Hej alla barn!

Fy fanken vad varmt det är. Jag får spunk.Men detta är bättre än 20- och snöstorm som det var i vintras. Lille snutteplutt(aka putte familjenskanin)åkte igår till kaninpensionat för smådjur. Jag kommer sakna hans mjuka päls i tre veckor.

Jag och Anjani var på stan idag och fyndade varsit par boyfirendjeans för 50:- på hm och de var baggy. My life was compleat. Fy fan vad jag blev glad. Köpte även 2 nagerlack för 39 spänn på bikbok och ett skärp på hm för 49 kronor. Jag är glad

Imorgon åker jag till mallorca i 3 veckor med familj och en kompis till lillasyster. Jag är glad men spänd. Jag kommer dö av nerver när jag ska åka till flygplatsen.

Jaja nu måste jag verkligen städa mitt rum som ser ut som ett 3:dje världskrig och sen ska jag packa.

tjillivippen

Melankoli

Även fast jag har en familj som älskar mig vänner som älskar mig. Någonstans att bo, kläder, mat och vatten. trygghet, ett land. Kärlek lite överallt, hobbys, skolgång, gratis sjukvård. Ingen sjukdom. Allt är bra.

Men jag känner mig inte hemma. Jag känner mig inte här och nu. Lite vilsen. Lite melankolisk mellanåt. Varför?

MUSIK AND LYRICS

Jag har idag hittat en festival i dnsöndag. hippie festival där alkohol inte serveras och man får vegitariansk mat och work shops om sex oxh kärlek, själen och kroppen och yoga och dans och att man ska frigöra sig själv. Jag tyckte det lät så himmla roligt. andligt att man ska hitta sig själv. de har gjort en documentär om festivalen och den bara måste jag se :D FUNDERAR PÅ ATT ÅKA MEN JAG VET INTE RIKTGIT!!

Jag har även sett eminems nya video not afraid. Han är så snygg och så jävla grym. Han har aldrig varit bättre och han har aldrit snyggare.


Snygg video!!!!!!!!

Jag orkar inte kolla på finalen för mycket skit från holland och spanien sackar efter även fast de e det bättre laget enligt mig. SITTER HELLRE OCH KOLLAR PÅ SVTPLAY OCH LYSSNAR PÅ BRA MUSIK




APROPÅ BRA MUSIK    OLA-OVERDRIVE
så jävla sexig. Hans käkmuskel är så snygg. haha. ja jag älskar käkmuskler, det är snyggt på killar.!!

ut till landet

Sverige är inte så kul på sommaren fy jag vill utomlands NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!


dikt

Why is the sun so bright
When your not here
Why do I see the light
When deth is near
Why can I look into the sky
When I know there is a hell up there
Why can I see you cry
When darness fall and I see memories we shair
Have I lost my mind
Or have I died
Why do my angels have to hide


sweeet girl

Snacka om fin tjej. Hon är det sötaste jag har sett!
Hon är otroligt duktig på smink


twilight <3<3

jag är hemma från landet men ska ut imorgon igen. Vilken dramatisk dag. och allt blev som tur bra igen. eller iallefalle helt okej. Nu är min lilla kusin här och vi ska gå och så den nya twilight filmen eclipse. woho jag 'r så glad för att jag äntligen får se den

skit

Jag har så otroligt mycket skit i min hjärna nu känns det som. Min hjärna är som ett stort sår som bara varar och när jag tänker så kommer bara mer var ut. Det finns inget annat. Bara skit. Inga rena tankar, inga fina tankar. Det finns bara skit tankar.

RSS 2.0