Bli kåt på livet!

Jag blir arg på mig själv när jag får ångest efter gårdagen eller någon annan dag då dagen innan vart något helt annat. Du kan aldrig ändra det som redan varit. Du måste helt enkelt göra det du vill nu och inte tveka. Men jag kan inte. Det blir helt enkelt för svårt. Jag blir jätte ångestfull varje gång jag tänker på nästa skiva men sen så blir det oftast så jävla kul. Jag har blivit så glad. Jag har även känt mig glad när jag kommit hem. Jag har gjort saker de senaste dagarna som jag aldrig har gjort. Jag har gjort saker som gör mig jävligt glad. Jag trodde fan inte att jag var en sån som gillade att parta. Men jag älskar det. Även fast jag i början känner mig lite "ur form". Jag känner att efter en öl så är jag fan i toppform då gör jag va fan jag vill och sen får andra runt omkring tycka vad de vill för jag tänker fan inte bry mig. Samtidigt som ångest bubblar så känner jag mig nöjd och glad. Även fast jag har ångest för skolan så känner jag. Att va fan jag lyckas om jag vill. Jag kan fan det här. Om bara någon jävel tror på mig innerst inne. Om någon bara får mig att känna mig bra över det jag gör. Människor i samhället vill inte förstå hur jävla viktigt tiden som är nu är. Men du får fylla den med va fan du vill. Om du tycker att denna tid ska fyllas med festande, galenskaper och äventyr gör det då. Om du vill fylla de med intressanta samtal filmkvällar eller långa promenader i stockholmsnatten gör det då¨. Eller om du nu vill plugga något du tycker är jävligt kul gör det. Men du ska fylla din tid med det du vill och inte något som någon annan tycker eller vad du tror att man ska fylla tiden med. Du ska bli kåt på livet helt enkelt men för att kunna bli det då måste du tillfredställa alla områden du vill ha. Jag vill kansek inte bara fylla min tid som student med festande, men jag vill fylla den med allt och lite till. ALLA SAKER SOM JAG VILL. Jag vill fylla min student med, nya männsikor, sköna middagar, fester, roliga ämnen, teater, dans, film, musik, äventyr, resande, familj, alla vänner, långa intressanta nätter. Jag vill bygga en plattform av kärlek och vänskap och lite skit. För jag tror att lite skit behövs. Annars kommer du aldrig kunna gå helt all-in i alla samanhang du måste ha känt skit för att kunna känna den absolut renaste kärleken eller vänskapen i världen. Jag är rädd. Jag är otroligt nyfiken och rädd. Men jag tror att det kommer gå bra. Bara jag inte backar bakåt.

blä

Så jäkla uttråkad och så jäkla opepp på att plugga NK. Va fan ska jag göra det suger så mycket jag orkar verkligen inte. Jag är så skoltrött att jag bara vill gå och lägga och sova ut.

Fikatimes

Idag har jag fikat 2 ggr. En gång med Agnes och en med Louise. Det var hur trevligt som helst och jag är glad. Jag ska även gå med i UMR -  UNGDOM MOT RASISM
AS BRA JU!!
Idag var jag hos nevrologen och han var den sötaste och gulligaste läkaren jag träffat han var så ung och snäll och så lugn. Det gjorde mig otroligt mycket lungnare och inget var fel så nu stryker vi ett streck över denna utredning:)

Snart är det skivor igen. woho!!!

19

Jag är 19 år idag eller igår blev jag det. Jag vet inte riktigt, jag började precis vänja mig vid att vara 18 för ett tag sen....
Jag har fått fina grejer:
En kamera (canon)
Ett par byxor från Mathilde
En the beatels tröja som är till naveln
Ett par vit och blå randiga underkläder
En bok: I AM LEGEND
En film: PUSS
Biokort, 350 kr
Ett olivträd som kan bli upp till 2000 år!!!!!
En tekanna, tekopp och tefat i ett <3
En påse chai the
En blomkruka med en fin blomma i.
Sen har jag födelsedagspresenter som återstår!!!
Jag är nöjd. Det är ju faktiskt sälskapet på födelsedagen som räknas tycker jag :)

Jag hade släcktfest idag och sen så hade jag en fika stund nu på kvällen med Louise och Krisse! Det var kul!

