YOUR LOVE IS ULTRAVIOLET

Jag vet inte riktigt men jag känner mig väldigt upp och ner hela tiden, Jag gråter och skrattar, blir sur och sen blir jag jättekonstig. Jag blir liksom aldrig riktigt nöjd och just nu är jag i en fas då jag verkligen försöker hitta mig själv. Jag vet vem jag är men samtidigt har jag egentligen aldrig listat ut så jäkla mycket. Jag har varit så rädd för det. Jag är rädd för att falla och jag är rädd för att klättra. Jag vill inte veta av det. Jag skulle verkligen behöva en stor förändring i mitt liv och speciellt en ny start. Snart går jag ut gymnasiet, jag tar studenten, och detta skrämmer mig men får mig ändå att må bra. Jag har hela livet framför mina fötter. Jag kan ärligt talat känna mig hur fri som helst. Men jag mår jätte konstigt. Jag funderar hur mycket som helst på kärleken, vänskapen, samhället och allt runt om det. Hela universum. Jag är så liten. Jag är så jäkla liten att det känns som om jag ibland försvinner. Som om jag ibland inte vet vem jag är längre. Jag försöker stå upp för mig själv när det blir svårt i mitt huvud. Men jag kan ibland inte änns stå emot mig själv. Det kommer, men när, NÄR KOMMER DEN DÄR KÄNSLAN AV FRIHET. När kommer jag att förstå att livet inte är som jag tänkt mig. Livet förändras, ingenting finns till 100 %. Inget i hela livet finns där du är och du kommer ibland bli 100% ensam, hundra procent bara dig. Jag tror faktiskt att jag är lycklig ibland fast jag inte fattar det. Ibland blir jag så negativ att jag bara vill stänga in mig själv. Jag gillar att bara krypa ner i sängen och se en sorlig film och gråta lite. Ibland känner jag mig mycket bättre efter det. Ibland så känns det bara som om allt bara stannar upp, som om ingenting går runt. Jag har nog aldrig riktigt velat släppa taget, jag har liksom någon slags spärr och det är så läskigt att släppa taget.

Jag vill ibland hitta killen i mitt liv men ibland så vill jag inte ha en tvåsamhet, jag är rädd för problem jag vill bara ha det där fina vackra, det där som man bara kan inbilla sig ibland.

oscars

Nu ska jag dra till cenralbadet och få massage och sedan ska jag och mina föräldrar gå på pizzeria och äta bruch. Efter detta ska jag vänta på att oscarsgalan börjar shit vad jag vill se den nu asså. Helt galet kul.

storebror

aaaa big brother jag älskar niklas han e så söt nutte.

onödigt

Jag är fortfarande sjuk och lite deppig. Jag är sås skoltrött. palla skolan lix. Fan imorgon är det bara 2 lektioner kvar och sen ska jag hem till agnes och spela in mitt vinterprat sen så är det fan lov!!!!!!!
Jag ska även fika med louise imorgon det ska bli kul :)


pms

Har kommit på att jag har pms

Ja, jag gråter har ont är ännu sjukare, blir sur ledsen

Jag har tappat jätte mycket hår hela tiden och detta har jag nu gråtit över i flera timmar.

Jag vlir så less på mig själv jag är ett jävla vrak, jag mår skit verkligen.

tear

Jag bryter fan ihop, jag orkar inget mer jag är så jävla sur och trött på allt och alla. Jag är så stressad och trött och sjuk hela tiden

dikten

Nu ska jag säga något som kom upp i huvudet mitt
Jag tror jag har blivit kär i dikterna jag läsa fick
De alla var av dig skrivna med ljuvliga ord
Och nu sitter jag här gråtandes vid mitt bord

Jag har nog aldrig läst på maken
Orden få mig ur balans, det kanske är huvudsaken
Varje liten mening njuter jag av
Och varje litet ord rimmar, det gillar jag

När jag ser en bild av dig på profilen din
Jag tror då nästan att jag blivit blind
Blind av kärleken du medför
Och jag blir genast knäsvag, jag dör

