Alice i underlandet!

Nu har jag och mamma bokat så att vi två ska gå på Alice i underlandet i 3D på premiären.

http://www.youtube.com/watch?v=pMiCJefpn9Q&feature=channel

I'm so happy

Be prepearde for horror

Tanken på att jag inte har skola imorgon värmer i kroppen varje gång jag tänker på det. Jag mår så himmla bra av att bara inte göra någonting. Jag och fella ska träffas ikväll och jag ska sova hos henne. Vi ska kolla pp skräckfilm och äta middag. Det är något vi gör ofta när vi ses. Vi har scräckfilmskväll. Men det är ju väldigt mysigt att ha det och att bryta traditionen är det ingen fråga om. Sräckfilmerna vi ska se ska vi hyra på hemmakväll och jag tror vi ska ta något som inte är för läskigt. Eftersom vi förra gången såg blare witch projekt. Vi var typ jätte skakade efter filmen och vi var verkligen jätte rädda så troligtvis så ska vi hyra någon läskig i mellan grad. Jag är sugen på en high school skräckis. En sån med snygga killar och dumma tjejer i. Eller någon skogssräckis kanske. En sån där med äckliga små männsikor eller bara en vanlig psykbrytsskräckis.

God morgon söndag

Just nu sitter jag och kollar på OS. Jag hatar os, det förstör hela jävla tvtablån. Det borde vara olagligt att visa på 1 och 2. Kan de inte visa det på någon annan kanal. Fy fan för OS.

Igår satt jag och kollade på melodifetstivalen, corodile dundee, ghost busters2, band of brothers en liten bit och os.

Band of brothers var det hemskaste avsnittet ever. De kom till en gård. Där flera tusen "vanliga medleklass människar" var inspärrade. Det var som nazist läger. Alla var så smala och alla var skaliga. Ingen hade ätit på jätte länge och överallt så låg det högar med döda kroppar. En kille började berätta att de hade eldat upp hus där folk låg. De eldades levande och det luktade lik över hela stället.  det var så hemskt så att jag mådde illa. VILLE NÄSTAN SPY OCH JAG HÖLL PÅ ATT SVIMMA.Kunnde inte sova för en vid halv 3 :/ Trodde inte det skule vara så hemskt. Kan verkligen förstå att alla får skador för livet. Kan inte förstå att detta har hänt.

Good girls gone bad

Filmen var bra men jag kunde inte riktigt konsentrera mig. Fick ångest för något som jag inte riktigt visste vad det var om. Jag hatar verkligen den där ångesten som bara kommer för att. Jag slutade äta och dricka och jag kände mig svimfärdig. Tänkte på att den skule försvinna men icke den försvann aldrig. Jag kom ut och pratade då med pappa i telen och då kändes det lite bättre och sedan la jag på. Jag blev så arg på mig själv och så besviken över att jag inte riktigt kunnde kontrlera min ångest. Jag mådde så dåligt över det och det gjorde ju inget bättre när det började töa/hagla/regna/ någonting mitt i mellan. Jag blev så arg och satte mina lurar i öronen och lyssnade på lite hiphop och då blev det lite bättre. Jag tror jag fortfarande lever i fantasivärlden jag själv skapat. Jag tror att det ska hända något varje dag som att jag är telepatisk eller att jag är hjälten över universum eller någon sånt men, nej jag får nog sluta hoppas snart. Snarare nu. Filmen var bra och alla borde se den men får nog hyra den igen eftersom jag nästan inte kunde slappna av.

Just nu hae vi gäster och snart ska vi kola på melodifestivalen. Ingen kan slå darin och salem ingen.

Nu ska jag äta efterrätt

puss<3

Lördag= bio

Snart ska jag gå och träffa zainab och vi ska gå på bio eftersom jag gav henne det i födelsedagsprensent. Det ska bli jätte kul vi ska se percy. Jag vet inte vad den heter mer men det handlar om den kille som är hälften gud hälften människa. Jag har velat se den jätte länga så jag hoppas på bra resultat
trailer

Singel lady



Önskade att jag kunnde danska så bra i höga klackar. Den där dansen = med döden för mig.(Iallefall i klackar) Fy fan vad snygg hon är.