Satt btw och kollade på Stephen king's bokbaserade film IT idag. Hahha riktig 90-tals film. Ganska bra faktiskt.

Nej nu måste jag banne mig sova.

bara för att?

Jag har alltid varit det första barnet, den stora flickan, storasyster, först bland barn barnen , först bland barnen i föräldrarnas kompis kretsar, de sa alltid hur söt och gullig jag var. Jag ville bli stor när jag var liten. Jag gillade inte när folk var omogna, när folk var dumma. Jag ville vara för mig själv. Ville gå ut på lubben dricka öl, ha pojkvän, ha storebror, ligga runt. Altt det där som bara vuxna fick göra. Men nu är jag väl är stor när jag väl är vuxen så känner jag mig så liten. Ibland så liten att jag till och med försvinner. Det känns som om jag är 6 år igen och inte vet något om kärlek, vänskap, samhället eller något av världen. Det känns som om jag är helt inlåst i mig själv. Inget finns längre, ingeting betyder. Allting bara försvinner under mina fötter och allting blir bara fel. Du vet vad jag talar om du vet hur det är. Jag har en så stor fruktan för framtiden ovh jag ser verkligen inte fram emot allt som har med vidareutbildning att göra. Ibland vill jag bara sätta mig i mitt fönster ta fram en öl och ett sort ciggpaket och bara känna mig värdelös. Sitta där och gråta över mitt miserabla liv. Meningen med livet finn inte. Jag vet det, det finns ingen mening, därför måste alla skapa sig en egen version av livet. Livet för dom. Ta en dag i taget och var spontan. Skit i vad du mpste göra. Lev livet! Men hur!? Kärlek, kärlek är det ända sättet som funkar. Bli fullständig förälskad, förälskad i någon som älskar en tillbaka. Men vem? Jag spelar om och om igen filmer i mitt huvud om hur jag ska gå till väga, men bara jag sen ser killen så blir jag ju fullständigt livrädd. Jag är oftast rädd. Jag är oftast livrädd för allt. Jag tänker hela tiden "tänk om?", varför gjorde jag så?, hur ska det gå till?, alla jävla frågot på en gång. Jasg tänker för mycket. Det vet alla om, lite mer down to earth skulle killen vara än vad jag är flr jag flyger konstant runt i universums jävla avgrund. Vad händer egentligen med allt. Jag blir så förvirrad. varför kan man inte stoppa tiden, den går alldeles för snabbt.

spontant

Jag satt och fikade en timme med Agnes idag efter skolan. Detta var helt spontant och vi gick först och köpte mitt friskiskort. Det var mysigt och trevligt och vi satt och pratade om allt. Det är så kul att hon började i våran klass. Hon är verkligen otrolig. Hon gick sedan till jobbet och jag gick hem och kollade datorn. Nu ska jag gå och bada varmbad för jag fryser som satan!

Panik!

Jag kan gripas av panik så lätt och jag kan sedan släppa taget. Men just den där lilla spasm attacken är hemsk. Jag vet inte var pappas näsduk är som jag fick låna och nu är den borta. Kom p det nu. Skulle ju ha tagit den men glömde. Nu finns den kanske hos någon annan i gruppen eller så har anjani tagit den eller läraren. Jag vet inte. Jag blir så jävla ledsen eftersom jag hatar att tappa bort saker som inte är mina.

fel

Det spelar ingen roll hur många gånger jag försöker få bort tankarna för de är där hela tiden. Jag orkar inte mer nu. Jag har bara skitit i allt som har kommit i min väg. Jag är så rädd och det känns så fel. Snart måste jag väll bara acceptera att jag är stor. Men jag vill inte det. Jag vill vara barn för evigt!

Lycklig

Agnes frågade mig om jag ser mig själv som lycklig.
Jag sa: Nej, jag känner mig inte lycklig, men inte heller olycklig. Jag är någonstans mitt i mellan.

