Varför?

Varför tänker man att det ska vara fel att inte göra någonting. Varför måste allt ha en mening. Varför kan man inte bara sitta på en bänk i parken bara för att. Varför gör du så och varför gör du si. Men varför bryr du dig. Är det fel att bara få vara. Eller det kanske är det. Varför kan man inte bara chilla runt. Många gånger har ja fått frågan varför. Men varför måste jag ha en anledning? 


life of ryan

tänk att kunna skejta som honom. Ryan.


Jobbet igår som servitris gick bra och jag såg några kändisar så jag blev glad. Vi fick bra betalt och nu har jag ont i fötterna. Men allt är bra

Nu ska jag och kristina åka och bada. Mitt första dopp på året.

TREVLIGT

Vilken jävla trevlig helg. Det var väldigt trevligt. Underbart kul. Att få vara med louise igen är också så otroligt kul och härligt. Sovtiderna gick däremot åt helvete i lördags kom vi hem 5.oo och typ somnade och vaknade klockan... 15.oo. Igår eller jag menar idag så gick vi och la oss ingen tid alls. Eller louise kompis kom över Simon och han var där till 7.oo. Det var trevligt. Men sen så gick jag och louise på en lång promenad i 2 timmar och sen så kom vi hem. Jag åt och sedan däckade vi i soffan. Louise t'nkte att vi skulle gå och lägga oss ändå så att inte vi typ dödart ännu en dag. Lättare sakt en gjort vi orkade inte gå upp den tiden vi skulle så vi låg i sängen till 17.oo. Jag är så trött så jag dör. Ska kolla klart på glee men sen ska jag sova


GOD NATT

Hjälte

Jag är rädd för framtiden just nu. Vad ska jag egentligen ta mig till. Sista sommarlovet är nu här och jag vill inte växa upp. Jag vill leka. Jag vill glida lite fint på ett bananskal men det går inte, man kan inte göra det. Jag måste kämpa, det funkar inte annars. Vart ska jag börja vad ska jag göra. Är det lite onormalt för en 18 åring att hellre kolla på film dag ut i ända en att gå ut på klubb. Jag ska försöka att få lite vuxen poäng. Men det är svårt. Allt bara faller och faller samman och jag vet inte vad jag känner längre. Jag vet vad jag vill men jag vet inte hur jag ska kunna göra det. Vad ska jag ta mig till om jag inte kommer in på det jag vill. Kommer jag få jobb? Nej inte om jag fortsätter så här. Jag har låsats så länge att jag alltid kommer att vara liten och ung. Jag vill vara vuxen men samtidigt lite i den åldern då man inte hade problem och stora fråor att tänka på.

En till greenpeace snubbe kom fram idag. Han lät nästan lite arg när jag sa att jag tyckte att jag behövde ta han om mina egna problem innan jag kan hjälpa världen. Ilandsproblem. Han sa att jag inte direkt var unik i frågan att det var svårt att börja med någonting och att börja ta tag i saker och ting. Det finns för mycket problem och ja blir bara snurrig. "ska du fortsätta ha den teorin varje gång någon organisation går fram till dig" frågade han. Och jag sa ärligt; ja, iallefall nu.
En 50 lapp i månaden är inte mycket, men jag måste veta säkert vart jag står i frågan om miljön oich allt. Jag har inte tänkt på det. Jag filosorefar mer om allt lite ytligt. Men visst miljön skrämmer mig mer nu än någonsin och kanske borde jag göra något åt situationen.

Att bli hjälte över en dag. Hur blir man det? En Guide tack!

ny blogg

jAG HAR STARTAT YTERLIGGARE EN BLOGG

Nu om flygrädsla som heter : jagkanflygajageinteradd.blogg.se

Jag hoppas någon kollar in!


<3

LOUISE ÄR HEMMA!! och jag fick värsta typ emotionella resan på en gång. Ja blev allt på en gång. Jag bara kände allt. Men jag blev glad. VÄLDIGT GLAD.

jAG SITTER OCH TITTAR PÅ MITT KÄRA SVTPLAY. Jag har sovit 4 timmar igen igår eftersom vi skulle möta lollo på flygplatsen. Jag typ dör lite i omgångar idag. Men jag sitter ändå uppe typ till 1 ändå. VAD SJUKT EGENTLIGEN!