RADIO

Jag har börjat lyssna väldigt mycket på radio nu för tiden för jag tycker verkligen inte om min musik. Jag önskade att någon kunnde ladda ner all sorts musik i min ipod för jag är så dålig på det. Iallefall så lyssnade jag på radio idag och då kom jag att tänka på att alla som ringer in till radion låter typ exakt likadant. Jag vet inte varför men det kanske bara är så. Jag hör en viss skillnad såklart men den är inte alls stor.


Nu kollar jag på förkväll :)


lov

lov!
woho


fÖRKVÄLL

Förkväll är faktiskt bra måste jag säga. Sitter och kollar nu. Carolina gynning skulle kunna ha vad som helst på sig och hon ser lika jäkla snygg ut. Jag älskar hennes charm. Brolle är just nu och pratar kärlek i pogramet. Han är ju för gullig. Han läser upp dikter som folk har skickat in och han läser upp sina favoriter. Han har en välldigt bra röst.

Haha, det är en kille där också som har chattat med tre tjejer på nätet under en tid. Nu träffar han de face to face i pogramet. Hela den där grejen känns så töntig så att jag dör. Men gud vad nervös han måste vara och tjejerna måste också vara nervösa. Jag tror inte dejting i tv funkar. Helt sjukt. Redan ikväll ska han gå ut med en av tjejerna, undrar hur det går.

Har ätit ytliggare tre mackor och ett glas filmjölk. Jag är fortfarande sugen. Jag vill ha mat. MAT MAT MAT


Varm saft

Sitter nu i vardagsrummet och har precis ätit två limpskivor, lite vindruvor och en kopp varm saft. Ja, ni hörde rätt. Jag älskar VARM saft. Jag vet inte riktigt varför, men på något sätt så kommer smakerna fram mycket bättre och det är väldigt gott. Det blir lite mysstämning över tdet hela. Jag kommer ihåg att jag drack mycket varm saft på dagis när jag var liten eftersom vi ofta var ute när det var kallt.
Nu så fryser jag fortfarande lika mycket men den varma saften gör mig lite mer i behag.

Ska snart till psykologen och det ska bli helt okej.

När botten is nådd


Jag har börjat känna mig så tom på sista tiden. Det känns som om ingenting händer och allt bara  är så mörkt och tråkigt. Jag kan liksom inte njuta av något längra känns det som. Allting är bara botten upp och och ner. Grått och läskigt. Jag lever bokstavligt talat i drömmarna jag drömmer på kvällen. Tänk om jag blir fast förevigt.?

Girl interrupted

Såg klart den filmen idag på psykologin. Jag älskade filmen. Jag älskade angelina jolie och jag älskade wiona rider. Allt i filmen är så verkligt. Jag undrar det verkligen är så fint på psyksjukhur bara? Jag undrar om man får träffa vänner på ett psyksjukhus. Jag kan inte säga att det såg ut att vara så kul att vara där och som tur är så finns inte elcockar längre. Fy FAN. Det finns inget värre än det. Hur kunnde man göra så, hur kunnde man göra så mot det sjuka. Jag tror bara att man mår sämre av de där jävla chockarna.Kan rekomendera filmen starkt. den är hemsk men den är bra

brun







push it.



Jag älskar denna video. Den är så jävla awesome.

Ola salo

Jag kollade på en dokumentär om Ola Salo som fanns på svtplay. Kan verkligen rekomendera den. Han är verkligen speciell på något sätt. Jag kan ibland känna igen mig i honom och jag måste säga att han gör jesus väldigt bra i jesus christ superstar.

snökaos

Fy fan för snö. Sanrt så åker jag iväg någonstans. Jag ser inget positiv med detta alls. ALLT SUGER. Jag hatar detta väder saknar solen. Är det någon just nu som tycker att detta är det bästa som finns ? Förutom de som är instängda i förorten för att tågen inte går och bussaran är proppfulla. Just igår kännde jag en stark känsla av. Fy fan vad skönt att jag nte behöver åka tåg. Jag kan åka buss. Fy, fan vad skönt att jag bor nära östermalm. Då kännde jag mig lite bättre, jag behöver inte vara med om tågkaoset.


