Rasmus Ingdahl ute ur idol. Jag röstade på honom. men nej han gick inte vidare :'(

Men nej jag vill inte han var bra för bästa jag tror inte juryn tar med honom  men man kan alltid hopppa på det bästa bästa hoppas me like him so much. Hna är den bästa ever tycker jag hans röst är härlig och han ska inte sluta waila som laila säger waila mer jag love it.




Jag må vara lite töntig när sånt här händer men jag bara hatar sånt här när folk inte går idare i tävlingar. Jag blir så jävla ledsen och sur. han är bäst enligt mig och syrran


yoga nono today

nejnjenej det r utsålt på yogan igen tyvär nooo. Nu måste jag promenera i hundra år för att komma iform

TUMMEN NERÅT TYVÄR

Jag dör på det kalla vädret jag dör på skolan och jag dör på klass foto. JAAG HAR INTE FÅTT MINA ÄNU MEN JAG SNEGLADE LITE LÄTT ÖVER BEAS AXEL IDAG OCH MÄRKTE HUR FUL JAG VAR. GROTEST FUL. JAG ÖNSKAR ATT JAG HADE GJORT OM DET ELLER INTE ENNS VAR MED JAG SER UT SOM EN SUR JÄVLA JAG VET INTE VAR. . OJ DÅ FÖRLÅT MIG FÖR ATT JAG ALLT ID SRIVER I CAPSLOck. Jag måste också säga att jkag känner mig otroligt tjock om mjag måste klaga lite mer jag har nu tänmkt utöver yogan så ska jag promenera efterskolan. typ gå hem lämna grejerna och sedan ut och lyssna på bra musikm och bara gå gå gå. Hoppas det hjälper lite. Idag ská jag faktiskt gå på yogan jag gjorde det alldrig förra veckan för då blev det aldrig av men idag ska jag :D
Jag tycker verkligen att det är asjobbigt och det är faktiskt ingfe kul men jag gör det för att det är bra rensning av smuts och bra träning för kroppen och själen och välldigt fett drivande så du förlorar mycjket fett under paset. :)

Idag i skolan så ville jag bara hem hem hem åå jag vill inte sitta iskolan och bara vara där för detär så tråkigt överallt. DET ÄNDA SOM ÄR KUL ÄR TERATERN MEN RESTEN = TUMMEN NERÅT NERÅT NERÅT

YOUTUBE IN MY F*CKING HEART

Hej bloggen jag måste bara säga att jag bara älskar youtube. Jag vet inte hur många gånger jag har suttit och nästan fallit av stolen på grund av så bra röster. Jag har hittat en kille som heter supereroyvv. Han är också super söt och har en helt otrolig röst.

utseendet är viktigt eller?

Jag har tänkt pådet därmed utseendet att man alltid måste se så jävla bra ut. Att man verkligen måste ligga på topp hela tiden och det funkar ju inte direkt. Jag har läst i många bloggar att det är oattraktivt med tjejer som inte vissar sig själva och att det inte alls är så snyggt med baggy och killkläder. ibland blir jag verkligen så sjukt osäker på vad man egentligen ska vara och hur man ska se ut. Man måste vissa sina kvinnliga former, man ska vissa upps ig och bla bla bla. Visst det är viktigt men ibland så känns det som om dom här bloggarna talar om att alla killar tycker att tjejer ska vara jätte feminima. Det såklart att det finns mycket fler feminima tjejer 'n maskulina tjejer. Men jag har alltid gillat stort och jag har inte allls vågat visa min riktiga stil för jag har varit så oskäker. Visst är vi alla osäkra ibland men jag tror att det alltid blir bäst om man ser ut som som vill. Om man ska lyssna på alla jävla krav som alla har så blir man ju bara galen. På tal om stil och uteende så tycker ju anna anka att svenska tjejer är generelt överviktiga bara för att hon tränahela veckan ut. Detr såklart att man ska hålla sig i form och¨så men uttseendet är ju inte allt man måste bygga på sin personlighet också. Däremot håller jag faktiskt inte med om att utsendet inte alls är viktigt. För mig är det viktigt. Nu menar jag när man träffar någon för första gången och då ser man väll fan heller inte personligheten på en gång. Då om man tycker att den här personen är skit ful så går jag heller ingte fram till den personen och eller tycker att det är attraktivt. Men det är där allt kommer omkring varförärutseendet så viktigt för oss människor. Utseende är nästan alt för vissa och vissa bryr sig inte allt det är så olika. Det är ju väldigt tur att vialla människor är så olika i utseende och stil och personlighet och tänkar och åsikter och drömmar för annars så skulle nog världen se välldigt grå ut .