Jag ska ta det lungt imorgon och sova och kanske kolla lite mer på flygrädsle kurser som man kan ta. eller typ fixa på en ny hemsida som min mamma och pappa vill att jag ska fixa. JAG SUGER KUK PÅ NÄTAT (INTE BOKSTAVLIGT) JAG ÄR AS DÅLIG. NU SKA JAG SITTA OCH TYP GÖRA VÄRSTA HEMSIDAN OCH JAG VET INTE ENNS HUR MAN GÖR DET!

pms

.......................... JAG HATAR ALLT OCH ALLA..........................................................










hahahaha

Jag kollade idag på bert-den sista oskulden. Jag älskar den, den e så himmla sjukt kul. iallefall hittade jag ett klipp från serien där Bert och hans kompis Åke delar ut lotter i ett radhus. JAG HAR SÄTT DETTA KLIPP MÅNGA GÅNGER IDAG HAHA.


minnen



Vilken sång. Jag älskar den. Jag och min lillasyster satt ocfta och kollade på joe jätte gorillan, där finns sånngen med. Jag började alltid gråta. Se filmen om ni inte sett den.

de e otroligt söta

SÖTASTE PARET



NU SER PETER JÖBAK UT SOM EN PRINS :)


Jag är kär i hans hår! VILKEN DISNEY PRINS

NYSKRIVEN DIKT


Ängeln i rummet

Min fina ängel från de blå

Hur kan man så fina vingar få?

Så vita och sköra

Man får knappt röra

Kan du säga mig vad du gör här i mitt rum som är så svart?

"Jag sprider ljus och kärlek till dig, varje dag och varje natt"

Låt mig få veta om jag dör, jag mår inte så bra

"Du är både stark och klar, och alla dina förmågor är bra att ha."

"Var inte rädd, jag stannar tills slutet är nära"

"När du somnat in ska jag dig till himmlen bära"



BTW: Ni som ej såg brudparets konsert missade något! 

SALEM HADE SKRIVIT EN LÅT, JAG BLIR KÄR^^

peter pan



I DO BELIVE I FAiRIES, I DO I DO

Världens sötaste genom tiderna. ^_^

KAT-TUN

I sjuan hittade jag ett japanskt band som jag tyckte var as bra: KAT-TUN. Jag tyckte verkligen om musiken

 och jag typ dog när jag såg killarna


på mina rosa moln

Jag drömde att jag hade fest hemma inatt med okända och kända människor, alla var fulla och jag var full i omgångar. Varje gång jag gick i genom min lägenhet så blev den annorlunda och alla min kompisar som var där var över sexuella. ALLA hånglade med alla och några låg med varandra. Sammtidigt skulle vi som var på festen hjälpa min mamma med ett dansprojekt med småbarn. Jag gick upp en gång och sedan somnade jag i en soffa med 3 andra killar. Många av killarna som var där, var påhittade av de böcker jag läser förtillfället(i verkligheten), Såsom jag har föreställt dom. Drömde även om killen i RÄDDA WILLY. Vi som var på festen skulle även hjälpa idrottsfröken tina med våra projekt. En tjeje i min klass och jag gjorde ett felsteg och dubblade hela projektet till två och sen så fick vi dubbelt så mycket pengar för det. Tyvär å kom tina med en utskällning och flera olika sätt att gå till väga så att vi inte hamnade i fängelse fär vårat fel. Brottet vi gjort hete "SNABBA CASH". Vi åkte hem med en bil med massa bloggare och vi spydde mycket.

Undertiden stog jag även med Gaithri på skolgården, hon var ledsen för att hon hade bråkat med mamssa kompisar. Hon blev däremot gladare när jag bjöd med henne på fest. Jag träffade mina kusiner och vi lekte lite tillsammans i min skola och gick runt och pratade.