Carolina Gynning

Hon tar äntligen över förkväll för att den där elisabeth är typ ledig. Men tänk om Elisabeth redan är tillbaka har inte riktigt koll. Jag kollar nu på förkväll. HON ÄR DÄR, KOLLA HON ÄR DÄR I RUTAN. WOHO. Läser nu nämligen hennes andra självbiografi. Egowoman. SNÄLLA MIN GUD VAD JAG ADORE HER. Hon är så härlig. Jag älskar hennes inställning till SEX. Jag gillar att hon uppmuntrar alla hennes läsare till sex och att det är kul. Känner mig så himmla bra när jag läser hennes bok. Jag mår bra av henne för i henns bok så visar hon verkligen vem hon är. Hon skäms inte. Hon är inte plast, hon är inte korkad. Hon är verkligen en så smart person, hon har så bra tankar och det är galet kul att höra hur hon är. Hon är så härligt galen, wild and crazy. Läs alla hennes böcker eller de två som har skrivit. Ego girl och ego women.

Många gånger har hon hamnat fel i livet, men vem gör inte det. Jag berättar nu inte så mycket mer. Läs boken och du får en anna bild av henne. Gillar verkligen henne. Hon är så jävla rolig person. En sån som får lite fart på vardagen.


stockholms sommar vs snö

Jag kan absolut inte säga att jag är glad idag. Jag sitter nästan uppkrypen i soffan och dör lite lätt för varje minut p.g.a. att det är så kallt och att allt är så jävla kaos. Jag vill verkligen inte vara här just nu. Jag vill verkligen inte änns leva i Sverige. Jag länktar så mycket till själva sprotlovet just nu att jag blir galen. Önskar så mycket att jag får en resa i födelsedagspresent.

 Jag vill bara flygga runt i sommarstockholm just nu och kunna gå bland gatorna i bara klänning. Kunna sätta sig i humlegården eller bara ligga i flera timmar i haga parken. Jag vill verkligen bara vara där just nu. I stockholms sommar. Jag nästan gråter över hur hemskt detta väder är. Hur kan man vara positiv då. Men vissa var ju hemma idag, iallefall de som bor längre ut och inte kommer in med komunaltrafiken. Jag skulle kunna dö för en utomlands resa jag skulle kuna döda för det.

Snälla gud låt oss i Sverige få lite varm försommar snart. Snälla

en dikt om ett par som, jag vet inte vad. Heart broken story

Darkness falling down
And the light is gone
I'm sitting in my bed
And write a song
I write about the dark
And my broken heart
I write about you
And how it all start
I remember your eyes
And you smiling face
I wish i could forget it
And have it in my mide in case
Your voice where like heaven
And your kiss was the same
I've could sit there all night long
And you cold sing me the song
I coudent wait any longer
And I just wanted to take you home
I gived you a try
And we where together but now i'm alone
I remember the day you said godbye
And you said that you where sad
I said that i would miss you
And this would hurt me bad
I was so heartbroken
And I dident know what to do
Now when I loke back
And think of you
I really understand
And really know
You are the best
And the  worst guy i ever known


fjortis fillan

Jag känner mig som en fjortis i sina bästa dar ibland. Ibland vill jag se hur mitt liv skulle ha varit om jag var fjortis om jag var en fjortis som strulade och låg runt. En som var osäker på sig själv och spelade bitch. Om jag skulle vara en fjortis som gick med pankaka i ansiktet och urringade kläder, små kort korta kjolar eller bara en big size t- tröja. Om jag var det nu om jag hade varit det. Vad hade det blivit av mig nu. Ibland så önskar jag att jag revolterade tidigt. Men jag känner att jag aldrig har haft en revolterande tånårs ålder. Har aldrig riktigt varit en sådan som har gjort så mycket väsen av mig. Har mest varit blyg,drömsk, osäker och liten. Ängslig tjej som egentligen vill vara en cool tuff tjej som fick den sötaste killen i klassen och som fick stå i mitten. Hon som alla pratade om. Men jag blev alltid klassad som den lilla omogna tjej jag var. Hon som ville gå hem varje gång någon ting höll på att spåra ut, hon som inte vågade säga till och hon som bara stog och kollade på. Jag var glad men ängslig. Jag blev galet glad varje gång en kille som jag gillade kramade mig men jag vågade aldrig fråga. Jag ville så mycket men gjorde ingenting åt saken. Hur mycket har det förändrats. INGENTING. Jag vill i och för sig inte stå i mitten och vara värsta cool och ja ni fattar. Jag vill bara vara glad för den jag är och stå upp för det jag säger, Jag vill veta vem jag gillar och vem JAG är. Jag vill vara glad för det jag har men jag har blivit en negativ grå boll.

