Together

I have this dream
I beutiful one
You and me
Together


piller

Idag har jag fått besked att jag ska få prata med en doktor om mina lugnande tabletter och ja jag ska få gå till honom och vi ska prata om vilket som skulle passa mig bäst. Inget beroendeframkallande och inget som får man får abstinens av men jag skulle verkligen vilja ha något lite starkare så att jag inte flippar ut i flygplansstolen i december. Jag börjar bli lite rädd redan nu bara man pratar om resan får jag ångest. Fy fan för att flyga. Skulle nöstan vilja åka bil ända vägen istälett för att flyga. Eler det bösta, Svimma på arlanda och sedan vakna upp 18 timmar senare på malysias stränder.
Vi får se vi får se.

nono

Jag orkar fan inte längre sitta och plugga dag ut och dag in som jag gjorde i första ring, det är inget kul och jag har noll motivation till att plugga och jag skulle lika gärna skita i skolan, men då skulle nog hela mitt studerande gå ännu mer åt helvete. Jag stresspluggar och blir glad för ett G. Sorligt men sant. Jag önskar att något kul kunde hända i skolan. Vad som helst.

fy fan

hemma ensam det går bättre än jag trot. Kollar på mitt favo mtv pogram jersey shore. my fucking love <3


Jag måste bara säga att jag börjar bli bättra på att stanna uppe länge. lite som i sommras. jag behöver ingen sömn samtidigt som jag skulle vilja gå i dvala efter första januari

Twin Peaks

har ärligt talat så otroligt mycket ångest för alla delmoment i ekonomin nu så att jag nästa svimmar. Skivorna, julklapparna, födelsedagspresenter och mycket mycket mer. Hur ska detta går ihop.?

Har börjat kolla på serien TWIN PEAKS från 1990. Serien handlar om en mordutredning på en 17 årig flicka som hittats mördad och hon ligger i en plastpåse när de hittar henne. De ser att denna flicka är skolans skönhetsdrottning. Serien är otroligt realistisk. Har endast kollat en halvtimme men den e riktigt bra.


zack attack

 Jag glömde totalt att denna heting faktiskt spelar en stor roll i O.C. säsong 2 shit. Tyvär så är han ju ihop med summer, men vi vet ju alla hur det slutar.

Harry potter


Filmen hade ett otroligt bra manus som var blandat med både seriösa konversationer och roliga repliker. Bilden var skarp och det var riktigt jävla bra. Hela bilden gjorde också att landskapen och de olika olika byggnaderna de var i fick en så fin och vacker touch. Skådespelarna gjorde ett otroligt bra jobb som alltid och jag gillade det grymt mycket. Denna klifhanger var bra men den var inte så spännande egentligen, men det såklart man ville veta vad som händer sen... Ja ni som har läst boken kommer inte bli besvikna. Filmen följde boken otroligt bra men visst fanns det saker i boken som de kanske skulle haft lite mer av i filmen. Men man kan inte ha med allt därför kommer också en andra del av denna sjätte film. Den kommer i och för sig den 15 juli och det är ju ett tag till dess. Men då får man hålla till godo med de böcker och filmer som redan släppts.

Handling : Del ett börjar när Harry, Ron och Hermione, ger sig av på ett riskabelt uppdrag för att försöka hitta och förgöra hemligheten till Voldemorts odödlighet och onska – Horcruxes. Alldeles ensamma, utan vägledning av deras lärare eller beskydd från professor Dumledore, måste de tre vännerna lita på varandra mer än någonsin förut. Men det finns mörka krafter bland dem som hotar att sära på dem.

Under tiden har trollkarlsvärlden blivit en farlig plats för alla fiender till The Dark Lord. Det fruktade kriget har startat och Voldemorts Dödsätare tar kontroll överMagiminiteriet och till och med Hogwarts, och de terroriserar och arresterar alla som sätter sig upp mot dem. Men det är en person de fortfarande letar efter och det är den mest värdefulla för Voldemort: Harry Potter. Den utvalde har blivit den jagade när Dödsätarna letar efter Harry för att ta honom till Voldemort…levande.

Harrys enda hopp är att finna Horcruxes innan Voldemort hittar honom. Men när han letar efter ledtrådar upptäcker han en gammal och nästan glömd sägen – legenden om Dödsrelikerna. Och om legenden visar sig vara sann, kan den ge Voldemort den ultimata makten som han så gärna vill ha.

Harry är dock omedveten om att hans öde redan har bestämts av hans förflutna, på den ödesdigra dagen när han blev pojken som överlevde. Harry är inte längre en liten pojke, och han närmar sig den uppgift som han blivit förberedd för ända sedan han satte ned fötterna på Hogwarts för första gången – den ultimata fighten mot Voldemort.

Hela historien om harry och hans vänner börjar gå mot sott slut och man blir ju lite tår ögd när man hör det. Men jag ska aldrig ge upp harry potter. Harry Potter är det bästa som har hänt filmens värld nästan genom årens gång.

Jag rekomenderar denna film starkt

FAN VAD FETT

Jag älskar rebecca och fiona. Så jävla bra tjejer, så jävla coolt. Jag tycker verkligen det är sjukt bra. Alla måste se det. Hela deras liv är helt otroligt roligt ser det ut som. Allt är verkligen inte på rosa moln men de har ju typ kul nästan hela tiden och det är ju liksom the main thing. De gör verklien något de gillar :)
Det finns ju i och för sig upp och nergångar, men det känns jäkligt soft på ett sätt att få typ bo ihop med massor med människor, och så.