Islutet var jag så full att en av mina lillasysters kompisar lurade i mig att det var jul. Jag tyckte det var kul och han fick bära ut mig till hallen för att jag skulle säga hejdå till honom. Han skrattade så mycket att jafg nästan blev generad. under vägen jag blev bärd så försökte ja kyssa många av min lillasysters kompisar i farten vilket jag såklart misslyckades med.

Jag vaknade med ångest och tänkte; FAN FAN FAN VAD PINSAMT men lungna ner dig, det var bara en dröm

HEMMA

Här sitter jag.........

Hemma från korsö.

Trevligt

DET E SOMMARLOV

DATAN E KONSTIG

Här får ni en ny skriven dikt av mig!

 

Min kropp vill ha dig

Din kropp är som en magnet

Stark

Jag vill bara känna din hud under mina fingrar

Jag vill känna dina händer på kropp

Jag sucktar efter dig varje minut av min vakna tid

På kvällen drömmer jag

Om dig


go natt


KICK ASS JAG VILL LÄSA !!!!

JAG ÄR FORTFARANDE ASARG FÖR ATT KICK ASS INTE FINNS PÅ SERIE!!!!!!!!!!


SOMMARLOV

Idag var det sommar avslutning. Jag var på min lillasysters avslutning först som var så mycket bättre än min. Hon sjöng "Himmlen är oskyldigt blå" med sin kompis och jag var nära till gråt. Jag fick höra många bra framträdanden och i slutet så kom min  lillasysters kompis upp och han sjöng Anthem från musikalen chess. Han var helt jävla trippelawesome. Jag blev helt varm. Min lillasyster säger att när han sjunger så tycker hon att det är så bra att hon får lågt blodtyck. Min avslutning var ganska tråkig men det var några enstaka bra uppträdande. Rektorn sjöng lite fint till oss och man blir otroligt glad över att han anstränger sig så mycket. Eb tjeje sjöng så falskt att jag nästan ville typ springa därifrån. Efteråt så fikade jag med mamma och pappa på tösse och jag gick även och köpte flytväst.


Imorgon ska jag åka till korsö. Båten går klockan 8.30 och tar 2.5 timme. WOHO.

Jag kollade på matchen idag iallefall halva. Sydafrika- Mexico. Jag älskar fotboll på sommaren. Jag bara älskar att se alla dessa otroligt snygga mål, snygga spelare och hela stämningen- Synd bara att vi Svenska har blivit så dåliga. Vi kom inte äns med i melodifestivalen. We suck. Iallefall detta år.

Jag ska äta pizza idag (IGEN, jag äter pizza alldeles för ofta men orka bry sig egentligen.)Ta det lungt och bara liksom glida lite snyggt.

PUSS


ledig



ledig + ledig + sommaravslutning

hår hår och hår

Nepp jag gick inte till skolan idag, däremot var jag hemma och tog det lungt och kollade på hair <3<3<3

Jag blev kär direkt och jag bara älskar håret på alla killar. Är inte långhåriga killar för snyggt. Jag älskar verkligen långt hår.

Jag kom precis hem från en student fest eller motagning och det var väll trevligt. Nu ska jag ta det lungt och sedan läsa vidare i biografin av andreas carlsson

3 dagar kvar !!!!

Jag skolkar lite från psykologin, jag orkar fan inte gå. Jag ska gå på samhället bara för att man får fika och vi ska göra frågesport och jag måste ju bara säga hejdå till anders :)

Idag ska jag gå på min första studentfest ever klockan 5 eller det är mer en mottagning, men whatever.
Det ska bli as nice. ^^

Jag ska försöka sorterna min garderob om jag hinner :P

Jag är kär!

Jag älskar detta så mycket!!!


Lindsay Lohan!