Collins - fame



Jag fastande verkligen för hans utseende. Han är verkligen vacker. Iallefall enligt mig.

darin <3

Darin gick till final. Min puls gick i 3000 när han stog där och väntade på resultatet jag dog lite när de där jävla pinupperna timotej kom först bara för att de kommer från bert kalson land jävligt dåligt var det iallefall. 

Jaja, för övrigt gillade jag den där killen som sjöng Gärdestadlåten. Hur kan man tro på kärlek eller vad den nu hette. Jag tror vi gick på samma teater när vi var små hehe. Jag gillar även alcazar och det där rockbandet var riktigt jävla awesome.

Jag tyckte att detta var ett bra startfällt men va fan hade elin lanto för låt egentligen." Doktor, please give me my medicine. " Jag tyckte inte den var bra alltså, fy fan.

Darin har gått till final, heja heja.Om inte han går vidare till europa och norge då tycker jag att salem al fakir är en värdig vinnare. Men det kommer bli svårt.

design

Jag måste få hjälp nu. Någon måste hjälpa mig med min header och designen. Den är verkligen galen. Hjärtan<3 haha. Nej men snälla någon hjälp mig med en gång jag dör den är så ful. ^^o^^

frosen souls

Jag kan inte rå för att hata detta jävla fucking oväder. Snö och kallt och nu har jag fått ont i huvudet för att det kyller så mycket. Dricker te i min stora sice matters kopp som är stort som ett berg och kollar på en av mina favofilmer "Det levande slottet." Jag kan inte plugga mer italienska idag. Blir bara helt trött på allt plugg och all denna kyla.

Jag taggar samtidigt till ikväll då det faktiskt är melodifestival och det ska bli jätte skoj att se för ikväll ska sötnosen DARIN vara med. Han sägs vara den bästa och han ska vinna hela skiten tror vissa. Han själv säger att han inte bryr sig så mycket utan tar det lungt. Jag hopas att hans låt är bra och att framträdandet är bra. Men det är nog inte så svårt.

Idga var jag hos sången och jag fick sjunga för fulla muggar. Det varsvårt idag men hon sa att jag behövde träna lite mer eftersom jag inte sungit på länge. Hon gav mig en läxa. Jag ska börja sjunga. Kärleken är evig men lena ph. Jag blev glad för jag älskar verkligen den låten. Den är så härlig.


remember my name,fame

Fame gjorde min natt. Jag vill också gå på en sådan skola. Jag vill också kunna vara sådär bra. Jag vill också ha passion. Jag verkligen älskade sången, dansen, skådespeleriet, beaten, personerna, handlingen. Allt är så härligt. Jag såg den frashaste versionen och jag trodde nästan jag skulle dö. Började redan böla vid första kvarten för att jag gillade den så mycket. Jag vet inte riktigt vad man ska säga. Den är bara så jävla bra. SE DEN PÅ EN GÅNG OM NI INTE REDAN HAR SETT DEN SE DEN IGEN OCH OM NI INTE SETT DEN I DENNA VERSION. SE DEN IDAG.

