!"#¤%&/()=?`?=)(/&%¤#"!

Jag har ingen ork kvar och vem har egentligen det. Jag orkar inte göra något annat än att gå stå och sitta kanske äta och dricka men annars så är jag så omotiverad att jag just nu inte bryr mig om någonting längre. Jag hatar allt som finns känns det som så jävla bitter hela tiden och varje gång jag änns pratar om någonting som får mig att må dåligt så skriker jag.

JAG ORKAR INTE MED DETTA JÄVLA SKIT PRAT OM SKIVOR HIT OCH DIT OCH ALLA DESSA STUDENTFIRANDEN OCH ALLT. VEM FAN BRYR SIG OM DET JAG ORKAR INTE DET. FÖR MIG ÄR STUDENTEN MEST ÅNGEST ÄN EN FIN STUND I LIVET. KANSKE SER DEN FINARE UT OM NÅGRA ÅR I MINNET MEN JUST NU VILJA JAG HELST INTE TA STUDENTEN. VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ JÄVLA JOBBIGT HELA TIDEN. JAG SKULLE PÅ ETT SÄTT VILJA HA ETT ÅR TILL PÅ MIG BARA FÖR ATT KUNNA BESTÄMA MIN FRAMTID LITE MER. DET KÄNNS SOM OM MÅNGA HAR BESTÄMT SIN FRAMTID MEN VA FAN SKA JAG GÖRA. ALLA T JAG VILL GÖRA ÄR MER KUL ÄN ATT DET KOMMER LEDA NÅGONSTANS I NÅGON SLAGS UTBILDNING. JÄVLA FAN VAD DÅLIG JAG ÄR. OCH FAN VAD SKITIGT HUMÖR JAG HAR. JAG HATAR SKOLAN MEN DET BLIR ÄNDÅ BARA JOBBIGT ATT TÄNKA PÅ ATT JAG FAKTISKT INTE HAR DEN KVAR SNART OCH DET SKRÄMMER MIG MER ÄN NÅGOT ANNAT. DET ÄR DETTA JAG HAR FRUKTAT I FLERA ÅR NU.

Asien

Jag kan inte rå för att gråta en skvätt när jag ser det nya filmerna från studio ghimbli. Helt otroligt vackra och så otroligt känsliga. Jag vill bo i japan jag vill åka till japan jag vill till asien igen. Jag vill åka till KINA framförallt och hälsa på mammas kompis. Jag bara älskar asien. Vilken kultur, vilken mat, vilken vacker natur. Åh det är så fint. Men det finns ju alltid nackdelar med alla ställen i världen. Men jag skulle nog säga att det stora fördelarna väger upp de dåliga. Jag älskar verkligen att kolla på filmer som utspelar sig i asien. Så fint.

prinsessa

Varje gång du närmare mig
Så hoppar mitt hjärta ur
Jag vill bara springa fram och krama dig
För jag blir helt till mig som ett djur

Jag blir alldeles varm i min kropp
när jag får vara nära dig
Mitt blod flyger fram i mitt blodomlopp
och detta känns i mig

Herre min gud vad man sprudlar
Jag känner mig som en prinsessa
Jag känner att hela jag jublar
Och du får mig att känna mig som den bästa


kärleken förblöder

Kärleken vi en gång hade blöder
Men dina ögon glöder
Såret kanske aldrig går att sys ihop
Varje gång jag ser dig faller jag ner i en grop

Våran kärlek blöder
Genom din mun du hat föder
Blodpölar formas orent
Snart är det försent

Våran kärlek blöder
Det är döden vi möter
Våra hjärtan förblöder
Nu är våran eviga kärlek över


denna dag

Idag har jag varit väldigt glad eller väldigt arg eller väldigt sur eller otroligt jävla ledsen. Jag har varit en emotionel berg och dahl bana och allting blir till en mycket stor grej. Jag hatar dessa dagar mycket. Jag hatar att vara irriterad på saker och sedan bli arg men sen bara falla pladask bara för att man inte orkar hålla emot och bara bryta ut i tårar. Fy fan vad jag är rädd. Rädd för allt som har med framtiden att göra och fan ta alla skivor, min skiva(klassens)  och studenten, läxor,prov,balen,försäljning av biljetter och alla dessa jävla frågor kring vad händer sen ? Jag vill inte ha något med det att göra. Jag vill inte höra något mer om något jävla flak eller skiva eller oj nu blev det mycket i skolan och nu har vi ingenting. Så jävla trött. Kan ingen lära sig att planera eller? Ne fy fabian vad jag bara vill slippa allt. Men jag kommer väll säkert missa något om jag inte går på allt som ska gå på. Om det blir tråk då får det väll bli det då men då har jag iallefall gått.



