen att alla kan ha sånna här veckor lite då och då för då tror jag man får en mer öppen bild av samhället och sex. Jag tror faktsikt att sex är så förvridet. Visst, det är inte tabulagt längre men du kan inte riktigt sitta ner på ett cafe och börja prata om dina sexvanor eller om du kollar mycket på porr eller om du gillar att ta på dig själv eller whatever. Det är inte riktigt det största ämnet vi pratar om även fast jag tror att många tycker att det är kul att prata om.

Nu vill jag bara lägga mig ner och dö, eller inte. Men jag vill inte jobba med sex projektet. Det hatar jag att vi var tvungna att ha. Jag hatar verkligen grupparbeten jag känner mig bara så efterbliven när alla bestämer och jag känner bara att det inte spelar någon jävla roll vad jag får eller hur det blir. Vill oftast bara bli av med det. Det är ok att jobba när man är två eller om man är med personer man har koppling med. Men jag känner att jag verkligen inte orkar.


psykologen

Jag har idag pratat med min psykolog och vi pratade mest om mina tankar och hur mina tankar är och var jag är och om jag är rädd eller om jag känner mig trygg. Jag vet inte riktigt, jag har precis börjat gå men jag hoppas jag oroar mig mindre.

i want to be brown again



Även fast jag swr up som döda fiskar på bilderna så fattar ni vinken och
Nej jag är inte brun i ansiket nu.

Nu:


Johan falk



Johan falk igår var såklart awesome och den var verkligen en bra söndagsfilm. Joel Kinnaman kan inte bli bättre och man blir nästan lite rädd för att det ska hända på riktigt eftersom det känns som det. Johan Falk filmerna komer ju nu varje söndag fram tills sportlovet tror jag synd bara att jag har sett hälften.

Johan Falk ikväll klockan 21.00 i tv4



Jag tagggar med egobilder. Johan Falk ikväll med Joel Kinnaman och jag bara älskar det :D

you got me good i vakna med the voice





Ledmotivet eller snarare sången till filmen snabba cash och denna sång får mig att känna känslor och den är riktigt bra

ändrade planer

Nej, nu ändrar jag mig igen. Jag åker till farmor iallefall bara för att jag orkar inte träna. Jag ska nog åka dit ändå. Jag har tänkt på en sak och det är att jag borde nästan skaffa twitter istället för blogg eller facebook för jag uppdaterar så mycket överallt och på twitter är inget onödigt.


sortera filmer och träna

Jag så ser min söndag ut. Jag orkar verkligen inte åka till farmor så jag tränar och sirterar istället. Jag är så spänd jag vill liksom se alla mina filmer direkt haha :)

<3

 Grattis i efterskott Cornelia min fina kusin


Jag tog bilden och tyckte den blev rätt fin. Jag är stolt

ME MYSELF AND I


film i massor och br

Har nu kommit hem med tre enorma kassar med film från min morbrors kompis. Jag är glad för jag tror att det finns många awesome filmer i kassarna. Alla filmer är från olika årtal. Alltifrån 60tal till 10tal. Jag älskar film. Jag blir galen om vhsen är död för då måste jag köpa ny på blocket och då tar det bara massa dyrbartid från min filmvisning. Någon som vill komma hem till mig och kolla på film i VHS format. VHS får mig att tänka på barndom. Jag är glad.

Ska också nu åka till BR med Zain för att göra en statistisk undersökning på barnleksaker. Jag är taggad.!!!!!

film i massor och br

Har nu kommit hem med tre enorma kassar med film från min morbrors kompis. Jag är glad för jag tror att det finns många awesome filmer i kassarna. Alla filmer är från olika årtal. Alltifrån 60tal till 10tal. Jag älskar film. Jag blir galen om vhsen är död för då måste jag köpa ny på blocket och då tar det bara massa dyrbartid från min filmvisning. Någon som vill komma hem till mig och kolla på film i VHS format. VHS får mig att tänka på barndom. Jag är glad.

Ska också nu åka till BR med Zain för att göra en statistisk undersökning på barnleksaker. Jag är taggad.!!!!!

snabba cash är en film jag starkt rekommenderar för alla i hela världen

 Denna scen är så verklig att det gör ont i en själv när han slår killens huvud i pissoaren. Blodet sprutar och knaket hörs när han arm dras från skellettet, bruten i mitten.

Denna man är sjukt jävla vacker och snygg. Ypperlig skådis och hans scener är nästan de bästa. Cool som få.

 Denna heting gjorde rolen som JW jävligt bra och som förut i andra filmer så är skådespeleriet riktigt bra. Han får en att verkligen känna en känsla som man ska ha. Han spelar brittig kille sammtidigt som en knarklangare och fy fan vad delad han spelar. Känns nästan som om han inte riktigt har någon. Han får en iallefall att känna att man bara vill göra exakt det han gör på filmduken . När han skriker vill jag skrika när han gråter vill jag gråta och när han grips av panik så vill jag vara där med honom och jag grips av paniken lika fort.