<3 <3 <3 <3 <3 Jag ger den alla mina hjärtan.

prinsessa

Prinsessa var en fin film som handlade om en tjej som drömde om att bli skådis. Hon träffar en dokumentärfilmare och blir glad direkt. Hon är kär i en kille som haf en hemlighet och deras relation blir bara bättre men den går upp och ner. De händer mycket men filmen handlar mest om kärlek, drömmar, fantasi och tankar. Livet  och om utanförskap. Hon är stor och väldigt överviktig, hon är sig själv men får alltid de oälskade och konstiga rollerna. Hon är annorlunda och han med. Och hon filmaren hon med och mamman och pappan. Och jag blev varm och glad av filmen. Den var både positiv men det var jobbigt när folk skrattade åt henne oh då blev det negativt. En film jag rekomenderar stark från hjärtat. Anastasios soulis är underbar han spelar killen.  Zandra andesson är huvudrollen och är så hinmmla bra så att man dör. Moa sil'en är filmaren och hon är underbar jag gillar filmen 


torsdagen

Gick till skolan idag en halvtimme och sen orkade jag inte vänta mer än 5 minuter. Jag gick hem eftersom ingen i min klass var där eftersom vi bara hade en lektion idag. Just nu sitter jag och laddar ner step up 1 och 2 för jag ska nämligen kolla på de sen. ag ska även gå på min sång idag men innan det ska jag gå till psykologen och prata med henne i en timme. Ganska okej dag. Bara det att den är lite rörig på eftermiddagen.

gospel

Jag önskar så mycket att jag hade en sådan röst som Laurent Hill. Jag önskar mer och mer att bli den bästa. Jag vill börja i gospelkör. Jag tror det är bra för själen.  Endorfiner i mängder

Jag tror att det är viktigt att få ut sin energi på annat också än bara de "vanliga".

i

I'm sitting in the dark
I'm feeling dead
I see nothing at all
Everything is bad
I'm feeling bad
I feel nothing
I can't taste it with my toungh
I cant smell it with my nose
I can hear the sound of my heart beat
I sing a song to the rythem of my heart beat


dimman

Hur ska man kunna leva om dimman man lever i är för tjock. Du ser inget, du vet inget. Du förstår inte och du bryr dig inte. Hur ska du kunna leva i en värld som är så stor. När allt går för fort fram och alla är så engagerade förutom du. Du kan inte slå huvudet i väggen för att slippa. Du kan i skära bort såren och du kan inte dränka dina tankar. Du kommer aldrig komma ut om du inte försöker. Men varför vill vi egentligen inte komma ur dimman vi lever. Varför vill vi inte ut? All den här dimman gör oss trygga. Ingen förstår sig på de som har för många tankar i huvudet eftersom de inte förstår sig på livet. Livets ALLA sidor. De förstår bara vissa sidor men glömmer de smutsiga sidorna. Den sida som alla har i huvudet men vi pratar inte om den. Allt är tabu, det spelar ingen roll vilket ämne man pratar om. Man får bara inte säga vissa saker. De jag tycker är fel, det du tycker är rätt. Eller är det inte så, att alla har rätt utom jag. Det fattas nått. Det kan aldrig bli perfekt och det är det som är livet. För det perfekta har aldrig existerat. Det perfekta är föralltid borta. Normalt finns inte heller och lagom existerar visst bara i Sverige. Det där utanför amarna finns inte heller. Vi är bara ovana vid att livet inte alltid är som man tror att det är. Vi förstår så lite. Ingen vet vad vi männsikor innerst inne känner. Vad vi fruktar, vad i vet, vad vi gillar, vad vi hatar och vad vi älskar.

läxor

Nu är jag äntligen hemma och ska nu sätta mig med engelskan woho. Det är en helt okej läxa så den är inte ritgit lika hemsk som förra veckans läxor. Vi får så sjukt mycket läxor nu så det är helt sjukt. Tänkte börja med läxorna i tid för en gång skull liksom.
I helgen blir det en lugn helg tror jag och inte så mycket hitan och ditan som det blev denna helg. Jag ska nog plugga och träffa en kompis. Gå på bio ska jag försöka tränga in också.

blä för ny vecka

Igår skypade jag med Louise det var väldigt kul. Jag tyckte verkligen att det var uppfriskande. Man förstär verkligen hur mycket man saknar då. Saknar dig så mycket. <3

Igår var jag annars i täbycentrum med krisse och jag köpte ett par jeans med hål i och sedan gick vi och fikade. Jag tog en chailatte<3 och sen så delade vi på en ciabatta med köttfärs. köpte sedan en smothiesom var välldigt mättande.