Pojken

Pojken en trappa upp
Har aldrig sett kärlek
Pojken en trappa upp
Tror alltihop är lek

Pojken en trappa upp
Gråter på natten och skrattar på dagen
Pojken en trappa upp
Skrattar för att han gömmer att han blir slagen

Pojken en trappa upp
Skriver dikter om livet
Pojken en trappa upp
Tar inget för givet

Pojken en trappa upp
Vill skjuta de som slår
Pojken en trappa upp
Vill se de rulla ut på bår

Men pojken en trappa upp
Vet inte hur det ska gå till
Pojken en trappa upp
Bärnndes idag på grill 

Japan

Fy!!!! Det är så hemskt det som har hänt i japan. Jag älskar Japan, jag älskar kulturen, maten, människorna. Jag har aldrig varit där men det är min största dröm. Nu kan man inte åka dit på ett tag men någon gång skulle jag vilja åka till japan. Någon gång så vill jag bara vara åka dit och bara gå omkring på tokyos gator eller bara skutta runt på landsbygden på alla magiska fällt eller åka på spa eller bara ta del av allt det vardagliga livet. Jag skulle vilja åka till japan och bo där. Och jag mår så dåligt över att detta har hänt. Jag hoppas att dödsantalet inte stiger för mycket och jag hoppas att mina kompisar om de har några som bor i japan att de lever och är okej. Jag vet ej om jag känner någon som är där nu men jag tror ej det. Känner folk som däremot åker dit. Jag hoppas på att detta går fort. att tragedin inte fortsätter, att det nu är slut.

Biggan

Jag måste säga att jag har blivit smått beroende av big brother. Jag har tv 11 men sitter aldrig och kollar på tv:n det är mycket mysigare framför datorn. Men jag blev lite ledsen i ögat när tobias lämnade bigbrother p.g.a. saker utanför. Fy fan vad tråkigt. Jag verkligen gillade hans skämt och hans ironi. Jag tyckte det var liksom snyggt med hans stil. Han var liksom jobbig men ändå väldigt intressant. Jag gillade honom mycket. Han är lite småsexig.
Men på tal om SEXIG. Den nya killen. Shit. Ibörjan så tyckte jag han hade lite gayvarning men nu shit vilken jävla snygg kropp och shit vilket ansikte. Han är riktigt söt. Jag tror också han är väldigt snäll men han är så blyg så han har liksom inte riktigt kommit fram ännu. Den nya killen heter föresten Patrik. Men jag gillar simon aka björnen. Han verkar så gullig. Men jag hatar den där gammla kristna tjejen katarina eller vad hon nu heter. Blir så jävla trött på hennes prat och hennes hjäla röst. NICKI AKA VALPEN i mitt lilla hjärta fy farao vad söt och gullig, han är lite så knas, men så otroligt söt. Sanna är snygg, måste jag erkänna. Hon ser riktigt bra ut och jag tror verkligen på henne i tävlingen. Jag gillar Annie också men hon är liksom inte riktgit med. Det är därför. Man ser henne knappt i tv liksom, Även fast det är typ 24/7. Men jag ska faktiskt säga att jag inte har köpt något premium och jag skulle bli helt knäpp om jag hade det. Fy fan vad sjukt. Seriöst. Jag skulle sitta hela dagarna och kolla på dom hela tiden. Det är ju lite mysko.

Ne, jag gillar big brother, men det är ju många som tycker det är ganska meningslöst. Men jag gillar det för det är inte bara pantade folk som bara har utseende. Det är folk som faktist är bra för det mesta tror jag...

Skins

Fy fab för att lovet är slut. Jag vill bara lägga mig och dö. Jag är så himmla trött och så jävla förkyld att det är galet. Har när jag nu kommit hem sett skins och big brother, skins är riktigt bra och en serie som verkligen är awesome att se. Så jävla sexig serie på något sett.

Black Swan!

Schizofreni På hög nivå men denna film var verligen värd en biobiljett. Denna film är värd flera biobiljetter på rad. Den är helt underber men samtidigt otroligt hemsk. Den får en att nästan tappa andan. Nathalie portman är fantastisk och hon förkänade verkligen en oscar. Hon är så vacker att det är galet och man blir nästan lite kär i henne. Hon får en att tro på henne. Hon gör rollen så briljerande. Hennes nästan gråtfärdiga ansikte får vem som helst att vilja krama om henne och hennes paranoida sidor får en att bli lite rädd. Hon byter snabbt mellan rollerna och man får nästan en klump i magen när man ser hennes rivsår och hennes tårar på kroppen.