Filmen ägde och jag kan inte säga något annat. En film som verkligen var värd att vänta på och en film som verkligen ska få flera tusen guldbaggar. Vilken jävla rulle

slem

Jag kväver nästan mig själv med morgonrocken så att mina gnyenden inte ska höras. Jag torkar bort slem och snor och saliv på nytvättade mattor, jag ligger på golvet och låssas skrika jag vill inte att någon ska höra. JAG VILL INTE ATT NÅGON SKA VETA. MEN JAG VILL BARA ROPA UT DET. Jag gråter så mycket att inte ett knyst hörs som när man skrattar så mycket att man får mag knip och får inte fram ett ord fast åt andra hållet. Jag slår i golvet och slår lite lätt huvudet i väggen för jag vill bara få ut tanakrna

F*N,F*TTA

Jag orkar verkligen inte gå på friskis och svettis idag men jag måste. Jag ska iallefall. Jag måste köpa kort där och när jag väll ha köpt kortet så MÅSTE jag träna. En oskriven lag. Vad har man annars kortet till.

Historia provet gick bra.  Typ tror jag. lite oklar i min beskrivning, flummar runt i svaren och kommer aldrig riktgit fram till svaret. Men får hoppas på ett VG

Nu måste jag verkligen gå. puss


vackert



Okej nu sitter jag och gråter stora krokodiltårar

Mord mord mord och mord

Jag älskar morden i midsommer och om jag pluggar riktigt jävla bra nu så får jag se det :)

Histora prov imorgon. Kan någon typ skjuta mig i huvet eller något liknande. Det skulle kännas bättre.








Denna sång heter - Vi glider du lider

Detta är en ny sång som jag fick inspiration till idag!

Det känns som om vi glider
Det ser ut som om du lider
[2x]
När jag säger att vi glider så menar jag inte att det är soft
Det jag menar med det är att just nu känns du jävligt långt bort
Flera  miliväg även fast du kanske står brevid mig
Jag kan prata med dig men det känns som om du inte bryr dig
Va fan är det med dig nu förtiden
Det känns som om du tar allting förgivet
Du ringer alldrig och om vi nu pratar i telefonen
Så känns det som om du tycker att jag är värsta fånen
Du har börjat unvika mig, men varför då?
Jag fattar ingenting, men det kanske ska förbli så?
[ref]
Har jag gjort något fel?
När jag inte är med dig så känner jag mig aldrig hel.
Försöker fråga dig alla mina frågor
Inga svar tillbaka men jag ser att du gömmer dina plågor.
Vad tänker du på, Vad är det som har hänt?
För jag vill hjälpa dig och jag blir glad om vinden vänt
[vers2]
Dina ögon ser så grå ut nu
Förr så var dom gröna men nu är du inte du
Varför blev allting så knäppt helt plötsligt
Ingenting att prata om och ämnet blev så känsligt
Du kollade mig som om jag skulle förståt
Men jag fattar inte vad som har hänt med dig, förlåt.förlåt.förlåt
De finns dagar då jag vill krama dig hårt och få fram varenda svar
Ställa allting till rätta  och göra allting som det var
Du har börjat unvika mig, men varför då?
Jag fattar ingenting, men det kanske ska förbli så?
[ref]
Har jag gjort något fel?
När jag inte är med dig så känner jag mig aldrig hel.
Försöker fråga dig alla mina frågor
Inga svar tillbaka men jag ser att du gömmer dina plågor.
Vad tänker du på, Vad är det som har hänt?
För jag vill hjälpa dig och jag blir glad om vinden vänt
[brygga]
Du är mitt allt. Hur kan det bli så fel ?
Jag vill bara att du ska vara du
Att du ska bli bra. Säg mig vad ?
Låt mig hjälpa
Snälla du
[slut]
Det känns som om vi glider
Det ser ut som om du lider
[2x]

 


minnesluckor

Det känns som om detta inte har funnits. Som om denna dag var för kort för att minnas. Jag var hos psykologen idag och bokat tid för ytterliggare tider. Jag ska gå dit och prata tills jag blivit 18 år sen så bli det att jag får flyttas till VP. Det känns bra. Jag vill ju bara att allt ska bli bra.

Hve you everytiing i miss

I don't care, what so ever
I am even more so clever
I take the day as it come
If you don't mide, i need some
Have you got any, have you this
Have you everything i miss
I will love you if you share
Memories we can have everywhere
I have many days to live
We take it easy and learn to give
You and I can be 
You and I can see
You and me 


Miley Cyrus- party in the U.S.A


DEN GÅR PÅ REPEAT

Jag älskar


HÅLDAGEN

Denna dag har jag haft många lektioner men alla lektioner har antingen varit en halvtimme lång för att det är typ första riktiga dagen eller så har vi haft håltimme. Jag orkade därför inte gå på italienskan. även fast jag gjort läxan och allt. Hon hatar mig hon gillar mig inte lika mycket som de andra. De känns inte så iallefall.