Annars så var morgonen hemsk. eftersom mamma och papa skälde ut mig som bara den, bara för att jag inte gick upp i tid men jag hann ändå. Jag hatar verkligen morgonen. Jag tycker de borde vara straff på de skolor som börjar åtta på morgonen. Jag funkar inte direkt på morgonen.

Italienska prov om en vecka och jag vill bara strypa mig själv. Marta är en jävla fitta som borde dö.

dessa tre filmer så jag igår

 g som i gemenskap

high school musical

 erin brockovich

G som i gemenskap är från 83 med nicklas wahlgren(så söt!, han i mitten) men jag gillade den ändå. den är verkligen en film man borde se och alla de andra me

control

control: Jag satt helt blixtstilla och jag trodde att detta kommer inte gå vägen. Det gjorde det inte heller. Ian i Joy Devison tar livet av sig. Han blir bara 23 år och han är bara så himmla deppig genom hela filmen. Han är så söt och ibland så känner jag igen mig i hans känslor. Han är en sådan problem pojke, med så mycket problem. Ibland så orkade jag inte med filmen. Han har epilepsi och han får anfall gång på gång. Alla som älskade bandet borde se den, men även de som inte är sådant fan av musiken borde se den ändå. Jag tyckte den var bra, riktigt jävla bra. Skådespelarna var helt otroliga.     Han är fantastisk.

AVATAR <3

PANDORA ÄR LANDET JAG ALDRIG FICK DRÖMMA OM NÄR JAG VAR LITEN . AVATAREN ÄR DEN SOM MAN VAR NÄR MAN VAR LITEN. DET KÄNDSE SOM OM DETTA BUDSKAP MED FILMEN VAR ATT VI MÄNNISKOR HÅLLER PÅ ATT UTROTA DET VI KOM IFRÅN. VI HÅLLER PÅ ATT FÖRSTÖRA NATUREN OCH ARTERNA VI EN GÅNG HADE. VI MÅSTE BYGGA UPP DET IGEN. VI MÅSTE FÖRSTÅ FAKTA, ATT VI KOMMER ATT FÖRSTÖRA MÄNSKLIGHETEN OM VI FORTSÄTTER SÅ HÄR. PANDORA ÄR LANDET JAG VILL ÅKA TILL SJÄLV. JAG SKÄMTAR INTE EN SEKUND. JAG VILL VARA EN AVATAR. JAG TRODDE FOLK SKÄMTADE NÄR DE PRATADE OM DET, MEN DET STÄMMER. JAG VILL VARA DÄR JAG VILL FÖRSTÅ ALLT. FILMEN VAR GALET BRA. FÄRGERNA VAR HELT FANTASTISKA. NEON LIKNANDE FÄRGER SOM ÄNDÅ VAR MATTA. BILDEN OCG SCENOGRAFIN. ALLA DJURENA OCH AVATARENA. ALLA FINA FOLK, ALLT FINT. HUR I HELVETE HAR DE GJORT DEN HÄR FILMEN, DEN ÄR VERKLIGEN MAGISK. DE MÅSTE VARA I EN STUDIO HELA TIDEN FÖR HUR I HELVETE HAR DETTA GÅTT TILL. TEKNIKEN HAR GÅTT TILL NYA HÖJDER. KRISTINA OCH ANJANI BLI INTE ANTI DENNA FILM SOM NI BLEV MED TWILIGT. JAG LOVAR ER DENNA FILM ÄR HELT JÄVLA AWESOME. ALLA BORDE SE DEN.


bröllposfotografen

Jag var på bröllopsfotografen igår och jag gillade den. Men den var lite trgikomisk på något vis. Den var bra och jag skrattde mycket. Men jag tycker fortfarande att Joel Kinnaman skulle fått birolls priset på guldbaggegalan. Jag gillar denna bild. Den är så härlig