you got to listen to this

http://www.youtube.com/watch?v=i1zuN17t51A&feature=related

Justin Bieber



Har gått in i en extas då jag bara lyssnar på dig Justin Bieber. Jag har följt dig på youtube. Jag 'lskar din röst. Du är otroligt bra. Jag älskar din musik och även fast du bara är 15 år så är din röst sjukt bra. I'm in love
Jag lyssnar hela nu.


long time

One day
I say one day
You gonna tell me
how it's gonna be.

I know it's gonna take a long time
I say a long time
But how long?

One week or two
One moths or tree
I just want you for free

Just take i deep breth
And long a long walk in the park
You gonna know 
How it's gonna be.
Soon.

I wish for the best
And everyone can fuck the rest

I love you so
So just let me know
How it's gonna be  

bad moments

Vad kommer all denna dåliga energi ifrån. Arga stunder, ledsna stunder, klago stunder och ALLT DÅLIGT stunder. Jag försöker hitta något kul. Men det går inte alls bra.

Jag verkligen hatar skolan just nu är så jävla trött på den där jävla skiten....

two a clock in the morning

Jag haar att vakna så tidigt jag blir så jävla arg. Jag vaknade två idag och dagen blir bara förstörd. Jävla,fan.


Det känns alltid som om drömmen är så långt borta

Ibland så känns verkligen drömmen så otroligt långt bort från verkligheten. Man kan aldrig ta på den riktigt, den finns bara där långt långt bort. Varför ska det vara så att min dröm bara inte går att uppfyllas nu, för just nu vill jag bara ha någon att hålla om att få fysisk kärlek med. Att få dela minnen med. Just nu så vill jag bara ha det. Det är det ända jag begär. Att få fysisk kärlek. Ibland så ser man en kille som är så himmla underbar och hela han bara skinner och allt . Han är liksom centrumet av universum. Jag vet inte hur många gånger jag har fått ett sådant moment utan att lyckas hålla drömmen vid liv. Jag vet inte hur många gånger jag har sabbat mina chanser. Om jag änns har haft några? Jag är bara så trött på alla frågor. Så trött på alla människor som ser ut som frågetecken när jag berättar det. Men varför kan inte drömmen bli verklig.? Jag måste hjälpa till på traven men allt kan jag inte göra själv.
Jag är bara så trött på att känna mig sådär ensam.

Is it okey for you to die now

Are you scared?
You don't need to be scared
You don't need to be scared of deth
You don't need to be scared at all
Everything gonna be okey
You don't need to feel a thing
I'm gonna play it fast
Okey
Wait here
I'm gonna catch my things
If you go away, i'm not gonna be nice
But if you are nice you gonna live longer
Okey
Is it okey for you to die now


bort bort bort

Jag vill inte vara kvar när hösten kommer jag vill inte vara kvar när vintern kommer jag vill inte vara kvar när våren kommer jag vill inte vara här. Jag vill vara där man inte behöver den här jävla pressen på sig att allt i livet ska vara så jävla bra. Jag vill bara bort. Jag vill inget hellre än att åka iävg långt långt bort och bara slappna av och uppleva något som jag aldrig har upplevt. Jag vill ut i djungeln och titta på djur eller bara åka till en öde ö och sitta på stranden och kolla mot horisonten. känna att man blir riktigt varm och känna den där härligt fuktiga kännslan. Ibland så önskar jag verkligen att jag var med i filmen jag spelar i mitt huvud. Jag skulle villja känna att man måste kämpa för sitt liv jag vill känna kraften av att vilja vara. Jag tycker inte skolan är något man kan kämpa för sitt liv. Vissa saker är onödiga och jag vet jag måste lära mig dom sakerna för att jag ska kunna gå vidare i livet och få en bra utbildning. Men om jag nu gör dom där sakerna så, känns det inget efteråt. Jag tänker bara på att det kommer komma flera saker i utbildningen jag måste lösa som jag senare inte kommer ihåg ändå. Ibland så undrar mamma och pappa vad jag vill göra med mitt liv och vad jag vill bli och hur ska jag komma dit. jag vill inte höra framtiden jag vill inte ha den här jag vill inte. Jag säger hela tiden att jag är rädd för framtiden och att jag inte vill ha den . Varje gång någon börjar prata om framtiden så blir jag så rädd.