Ärligt

jag hatar att plugga och ärligt talat så hatar jag också skolan. Det finns absolut inget som är så jätte kul längre. Teatern är väll bra och kompisarna jag har och lunchen ibland men allt går inte ihop ibland. Stressa är någonting jag hatar men jag gör det ändå. Har aldrig gjort sånt förut. Men allt är så osäkert nu för tiden och man blir ärligt talat skraj.

stress

Ja herre min gud vad saker går fort. plugg plugg plugg och förut hade vi inte ett skit, det är ju bara sjukt :P

alkoholproblem!!!!!!!!!

Jag var på landet i helgen ju och jag kan säga att jag faktsikt inte alls som jag trodde
allat är annorlunda. Morfar mår bättre och det är bra. Men vissa i min släckt har problem med hela jävla alkohol biten. Vi pratar ofta om det. Barnet min kusin hon är 8 år och mår jätte dåligt över det och jag vill verkligen försöka hjälpa men hur, med vad, han måste vilja bli hjälpt annars går man bara runt i en cirkel. Jag vet inte riktigt hur jag ska te mig till alkohol för enligt mig så dricker man bara för att blir fulkl eller lullig. inte för att det är särskilt gott om man inte dricker typ cider, men då måste man dricka ganska många flr att bli riktigt påverkad. Jag tar alltid lite avstånd från alkohol och jag blir ganska nervös. Jag gillar ändå känslan av att vara full ibland eller iallefall lite lullig.

bubbla

Nu när det kändes som om det skulle blir bättre så blir det inte bättre. Bara värre. Jag kan faktiskt inte på komma på en bra förklaring. Jag sitter här och känner så jävla liten och jag har fan ingen jävla aning om hur jag ska komma ur min lilla ångestbubbla. Den cirkulerar hela tiden runt mig. Den är alltid här. Jag går i terapi jag försöker prata om mina problem, jag undviker inte alltid saker som får mig att må dåligt. Malta har varit det ända jag har tagit avstånd ifrån. Första resan utan mamma och pappa. Hur ska det gå, det funkar inte. Jag mår t.o.m. dåligt på flygplanet med dom och jag mår dåligt och vet inte riktgit varför det händer varje jävla semester, det tar ett tag för mig att vänja mig vid nya miljöer. Jag vet vem jag är! Jag skulle mått skit där nere p.g.a. att det inte alls skulle kunna funka, ångesten skulle döda mig och göra mos av mig och då skulle jag heller inte kunna åka hem. Fan vad jag hatar mig själv ibland.

fan

Det känns fan sjukt. det är mörkt och allt blir lite deppigare då för två timmar sen var det sol och nu är det ju för fan as mörkt!!!!!

the runaways är en bra film

ch ch ch ch ch cherry bomb


MY GIRLS ON MALTA

Ja nu sitter väll my girls någonstans i malta antingen på en club eller på ett hotel eller kanske fortfarande på flygplatsen. Vem vet? Jag kommer sakna dom. Men jag vet att de säkert kommer ha jätte kul :)

Ja det är ju lite tomt ändå. Ja menar snacka om många som har fullt ös hela lovet. Alla har ju fullproppade scheman. Borde kanske planerat mitt lov bättre men jag kände inte för det. Däremot kan man nästan aldrig bara ringa någon och fråga om man ska hitta på nått för det fin ns redan något där som den personen redan planerat in för flera veckor sen :/

bild bomb



Från en photoshot jag och Gaitri ochDenise gjorde förra söndagen :D

Bild bomber är ovanliga i min ablogg så nu får ni en :)

"Man borde leva varje dag som en fjäril på sommaren"

Jag har tagit denna dag till att gå till skolan och göra omprov och sedan gått hem igen med en bedrövlig känsla i magen. Jan klarar det inte, ingen förstår. Enligt mig är matte ologiskt och helt onödigt. Du behöver inte mer matte än plus,minus,gånger och delat. Jag kan inte änns gånger tabellen utantill. Jag kan inte änns leta efter svaret i en lång rad med massa siffror blandat med bokstäver till höger och vänster. Jag gick hem och åt en bit macka och lite croassant.

Jag började kolla på Mäster detektiven basil mus, vilket alltid är en höjdare. Basilmus får mig att skratta och lilla olivia och den tjocka musen är så söta. Jag är även lite galen i basseten som de använder som sökhund. Efter detta kollade jag på Lejonkungen. Vi ska ju göra musikalen i skolan. Däremot kommer musikalen vara totalt ändrad vilket är lite tråkigt. I varje fall så värmde jag min te kopp och en pizza i frysen och började kolla på Kim Novak badade aldrig i genesarens sjö. Har aldrig riktigt hört något gott om denna film men den berörde mig. På alla sorters vis. Jag gillade killarna de verkade verkligen sjysta.

Någon sommar skulle ja också bara åka ut till kärgården och busa lite med en enda kompis. Någon ny kanske som i filmen. De träffades ju innan sommaren. Vilken otrolig vänskap. Jag tror att sommarn skulle bli väldigt intressant. Tänk vad mycket man måste lära sig om man börjar lära känna en person över en hel sommar sådär. Hela filmen hade iallefall otroligt mycket bra svar på frågor och otroligt kloka ord sas oftas.

"Man borde leva varje dag som en fjäril på sommaren"

Annars kanske inte denna dag gav så mycket iallefall, men jag orkade faktiskt inte riktigt bry mig. Matteprovet var bara skit ändå.

RSS 2.0