Lindsay lohan min flickidol som jag såg upp till mer än du annar när jag var mindre. Jag tyckte att hon var de snyggaste som fanns jag ville se ut som LINDSAY LOHAN. Vad gör hon nu? detta är en video där hon fotar lite bilder till nått. ganska nude och blodigt. Jag tror säkert att bilderna blir bra, men hon ser inte direkt ut att storm trivas. Varför har hon blivit en nerdrogad liten slitet drägg.? Hon som var så vacker, hon bara förstör sig själv.

ta det lilla lungna

Eftersom jag är fysiiskt trött av förkylningen så kändes det bäst att bara åka hem efter skolan och dricka lite päron cider med en HÄNT BILD. Efter det så kollade jag på rädda willy 2 som jag köpt tidigare idag. Jag tyckte att den var så bra när jag var mindre och jag hade inte sett den på hur länge som helst. Jag gillar den fortfarande. Jag älskar att ica affärerna säljer filmer för 50 spänn. Okej det finns oftast inte mycket att se men ibland så blir man ju helt galen. Film till biligt pris är min melodi.

Nu tänkte jag dricka lite te och äta halstabletter. Mitt bästa tips om du blir sjuk är att stanna hemma men just nu går det inte eftersom man måste stanna i skolan och veta betygen.

20 minuter innan maten var klar idag drömde jag mig bort och väcktes av att mamma kom hem. Gud vad jag är trött hela tiden. Men jag ha börjat ta lite lungnade som är helt ofarligt och gjort av örter. Lucktar as, men hjälper en att sova bättre!

kungsholmens hamn

Jag har nu förståt att melissa horn skrev denna låt när ricardo dog.




Elephant

Elepkant en film av gus van sant.(som även gjort paranoid park) en film som fick mig att känna mig otroligt delaktig i det som hände i filmen. Jag vet inte varför men det känns som om jag var där som om allt hände mig. Sjuk bra film!
Jag lägger upp en trailer när det funkar just nu gick det tröggare än trögt

kick as



En kille berättar i ekstas om hur kick as, kick-as är. Han är troligt bra. Jag gillar honom så söt :)

Jag rekomenderar fortfarande kick-as

filmfantast

Innan jag går ut så månte jag tispsa om två bra filmer

fish tank: såg den igår och visst den kanske inte lös upp min dag eller snarae kväll mn den var otroligt värd att se
Ponyo: en anime film som är otroligt vacker fin och gullig. rösterna verkligen passar in och alla färgerna gör en blind. Alla dessa otrliga karaktärer och heöa den fina historian får en att börja gråta. allt är vackert.

Promenad

Jag ska ut på promenad :D

SEDAN LÄSA BOK OCH KOLLA PÅ FILM.


EGOPIC


Lilla syster plattade mitt hår coh sminkade mig :)
Mitt sår syns as mycket där. Det var lite sämst.


En lite fin sidofläta:P


DETTA KORT ÄR FRÅN EN ANNAN DAG MEN JAG TYCKER KORTET BLEV GANSKA BRA!
Det e så otroligt kula tt ta kort på sig själv, och det e otroligt kul enligt mig att se egopic på folk som man känner. Jag älskar verkligen att se på foton och videofilmer på folk som jag känner och jag gillar att se bilder och filmer på mig själv med om de ser bra ut de vill säga.

ledig, tror jag....

Ibland så blir jag så förvirrad. Är man ledig eller inte, ska man ha skola dagen efter eller inte? Vad händer, vad ska man göra? Jag gör ingenting i skolan och om vi är tillräckligt stökiga så får vi ändå gå tidigare. Hälften av alla lektioner är inställda och vissa av dom har bara några. Hur ska man veta om läraren säger en sak ena dagen och en annan andra dagen och vad ska man egentligen göra om någon säger att vi har lektion men läraren inte sakt nått. Vilket dilemma!

Jag går iallefall inte till skolan idag! Det finns inget att göra där iallefall, imorgon är det utspring och vi slytar halv elva. Jag bryr mig inte så mycket eftersom vi skulle ha slutat den tiden ändå.

I helgen ska jag picknika med kristina och vi ska även gå på stan. Jag ska även läsa ut min bok"den ofrivillige fundamentalisten " eller något i den stilen. Har läst 2 kapitel och den är verkligen jobbig att läsa. Det är bara som en stor monolog av det hela. Herre min gud hur ska detta sluta



11 juni: sommarlov!

RSS 2.0