Min 18: års dag börjar närma sig med stormsteg men jag vill inte vara 18. Varenda jävles dröm om att bli 18. Men inte jag, jag vill inte vara 18. Jag vill vara yngre, jag vill aldrig växa upp och bli en mogen vuxen. Jag bryr mig inte om att man får gå ut på krogen, Jag bryr mig inte om körkort. Det ända som är bra är att man får bestämma själv. OM ALLT.
Om jag ska berätta sanningen så lyder den så här. Jag är fortfarnde rädd för att stanna ensam hemma på kvällarna. Jag Är fortfarnade rädd för att vara ute sent. Jag är rädd för mörkret och varje gång jag går på stan så har jag full uppsikt över vad som händer. Ibland så länktar jag så mycket efter mamma eller pappa när jag är borta. Ibland så biter jag ihop men ibland så vill jag bara krama dom. Även fast föräldrar kan vara jävligt jobbiga och a pain in the as så kommer man alltid älska mamma och pappa.
Ibland så blir jag så glad över att jag snart ska flytta hemifrån men ibland så blir jag så rädd.

Jag blir så jävla arg på mig själv...

Nu nÄr vuxen livet är så nära så vill jag bara ha allt som jag inte gjort gjort och det som jag någon gång gjort dåligt ogjort. Det känns som om det börjar bli försent snart.

Jag vill bara bort och tänka över vad man vill.
Jag vill förstå meningen med livet och jag vill förstå
andra runt omkring mig. Men ibland så förstår jag mig inte på någon
Jag saknar mycket. Varför ska det vara så här...

Audrey Hepburn

breafast at tiffanys var jätte bra jag kan verkligen rekomendera den jag såg den idag när det regnad så jävligt. Sen så slutade det och jag blev inte glad för det. JAG VILLE JU HA DET MYSIGT. Men men

Jag orkar inte plugga även fast det är sjukt mycket vi har....


busted

vi fuskade och läraren kom på oss. Men banan var för svår att fixa

Some days

Some days are hard
Some days the road is long
To happyness.
Some days is full of shit
Some days are okey.
But all i want is to have you close
Some days i want to die
And some days i just miss you buy my side.
Don't you miss me
Don't you your old good friend
Don't you miss me badly
Oh please.
I love you honey i love you so
I just don't want to let her go.
I don't know if i sould catch you
or if i'm just gonna miss you
I just want that everyting can be okey
So we can fly abow the clouds a long long way
Min lilla sång som jag kom på i min lilla ensamhet


not pepp at all

gud vad jag inte är pepp på orienterin imorgon!!!!!!!!!! I LOVE ME ON THIS PIC :D

emotional confused

Ja som jag har skrivit här förut så har jag klagat sjukt mycket här i bloggen. Men jag vet var det kommer ifrån. Jag känner att jag har en välldig emotionel berG och dahl bana inom mig juust nu.  Det senaste veckorna har jag gråtit välldigt mycket. Jag kan liksom gråta för allt. JAG GRTÅTER OM JAG SER NÅTT SORLIGT PÅ TV. jaAG GRÅTER  NÄR JAG HÖR EN BRA LÅT. jAG GRÅTER OM JAG HÖR OM EN LITEN ASKUNGESAGA. ELLER WHATEVER. jag grät till alt de senaste veckorna.Sen så är det ju så att jag grät välldigt mycket för två veckor sen då min morbrors begravning. Han skulle ha fyllt 47 år igår.
Jag gråter till allt bara det är något så gråter jag. Sen blir jag sjukt arg också, jag kan nästan ställa mig och skrika rakt ut jävla fan kuksugar bitchs fittfan"#¤%&==?)/&¤. Ja herre gud min största önskan just nu är att få en boxningsäck som jag kan slå på det är bra att ha när man är arg istället för att slå i väggen eller på någon som råkar vara lite itrriterande.