Nu måste jag plugga på historiaprovet men först blir det lite annan surfning.


helgen

Hejsan hoppan!

Vad har "alla" mina bloggl'sare gjort idag och i helge. Jag ska resumera min fina helg.

Fredag: Skola-.-. Gick hem och satte min framför datan och rensa lite blogginlägg sen så ringde jag Anjani och vi pratade lite. Sen så kom hon hem til mig och Gaithri var också med ett tag. Sen åkte jag och Anjani och Kristina och kollade på Har du hört rycktet om morgans. Den ägde. Huge Grant är så snygg ^^. Åt middag med familjen och sedan så kom Gaithri över och vi såg på Let's Dance och lite av morden i midsommer. Min bästa deckare. Gick och la mig vid 12

Lördag: Vaknade vid 14.oo och gick upp för att äta lite frukost med lillasyrran och hennes kompis. Sedan kolladee jag lite på datorn och sen gick jag ut. När jag kom hem så byte jag om till lite finare kläder eftersom vi skulle bort på kvällen sen. Kollade klart på Kaspar i Nudådalen sammtidigt som jag klädde mig och jag både grät och skrattade till pogramet. Åkte sedan för att träffa alla släcktingar på Farfars födelsedagskalas. Kul var det men vi stannade inte sålänge typ till 11 eller nått. Åkte hem och jag satt mig vid datorn igen. Kollade på reprisen av robinson och kollade runt på nätet tills klockan blev 04.00.

Söndag/ idag: Vaknade 14.00. Gick och tog en dusch åt frukost framför en dokumentär och en kille som ville bli en tjeje och sedan blev det i slutet ,på tv4. Gick en promenad och hämtade ut BILJETTERNA TILL SNABBA CASH SOM JAG OCH NÅGRA TILL SKA GÅ PÅ. TAGGA PÅ TAGGA PÅ. Kollade sedan på Sweeny Todd filmen och kollade lite till på datan. Åt en god måltid bestående av pyttipanna med ett lössteckt ägg. Nu ska jag snart göra klart min Italienska skit men jag har fasit så det går fort. XD Kollar pckså sedan på Damernas Dektektivbyrå som är min favorit serie

sug min kuk

Jag hatar skolan mer än någonsin nu. HATA HATA HATA
Det suger

I will always love you

I will always love you
Even when the love drags us apart
When love goes away
Feelings feels like hell
And you and me is everything and nothing
I can tear you up
I feel the things you touch
When love is all around
When we enjoy ourself a little to much
When we want to be in and out
When we just want to love
Or hate for god sake
I will always love you
I will always want to touch
I can't take you away
And you can't blow away from my mind
Be here be there be everywhere
Be happy be sad be everything and bad
I love you too much and i want you to bad
I want to feel so much and i want to have you around always

London imorgon

Åker till London imorgon =)
Det ska bli sjukt kul och helt underbart.
Ska gå överallt och kolla på alla fina saker
Ska promenera och bo på ett trevligt hotel nära Nothing Hill <3
Jag vill gå till den berömnda porten ^^Även fast den är vit nu

Jag kollar på woodstock festivalen på tv nu. Äger fett. Musiken är den härligaste någonsin

Jag vill inte

I början av lovet ville jag inte sluta skolan men nu vill jag inte gå tillbaka.
Jag vill inte sluta i östra men jag vill inte gå kvar. Jag orkar inte byta. Jag vill bara leva och göra något helt annat men det känns mer som om jag är förvirrad. Jag har levt i drömmen och fantasins värld alldelles för länge. Jag vill inte inse verkligheten. Jag vill vara liten igen och leka. Inte bry sig om någonting. Jag orkar faktiskt inte.


söt som få och han liknar min gudfars son


we do what we do best- we take our clothes off

Hejsan hoppsan lillebror
Jag ska kolla på robinson nu om några minuter- fy farao vad bra det är i år :)
Denna dag har jag kollat på oliver twist och han vill jag adoptera. Jag somnade tre igår och vaknade 1 idag. Gick på promenad och satte mig vid tv:n när jag hade kommit hem :D

kyssar

sömnbrist

Låt mig bara få sova. Men nej det funkar ju fan inte. Jag kommer ligga och typ darra i natt för att jag är så febrilt i behov av sömn. Ni kanske undrar - men det är väll bara att gå och lägga sig. Men NEJ det funkar inte. Grannarna stör. Det känns som om det är hela havet stormar för hela slanten där upp. Fy fan för dom.

fÖRSTA DAGEN PÅ DET NYA ÅRET

Jag vill vara utomlands nu. Jag vill ha sol och inget jävla mörker :(





Det var kul på Nyår:) Vi hade det trevligt.  TACK <3

RSS 2.0