Jag kommer

Veronica Maggio – Jag kommer

Jag älskar denna låt!!

Solsidan!! NEJ!!

Jag har försökt kolla på Solsidan ett tag nu och det går inte. Jag blir helknäpp, alla där i känns bara förjävliga. Jag skulle seriöst flytta på en gång om jag hade en ganne som han den där snubben som lånar saker men aldrig ger någonting tillbaka. Jag blir så trött på att typ i snitt alla bara älskar detta pogram och tycker att man i stort sett är konstig om man nu inte kollar på ett skit pogram som solsidan. Jag ser inte det roliga i det jag ser inte det där otroligt roliga så att man känner det roliga i det när man ser det. Jag blir bara förbannad. Jävligt förbannad. Jaha, och vad var det för roligt med detta. Jag känner bara att många av dessa skådisar också bara försämras så otroligt i denna serie att det är sjukt. Jag blir bara ledsen när jag ser dessa losers i tv jag tycker bara synd om karaktärerna. Jag tycker så synd om dom. Jag förstår inte att de står ut med varandra. Är det någon som håller med mig. Någon i detta Sverige, som faktiskt tycker samma sak? Det tror jag fan inte!

Nevrolog?

Idag gick jag till doktorn för att få en remis till en nevrolog. Vilket doktorn tyckte var fel. Hon verkade riktigt kunnig och jag kan förstå att hon blev lite förvirrad. Jag blev så sur från början för där var jag tvungen att berätta allt om mig själv igen. Om och om igen får jag berätta och jag är så trött på det. Det är ju bra, men ändå så blir jag så trött. Hon undersökte mig från top till tå och hon hoppades att ingenting skulle vara fel även fast jag nu fick en remis till en nevrolog. Hon tyckte att allt verkade normalt och hon fattade inte varför hon behövde kontakta en nevrolog.

Sen gick jag och mamma på stan och jag fick john ajvides nya bok. Jag älskar honom. Han bor granne med min morbror på landet och jag vill så träffa honom. Efter det så gick jag och träffade farmor och vi gick på filmen winters bone. Fy fan vad bra den var, den var helt galet bra, hemsk men otroligt bra. Jag älskar verkligen hon huvudrollsinehavaren. Hon äger filmen verkligen. Av en anledning så tänkte jag mycket på hur det är ute hos mormor och morfar, Många ute på landsbygden är lite hårda, lite alkoliserade, lite bakom flötet, lite rassar och allmänt konstiga. Alla är inte det, absolut inte, men det finns ganska många som har bott där hela livet och aldrig lämnat bostaden knappt och bara blir mer och mer fördomsfull. Jag hatar vissa kvällar där på sommrarna, brukar oftast skita i att åka ut då jag  vet att någon från bygden ska komma, oftast om denna person är lite alkoliserad och lite underlig. Fy, jag blir bara illa till mods och väldigt rädd.

Jag fikade med farmor efteråt och farmor tog en stor chai latte. Hon sa att det var mycket gott och hon verkade verkligen älska det. Min farmor är så otroligt klok och smart. Hon är lite som en kvinlig tomas di leva. Farmor, hon är underbar.

Nu ska jag läsa lite john ajvide :)


ointressant

Jag orkar verkligen inte med allt längre. Jag är så snorig fortfarande varför. Idag försökte jag faktiskt träna lite, gick hyfsat bra. Faktiskt så är jag ganska bra på situps.

Nu börjar jag även få lite panik också jag vet inte hur många som kommer köpa av mina skivbiljetter, ganska många har sakt nej, Jag har haft ett x antal som vill köpa och sen massa som sakt nej eller jag vet inte, jag skulle köpt biljetterna typ från förta början men jag orkade inte. afay fan ta mig. Varför köpte jag inte allt från början för det skulle vara mycket enklare JAJA. Nu får jag ta att folk kanske inte kommer att komma men men.


Jag har tänkt på en sak. Jag gillar att läsa mina kompisars bloggar väldigt mycket och även fast de kanske tycker att deras inlägg är skittråkiga så tycker jag ändå om de att läsa. Jag tror ibland att det kan känas som om det faktiskt är skit i innehållet fast det kanske inte riktigt är det för alla :)

RSS 2.0