o.b.s JAG HAR INTE SLAGIT NÅGON NÄR JAG HAR VARIT ARG BARA TYP NÄR JAG VAR MINDRE.....

bra dag som slutar bra

Nadja kan ta sig i häken. MEN JAJA NU KAN MAN INTE KLAGA PÅ ALLTING I VÖRLDEN. fÖRLÅT FÖR ATT JAG KLAGAR SÅ MYCKET JAG BORDE VARA GLAD OCH UPPMUNTRANDE ISTÄLLET. Förlåt.

Idag var vi på nobelmuseet och bakade tårtor i skolan vi åt även jag bea sanna gaithri och illona i gamla stan efter nobel. Skön och härlig dag. Bästa dan på länge i skolan. Min tårta och ena nnas vannvi var grupper blandat estet 1,2,3 det var lkul alla pratade och hade kul och jag pratde ganska bra jag med.

Nu måste jag göra historian annars dödar hon mig.

På tal om något helt annat s¨å vill jag ändå rekommendera min kompis exchanges student youtubefilm som hon är med i. http://www.youtube.com/watch?v=wAwAM_tC1ts&feature=player_profilepage
Måste ses den är bra och jätte rolig.

Nu ska jag dansa vilt till lokkie lookie


BE LIKE THAT

My god man blir så himmla galen av att dansa varför finns det inga jävla ställen i stockholm där man bara kan dansa hiphop och andra stilar med riktigt härlig rythm i. Jag hör enså länge bara tecno. Det kan mann  inte dansa till förutom snobb dansen "vev". Jag vill bara dansa nu ja vill bara höra härliga rythmer i kroppen jag vill ha så hög musik att det rör sig i bröstet på mig för att basen är så hög. Känna basen från mina fötter upp till benen och till hlfterna och magen och bröstet och huvet och ÖRÖNEN och bara bli helt jävla galen. Jag har nog aldrig varit bra på koregrafi men när det gäller höfter så är jag inte så dålig. Jag gillar att bara dansa. Men jag har alltid haft svårt för att dansa för anndra när man ska vissa upp något för då ser man ut som ett jävla fån oc det funkar inte. Jag gillar att släppa loss själv. i mitt rum eller i vardagsrummet när ingen är hemma
Lookië lookie har jag nästan snart lysnat sönder:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Plugget går ändå inte in inget går in längre. JAG KAN BARA SAKER JAG ÄR BRA PÅ OCH DET JAG BRINNER FÖR OCH ALLT OCH ALLA JAG ÄLSKAR. RESTEN VILL JAG INTE HA. BORT BORT BORT.

sleepi

Historian är verkligen inte lätt. Hon är ju totalt galen, jag orkar verkligen inte med hennas lektioner. Dom är bara allmänt trista Hon är så tråkig och jag somnar

rengning dag ?

Jag har önskat flera gånger att det ska vara regn flera gånger nu att höstens mysiga stunder ska komma och man kan mysa ner sig under teket och skita i allt annat och bara drömma sig bort. Jag verkligen hatar när det är sol och det är jätte kallt ute vissa tycker det är jätte mysigt att gå på isen i hagaparken och känna frosten mot kinderna och när man kommer hem så sitter man där och pratar och somnar sedan för att den kalla luften som tränkt sig in i kroppen. Regn är däremot trevligt. När det öser ner och man är utte och hoppar och kramar folk man gillar. Man kommer hem och tar av sig alla äkligt våta kläder och sedan sätter på sig en mysig hemmadress. Sitter och kollar på en film som är jätte bra och sedan så önskar man lite att livet nu kunnde stanna lite i denna stund. Jag älskar regninga dagar då känns allt lite gladare och det känns till och med lite lite mysigt att gå till skolan och sitta där i klassrummet och höra regnet mot fönstret.