Nej nu måste jag läsa ännu mera
För av dina dikter så kan jag inget annat göra än att filosofera
Tänk att få träffa dig du är säkert en mycket kärleks full prick
Eller så är det bara en kärleksfull illusion jag nu fick

SLEMIGT VÄRRE

Slem slem slem! Jag har så mycket var och slem i min kropp och bihållor just nu att jag känner helt begravd. Det gör så ont, men som tur är så har jag ingen feber. Jag ska gå till skolan imorgon om jag inte har feber men jag har en viktig dag imorgon :)

Jag tänkte plugga lite idag och senare ska jag gå på donken igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Herre jesus jag blir fetma snart

Jag ska senare gå på bio med madre och padre och se 127 timmar som ska vara riktigt bra har jag hört.

JAG ORKAR INTE PLUGGA. JAG VILL KOLLA PÅ TRUE BLOOD ISTÄLLET OCH SE SEXIGA VAMPYRER

03.30

Gick jag och la mig igår. Trött som fan var jag hela dagen men vadå jag är ändå sjuk så what to do ??
Var på middag hos päronens kompisar idag och det var mycket trevlift. Åt gott. kollade på melodifestivalen, fitta vad den suger nu för tiden usch. Erik saade var väll helt okej och den bästa om man måste välja. Men vilken ttext hallå? Kollade lite på jönsonligan och fick läsa godnatt saga för barnen och det var mycket mysigt måste jag däga

Jag är just nu så trött att jag själv känner att jag kommer faila stenhårt på provet i geografin!!!!

Nu ska jag kolla på jersey shore. Jag älskar sånna pogram för jag är verkligen inte sån och det är så intressant och se vilka dessa personer verkligen är.

sjukligt förvirrad

Nej, vet du vad! Jag måste bli bättre på det där med att inte tänka
Inte tänka tänk om utan tänka : VAD KUL!
Jag vill inte tänka på saker som får mig att må dåligt, jag vill inte tänka att saker och ting är som det är.
För allt detta som jag tänker är bara blaj, Men om jag inte får ha detta blaj att tänka på.
Går hela jag sönder
Hela jag är blajet.
Min hjärna och hjärta funkar bra ihop när de tänker och känner och JA.
Ibland mår jag bra av det men för det mesta dåligt.
Jag tänker till och med att jag ska må dåligt ibland bara för att jag inte mår dåligt.
Vara så glad att man undrar: hur kunnde detta te sig, när mår jag dåligt igen.
Jag är inte sjuk jag är bara förvirrad

sjuk med true blood

Jag sitter här förkyld och lite halvt snurrig och död och kollar på TRUE BLOOD. Har verkligen hittat tillbaka till denna fantastiska serie och jag blir alltid lite galen av att få se de otroligt snygga vampyrerna. Alexander sarsgård är en mycket bra skådespelare och man märker knappt att han är svensk. Jag tycker ärligt talat om att se när de bitter människor det ser gott ut att dricka blod, vilket det egentligen (troligtvis) inte är. Det ser lite jobbigt ut bara att gråta blod, allting är blod, lite tråkigt för dom kanske.

Jaja, nu är musikalen över och ett litet hål i mitt hjärta finns kvar, ett hål av saknad. Det är så otroligt kul att få vara med alla och bli som en familj och att faktiskt ha en lite roll i alle fall. Sjunga så att man nästan tappar rösten och få endast bra kommentarer efteråt

"Denna musikal är den bästa på flera år"

Jag blir varm inombords och jag blir otroligt glad. Skönt med helg nu och jag älskar att sitta och mysa med min one piece


väntan

Jag ligger här och väntar på dig.
Jag ligger här och drömmer
Jag hoppas att du kommer till mig
Inatt i min kvällsdröm

Jag har i så många år väntat på dig här
Men ingen, nej ingen vet det där
Att jag har känslor som växer mer
Alla mina tankar bara snurrar när du ler