Usch fy jag kommer dö av känslor snart känns det som.

I KNOW WHO KILLED LAURA PALMER?

Jag dör, det är sås pännande att se på kriminalserier det finns inget bättre att göra när man är ensam hemma. Åh, jag är kär i mr cooper han är så himmla perfekt. twin peaks

I KNOW WHO KILLED LAURA PALMER!

 
DEN SNYGGE MR COOPER ÄR HAN SOM SER MYCKET ALLVARLIG UT


Galen

Det betyder inte att jag är galen
Det betyder inte att jag är annorlunda
Det betyder inte att jag är någon
För att jag ska älska dig

omväxling

Jag kan säga det tusen gånger om att jag hatar skolan men detso längre man kommer ifrån allt som har med skolan att göra blir jag så osäker. Jag vill kunna stå på mina egna ben och bara veta vad jag vill. Jag vet halvt vad jag vill. Men det jag vill är så svårt. Idag eller om det var imorgon så är det guldbaggegalan den bästa galan vi har här i sverige. Tycker jag! Varje gång jag ser den där galan så sitter jag i soffan och hoppas på att få stå där och ta emot ett pris någon dag.

Jag är så arg nu för tiden. Hela tiden och jag är så jävla trött på allt och alla. Jag vill verkligen börja om på nytt. Jag vill lära känna mer människor och bara göra något annat än att sitta och plugga. Kanske åka unt med en teatergrupp på turne i en turne buss. Fatta vad kul. Jag ehöver inte bli sten rik jag vill ha det kul det är mitt mål. Jag kan vara en fattig student i flera år och jag kan ha det helt ok med pengar istället för en hel drös. Jag vill vara glad. Jag vill bli glad av det jag jobbar med.

teddy

 

Denna one piece teddy blir min snart :D

vändpunkten

Ibland önskade jag att jag inte tänkte så mycket och att jag inte skulle bry mig så om ovisentliga saker.
Men vad är egentligen ovisentligt?
Jag verkligen avskyr mina tankar ibland!
Saker och ting i min hjärna blir bara fel, jag tror så mycket som jag inte vet något om.
Jag hetsar upp mig för saker och tror saker, blir avundsjuk och får en klump i magen.
Varför är det så hela tiden?
Varför kan man inte bara få ha det lite lättare i livet nu när man är så stor.
Det känns nästan som om livet bara blir svårare och svårare och sen kommer det till en punk då allt plötsligt blir lättare.
Men när kommer den punkten om man får fråga?

motley crue

motley crue är apigt bra musik. Jag har läst några biografier om de och har i stort sett inte riktigt lyssnat på musiken, jag har varit i stort sett fast i deras otroliga historia.



Grym musik!

Ett liv

Jag vill bara sluta upp och aldrig mer tänka tillbaka
För det blir alltid en tillfärlig själ jag måste laga
Jag vet inte vem jag vill vara eller vem jag vill bli
Jag har inte någon lust till någonting i mitt liv
Tycker synd om mig själv och saknar tiden som liten
Jag vill inte att framtiden ska göra mig besviken
Små lätta tårar rinner sakta ner för min kind
När jag tänker på dig som gjorde mig blind

borta med vinden

Jag har varit borta i thailand och malaysia och fan vad jag vill tillbaka. Va fan finns i sverige att hämta. Tänk om man ändå bara kunde dra med sig sina nära och kära till en och samma plats och bara vara typ i thailand och mysa runt och aldrig behöva komma tillbaka till kalla kalla vintersverige. Vara som en portabel flytfågel liksom.


RSS 2.0