Idag har jag gjort mina läxor klara. Jag är lite stålt. Ska kanske gå till h&m och kolla på några kepsar som jag och kirstina vill ha. Dom var jätte snygga för krisitna vissade mig dom igår. Vi hade jätte trevligt igår. Vi var i täby centrum och kollade på kläder och lite sånt. Sen åt vi lite och sedan gick vi hem til krisitna och lysnade på musik och kollade på ans videosar från bounce och jag fick höra typ värdens skönaste låt. "Lookie lookie" men J-Son. Sjukt bra :)
Vi pratade och hade trevligt. Sen så hade jag en mysig kväll med mamma och pappa. :)


i just fell like dancing

dirty dancing my gad i love :)

Jag vill ibland vara liten igen

Jag kan aldrig glömma den där känslan man fick när man var liten. Den där känslan av lycka, när man var lycklig. Känslan av oro när man blev osams. Vissa dagar då var livet piss då också men det ordnade alltid upp sig och den lättnads känslan var så underbar. Jag vill ha den tillbaka, Jag vill känna mig sådär lätt igen jag vill känna den där "Jag behöver inte bry mig om nästan någonting kännslan". Bara vara allmant barnslig, bara kunna sitta och inte göra någonting som måste ha en betydelse. Jag tycker bara att allt är så stressigt. At man måste ha gjort ditten och datten och man ska ha den grejen och det där sakerna. Men jag orkar inte bry mig ibland. Jag vill bara vara sådär liten och nyfiken. Lika stark och nu när jag tänker tillbaka på tiden som gått så känner jag att varför gjorde jag inte såhär eller sådär istället. Varför var jag tvungen att bry mig om det där kommentarerna som man kunnde få. Jag fattar nu varför det blev som det blev och jag önskar att jag hade insett för 5 eller 6 år sen att jag var tvungen att kämpa. Men alla bara förändras och det känns som om jag är den vanliga gammla jaget som har förändrats men inte sädär att jag inte känner igen mig. Varför kunnde man inte få stanna kvar i en mindre ålder och bara vara där. Jag tänker alltid för mycket på saker och ting och det slutar alltid med att jag får en bra eller en dålig kännsla. Jag kommer ihåg kännslan jag hade i sjuan. Jga kommer ihåg att jag såg flera snygga killar och jag dagdrömmde om dom hela tiden. Jag dansade runt i mitt rum och bara kännde känslan av kärlek. Eller i mellanstadiet då jag såg en kille i klassen som bara var så söt och gullig och jag visste att jag skulle aldrig får vara den tjejen i hans liv. Visst vi var för små för par grejen men ändå jag ville bara kyssa honom på munne och säga att jag tyckte om honom. Jag ville bara få krama honom. På diskon och så så var detaldrig så att jag frågade honom om han ville dansa, jag var så blyg. Jag dansade alltid men "nördarna" eller nån som såg snäll ut. Haha jag vet inte varför men jag gick alltid bara fröm till dom som såg snälla ut ja fattar inte varför nu. Jag vågade inte dansa med någon det första året i mellanstadiet. Jag och min kompis var nya och hon fick alltid killar, redan första dag så fick hon 3 killar på raken hon valde en kille som hon tyckte var snygg men hon brydde sig inte om honom. Jag var alltid den där tjejen som bara stog där och förmedlade medelanden mellan olika killar och henne somm en jävla uggla från harry potter. Jag kommer ihåg när jag började då var det en kille som hete Carl-Johan. Jag kommer ihåg den gången då vi skulle skulle spela upp en pjäs som vi hade kommit på och vi ville att någon skulle filma och han var helt jävkla hysteriskt. Vi måste ha någon som filmar. Och nr jag sa att mamma skulle spela in så blev han så glad att han kramade mig jätte hårt och senan så tog han sina händer mot min kind och bara skrek "Vad bar det är jätte bra. Fan vad bra" eller något i den stiln och jag blev elt varm och röd för jag tyckte typ att han var den snyggaste killen i hela skolan och jag höll på att dö. Det gjorde min dag. Jag saknade den där kärleken man kännde för vissa killar när man var liten nu är det likso het annorlunda på nått sätt. Saknar tiden och samtidigt så skanr jag den men jag vara kvar här. I nuet. Men det finns dagar då jag bara längtar efter att få vara liten igen .