Nu blir det avatar :D

some where else

Ibland så önskar jag så sjukt mycket att jag var någon annan stans i världen. Att jag hade ett helt annat liv och att jag kännde helt annorlunda. För jag vill bara följa mina drömmar och jag vill bara vara lycklig och uppskattad. Jag vill vara älskad av många och jag vill vara glad för det jag har. Men ibland så faller ingenting på plats och jag känner mig bara otillräcklig. Jag vill känna kärleken i mig och jag vill bara gå ut som en Wild and crasy PERSON. Men jag är verkligen inte det. Jag är en lungn person som helst bara vill sitta och drömma mig bort i en annan värld som är lite lättare än den jag lever i. Jag tänker för mycket. Jag drömmer för mycket. Jag tror för mycket. Jag förutspår saker hela tiden, ibland så stämer de in och ibland inte. Jag vill inte å och prata och jag vill i

äntligen

Nu är jag äntligen klar med de båda repotagen men jag tror inte att det kommer gå bra bara min åsikt liksom.

Idag var jagf hos psykologen och då kom vi fram till att jag skulle ha en anteknisnkblock i min ficka så att jag kan skriva ner hela tiden varje gång när jag blir nervös.
Tänkte köpa den imorgon när jag ändå ska möta upp min faster för att gå på bio. Vi ska gå till rigoletto och se på "bröloppsfotografen". Då ska jag få se om Kjell        förtjänar sin guldbagge, för jag ville nämligen att Joel Kinnaman skulle ha fått den. På söndag ska jag få se avatar i 3d vi ska köpa biljetter i förväg, långt i förväg så att vi får bra platser.

Jag vill inte

Jag vill inte gå till skolan idag. Jag vill inte gå till psykologen. Jag vill nte plugga. Jag är så trött hela tiden och har hela tiden den här jävla ångesten.

500 days of summer

Jag känner mig verkligen heartbroken och samtidigt varm i hela kroppen. Jag vill hata den och älska den och jag blir helt förvirrad och jag tycker att alla är så dumma och så himmla fina och söta och jag känner mig helt galen efter denna film. Den rekomenderas varmt. Killen i filmen är så söt och så fin. Han är verkligen en galet fin person som verkligen är kär. Jag blev kär.

 Så söt <3


fitt läxor dödar mig nu

Jag har nu gjort en hel läxa som är piss stor. Jag har nu gjort ett helt svenskarepotage på en timma. Hej då svenska och hej hej franska revulotionen.

Kukunge, jag dör.

skola....zzzz

Allt jävla plugg dödar mig. Nästan vecka kommer jag att sitta och plugga endast, det känns som så iallefall...

Lyckat

Ingen avatar idag bokade på fel dag-.- lyckat.

Jag vill inte påstå att filmkvällen var en filmkväll. Vi kollade på en film och resten av tiden lalade vi runt och kollade på den oroligt dåliga melodifestivalen. De ända värdiga var salem al fakir och de där rockbandet.

Idag vill jag gå på snabba cash men det kommer inte bli så. Antingen slutaer det med att jag stannar hemma hela dagen eller så går jag på en annan bio. Ska för hoppninsvis skypa med Louise ikväll men vet inte riktgit hur det blir med det.

Jag har mycket plugg men jag orkar inte plugga. Skolan är = död för mig.

mamamama

Jag såg alla glee avsnitten igår eller aa iallefall ala på förta delen av säsong ett. Det var så himmla jävla bra, somnade däremot vid två hehe. Nu ska jag hämta biobilljetterna till avatar. Ikväll kommer gaithri,kristina och anjani hit och vi ska ha filmkväll.

aaron igen igen och igen

 Jag älskar killar med lockit hår, älskar killar med mycket hår. Eller inget alls snagg kan vara snyggt men lockit hår får mig att må bra :D

white?

"If you are from Africa, why are you white"

"Oh my god Karen. you can't just ask people why they are white"


Fredagsmys

Äntligen Fredag.
Vad gjorde man idag. Hade so lektion som var helt okej. Spelade badminton på gympan, jag sög så jag tyckte inte det var så kul. Teater, det var helt okej men bara när man själv fick stå på scenen. Jag tycker inte det är så kul när man måste kolla på en scen 30.000.000 gånger för att den sedan ska sitta där. Vi kommer att se alla scener så otroligt många gånger och jag känner att jag bara blir mer och mer nervös.