Men även om jag vet så mycket om dig
Så kanske inte du vet vem jag är
Kanske har någonting hänt med mig
Och kanske ja kanske kommer du aldrig bli kär

I mig

vyöh lksknd.

ont i halsen, trött, påsar under ögonen, hungrig, förkyld och allmänt slutkörd

Musikalen har verkligen tagit kol på mig men det är ändå kul och jag känner att jag har kommit närmre vissa personer, lite mer som i en grupp.

fy fan vad jag älskar ulrik.

http://www.youtube.com/embed/HIekOkkepTw


lyssna

glee

Det finns ingenting jag kan gråta till så mycket som nu som när kurt sjunger i wanna hold your hand

http://www.youtube.com/watch?v=rhGWC4yq_Yg&feature=fvw


musikal musikal musikal

Musikal Musikal Musikal och jag är trött trött trött. Vi överarbetar varje dag och vi är i skolan till 6 Vi jobbar arslena av oss eller så har vi väntetid i 3 timmar och sedan fullt ös. Det 'r väldigt krävande man kan aldrig riktigt slappna av det händer saker hela tiden och man mår lite konstigt. Man är lite spänd och förväntansfull till premiären och samtidigt så jävla trött på allting. Jag tror detta kommer bli bra. Jag tror att allt kommeratt lösa sig men jag hoppas verkligen att dagarna kommer att gå fortare för nu går det jätte snabbt sen jätte långsmat och sen jätte fort igen.

Jag är så död. Jag orkar inte. Jag sover inte bra. Jag blir hela tiden spänd över allt annat över skolan också och samtidigt så är allt detta ganska roligt. Låter inte det lite sjukt. Det här intensiva med musikalen är mycket mysigare och bättre än en vanlig skoldag.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Jag är död i min kropp och orkar inte göra mer än att sitta och kolla på serier på svtplay denna underbara söndagskväll. Imorgon väntar mer och ännu mer rep och jag orkar inte. Jag är ärligt talat trött på lejokungen och alla dess sånger. Fy fabian, ny kör vi! Typ halvt. jag är helt död och ingen i rummet är vidare intresserad, vad händer, alla har kolapsat.

Jag sitter nu och kollar på hallå mumbai på svtplay såklart. Indier är så söta. Herre min gud.

Nej nu ska jag kolla vidare på de söta indierna.

p.s Har inte kunnat sluta tänka på agent cooper idag. Jag börjar nog bli lite kändis kär....

sorg i ungdomens dar

Jag ligger och gråter
Skakar okontrollbart
När jag hämtat mig åter
faller jag ihop igen med fart

Vattnet runt om mig
i badkaret, är varmt
Känns som en kram från dig
och dina ord som låter armt

Min kropp blir tung
Jag känner mig matt
Det är inte lätt att vara ung
Det är svårt att sluta när man börjat


glöm mig själv

Jag måste vara ärlig och säga att jag mår mycket bättre än vad jag gjort det senaste två åren vid denna tidpunkt. Vid februari månad kommer ångesten igång och allt blir mycket bobbigt. Just nu känner jag ändå att jag kan reglera mina känslor.Jag känner mig däremot som en sopphög ibland och ärligt så saknar jag hela tiden som liten och någonting jag får mycket ångest av är just framtiden just nu. Jag blir så rädd samtidgt som jag blir så lättad. Det finns ju någonting där ute som väntar på mig. och det finns någon som snart håller om mig. Hoppas jag. Jag blir så jävla frustrerad hela tiden för jag vet inte vad.

Jag vill få en diagnos på om jag bara har vanlig ångest och konsentrations svårigheter eller om det är något större. Jag vill må bra. Jag vill förstå för jag vet vem jag är, men nu vet jag inte längre vem jag är. Jag blir förvirrad.Jag vet att de har pratat nu om mig och bara mig. Jag ska få gå på en utredning. Snart. En utredning där de kanske får se vem jag faktiskt är. Men jag måste komma ihåg. Jag är inte min psykiska sjukdom jag är inte jag är inte den, jag är mycket mer än den. Det får jag inte glömma.

RSS 2.0