Vilken lång text men jag kännde att jag ville skriva lite

friday friday freaking fucking wonerfull amazing awsome friday

Det är fredag jag har orienterat i skogen varit i skolan och det var ok. kollat på en teater monolog med teatern och den var awsome. Jag vill gå på teaterhögskolan när jag gått ut gymnasiet.  Nu ska jag lägga mig i soffan och dö lite innan jag troligtvis gör jävla fucking engelskan.

slutat

slutade tidigt idag maha :DDDDDDD

skogmullekaneln bli bättre för en stund idag

åkej yogan inställd idag med men imorgon smäller det. Idol ikväll woohoo typ det bästa på skogsmullekanalerna för tillfället

Skogsmullekanalerna är tv.1,2,4, 24, barnkanalen och kunskapskanalen.
Och om du har tur så du också en rysk eller tysk eller någon kristen etta

essä

Nu är jag typ klar med uppsattsen och det är faktiskt inte så lätt. Jag trodde förut att den skulle vara jätte lätt att göra men den var verkligen inte det. Man fick verkligen tänka till och försöka få ihop sin atankar så gått det gick. Men nu är den iallefall halv klar. Jag måste kolla igenom den om den kommer funka och sen kanske lägga till lite saker och så. Menjag hoppas att det kommer gå bra. Jag vill hoppas på ett VG iallefall. :)

döda på uppsatsen

Noo jag orkar inte hålla på med den jag dör......

That's another cup of tea

Nu har jag snart skrivit en A4 och det känns okej bara att min tankar är lite luddiga och överallt.

haha jag måste bara säga ett ordspråk som jag hittade. På svenska heter det "Det ser ut som om du har sålt smöret och tappat pengarna" Det var väll inte så jätte kul. Men hör då på den engelska versionen av det hela
"You look like a dying duck in a thunderstorm" haha jag satt och as garvade åt det i en minut typ. Det kan liksom inte bli värre. Jag är övertrött.


ONDSKA, JAG ÄR OND

Jahapp nu sitter jag ner och vill inte plugga men detta blir en liten utmaning. Jag ska göra en essä om ONDSKA. Jag har inte börjat och den ska vara inne på Fredag. Heere min gud hoppas jag iallefall får VG på den, man måste verkligen tänka till här. Vad är ondska hur gör man onda gärnningar och bla bla böa bla. Ja ja nu måste jag börja filosofera lite granna om ondska. Hur ska detta gå

Jag skulle ha gått på yoga idag med mamma men det är typ inställt så vi ska gå hos någon mr. mansana eller vad han nu hete.

GLADA MINER

POSITIV ENERGI VAR ORDET

3 konstiga dofter

Hejsan bloggen nu ska jag berätta om 3 dofter som ärhärligt underbara och dom är jätte konstiga.

1. ciggarett rök. Älskar älskar älskar jag tror det är för att detär någon slags trygghets känsla

2. bensin. Me like det känns sommar jag skulle kunna lukta flera timmar på den doften även fast det nog inte är så bra

3.aceton.nagelacksremover. Sjukt mysig lukt. fast stark men det är det jag gillar . känslan av att det sticker lite när man känner den på långt håll


känslan gör mig bara ännu mer ledsen

Varför känner jag mig så oroad och jag har sånn jävla ångest men för vadå.

söndagar i all sin ära

Jahap nu var man hemma igen. Varhelt ok att dansa afrodans det har gjort förut men det var inte lika kul som min förra grupp. Men det var kul att träffa josse :)
När jag skulle byta om så skulle jag leta efter ett omklädnings rum och råkade nog komma i fel gång. för det var sjukt mycket olika sport klubbar där som hade möte. Men ett var tomt och jag ville först inte gå in för om någon skulle komma och typ öppna dörren. Det var jag och min kompis där inne. JO EN KILLE ÖPPNADE FÖRST OCH SEDAN STÄNGDE. Jag orkade inte bry mig först eftersm jag var nästan påklädd. Sen när jag tog på mig skorna så öppnade några tjejer dörren. Typ först en tjej som öppnade och stängde och sedan började hon asgarva. Sen öppnade hennes kompis dörren och började skratta jag och josse kollade konstigt på varandra och jag fattade ingenting. Så jävla pukat att bara liksom skratta åt en så där. Så taskigt. Jag är trött nu jag hatar att åka tunnelbana hem och det tog ett tag :) men jag gör de ändå för att träffa kompisar. Jag vill ju liksom träffa dom men innerst inne så hatar jag ttåka tunnelbana. Jag får lite ångest utav det Jag vet inte varför nog för att det är lite trångt och så. Eller så inbillar jag mig för mycket saker och ja allt är bara konstit i huvet nu