Denna kväll var det planerat att vi skulle gå och se avatar 3D på bio men som väntat så var allt slutsålt förutom några plater utspritt och längst ner. Ska gå på söndag istället. Så denna kväll ska jag ha fredagsmys med min mamma och pappa. Det var nästan en månad sen jag inte gjorde någonting på en fredag. Haha. Så det ska bli skönt.

Har kommit på en textremsa. Fick den iden när jag hörde metalica-one på engelskan.

I don't wanna live, I don't wanna die
Am i the only one that can't survive
I don't know what to do, don't know what to say
I'm just feeling like hell anyway

Slänger in en video från lauryn hill 9991 då hon fortfarande sjöng fint utan drogerna:


sången jag ska sjunga på sång pedagågen

Sometimes in our lives we all have pain
We all have sorrow
But if we are wise
We know that there's always tomorrow

Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on

Please swallow your pride
If I have things you need to borrow
For no one can fill those of your needs
That you don't let show

Lean on me, when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
'Til I'm gonna need
Somebody to lean on

If there is a load you have to bear
That you can't carry
I'm right up the road
I'll share your load
If you just call me

So just call on me brother, when you need a hand
We all need somebody to lean on
I just might have a problem that you'd understand
We all need somebody to lean on

Lean on me when you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
Till I'm gonna need
Somebody to lean on


en ända

När jag var liten så ville jag ha en tvilling syster för jag trodde att då skulle allt bli bra för då skulle man aldrig vara ensam. Jag ville ha en ända kompis som man kunnde leva sitt liv med en ända som man kunnde göra allt med. Jag ville inte vara ensam och jag ville vara den viktigaste för någon . Jag vill den ända för någon förutom familjen. Du och jag mot världen.


DRACULA (2008)

Kan inte säga att denna film är lik boken. Har inte läst hela boken eftersom det tog alldeles för lång tid att läsa. Ska börja att läsa boken snart men det är inte det lättaste.

 
Detta är inte det riktiga omslaget men jag tyckte det var snyggt ändå

OKEJ

Skoldagen idag var inte så hemsk. Den var helt okej. Den gick relativt fort och många som man pratade med. Jag hade däremot inga speciella lektioner. Phsykologin har äntligen blivit lite roligare och engelskan var kul och svenskan. Italienskan sög men det är ju inget nytt med det. Har sänkt mig för att jag skolkat för mycket på just den lektionene. hehe Det är den ända lektionene som jag skolkar ifrån. Tycker inte språk är så viktigt egentligen. Bara man kan engelska och lite av allt möjlit så funkar det.


hundvakt

Jag har nu varit hunvakt och det var kul men lycke är n galen hund. Hon är så lekfull ibladn att hon nöstan rullar runt och ramlar ner. Hon är jätte st och ibland så är hon så smart att vem som helst fattarr vad hon vill. Hn vill oftast äta och därför vissade hon mig vart jag skulle ta maten ifrån. Det var galet.

Nu ska jag plugga..................................... ONÅD SUGER KUK'(DET ÄR EN BOK)

STUDIEDAG

Snart ska jag gå över till grannarna och leka med deras hud för jag sla vara hund vakt idag i några timmar. Vet inte riktigt men kanske så kommer några över och leker lite. Det ska bli kul. BTW så bakade jag scones på frukosten dag. De blev kanske inte jätte goda men det var iallefall okej.

Anars så länktar jag bara till lov och allt det där. Jag vill verkligen inte ha skola. Jag hatar.

Lika?




 

Dessa två bilder är de ända bilderna enligt min lillasyster och mamma där man ser att vi är syskon. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka vi är verkligen inte lika


My heart is stuck on review

Jag har idag varit hos psykologen och skolan. Hos psykologen försökte vi komma på vilken slags ångest jag hade, vi försökte ställa en diagnos. Vet inte om det funkade men men. Skolan var helt okej men lite långtråkig. Nu ska jag läsa boken men allra först ska jag dricka te i mängder och äta .

RSS 2.0