life

Nu vill jag bara ha Höstlov
Ska åka till Mallorca.
Jag saknar verkligen sommaren där.
Önskar att jag inte gick i skolan och att allt bara kunnde vara skit bra
Men det är det verkligen inte
Jag är verkligenledsen hela tiden
Jag har ångest och ont i magen
Jag vet inte riktigt varför
Och ibland kan jag vara jätte glad
Jag saknar verkligen dagarna då livet
Var lite bättre

mina sinnen

Lyssna på din röst
Se din kropp
smaka på din tunga
Känna doften av allt och ingenting
Känna dej mot mig
Säga : jag älskar dig


Kill me

Kill my heart and give it to someone
Kill my soul and take it
Kill me becous i'm worth it


Utkast: Idag ska ...

Idag ska jag gå på Prins Carl-Philips foto utställning. Jag visste faktiskt inte att han var bra på att fota men det är han säger mamma. Jag tror denna helg blir en mamma helg.
Fast imorgon ska jag träffa josse <3


prins carl philips utställning var mangnifik var helt otrolig

Det är sista dagen imorgon så skynda och se den

p.s Jag såg inte att det första inte had kommit upp på bloggen så ni får två inlägg i ett

A BADDREAM

Jag önskar att jag hade gått upp vid 8 iallefall idag. För jag drömmde en så hemsk dröm. Jag drömmde att allaa jag kännde gick i mot mig. Ingen älskade mig och jag var bara som ett osynligt moln. Alla sa att jag vardålig och att sänkte hela gruppen. Dom tog bara med mig för att jag inte hade någon annan som brydde sig om mig. Jag blev så arg och ledsen och alla bara skrattade åt mig. Till och med mig egen familj tyckte att jag var ivägen. Jag grät lite idag när jag vaknade för jag mådde så dåligt av den.

Jag älskar hela min familj och släckt<3
Jag älskar alla
mina vänner<3

flickan

Var på bio och såg flickan idag vilken hemsk men ändå bra film 80 talet var ju bara fär konstit. Hur kunnde föräldrarna göra så där eller ättare sakt fastern. Lilla flickan blev ensam. Hon nhade sin söta lilla vän ola han var nog den sötaste lilla pojke jag någonsin sätt. Hans ögon var så klara färgglada. Jag rekomenderar att se den nu ! 

drugs and love =...

Love is my drug My heroin Stay with me honey stay with me.






Jag vill ha en pojkvän......

The talent

I saw you on the tv and i thought you where hot
But When you opend your mouth and sang
I heard that you havent the talent i thought you got


Jag såg en kille på idol och han var verkligen snygg
Sen så började han sjunga och jag kännde: FAN
Då får man inte se den söta killen mer

We can fly

We can fly so high together
We can fly so high
Up in the sky
Free like a bird
We can fly so high
But when you left me all alone
I miss you
Just come and fly
Fly so high
I want to fly
Together
with you

Jag kom på denna text idag


my new blogg

Hej hej välkommen till min andra blogg. jag kan inte säga att jag har så mycket mer inntresantare hitorier att berätta men jag tänkte mer använda denna blogg som en blogg där jag skriver texter, dikter, låttexter, drömmar som jag drömmer om och sånna som jag tänker och vill att dom ska bli sanna.
Just nu så känner jag att alla min kännslor är berochdalbane feeling, men dom kommer nog i shack om ett år eller två...

Varför jag heter daydreamers är för att jag drömmer så mycket och jag ville heta något som var jag. Jag dagdrömmer mer än vad jag lever på riktigt ibland.

Förlåt om jag svär eller använder dålig gramatik eller whatever i denna lilla blogg men jag orkar faktiskt inte bry mig om det. Plus att jag suger på det jag måste verkligen träna på att skriva gramati och stavning och allt det där.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0