eftermiddag

Jag kom försent till dagens ända lektion idag pga att någon hade gömt mitt busskort. Dagen var okej. Vi diskuterade våldtäckten på linnea. Usch fy och blä jag vill inte änns tänka på den....

Jag har denna eftermiddag bara pluggat och kollat klart på uppdrag granskning om våldtäckten. Det är ganska inntreseant det dära.

Även börjat kolla på en serie på bobster. Jag tror jag dras till serier för yngre för att jag fortfarande kan känna mig som en 12 åring. Jag är verkligen inte 18 i sinnet. Bara i kroppen.

Nu ska jag åka buss till plattan för att sedan gå och se meifisto på statsteatern................

Jag orkaer inte mer. Man blir glad av solen men fy vad jag känner mig tom

raslösa dagar innan resan

Jag har nog aldrig varit så rastlös i hela mitt liv som jag har varit den senaste månaden. Jag kan inte bestämma mig för vad jag vill göra och allt känns bara jätte konstigt. Jag sätter mig ner och skriver och ingeting kommer ut. Jag går ut på en promenad men går sedan tillbaka för att jag helt enkelt inte vill gå dit mer. Sen så är man i skolan hela daganrna och jag kan verkligen inte snappa upp det som kommer och det som skrivs på tavlan eller av det som lärarna säger. Jag är totalt efter och jag är helt i min egen lilla bubbla. Ibland så vill jag bara springa ut och älska det jag gör.

"Att lyckas är när du är så exalterad på morgonen över vad du ska göra , så att du nästan flyger upp ur sängen." - från fame

Jag kan faktiskt inte förstå att jag är 18. Nu får jag dricka lagligt, jag får springa runt och göra vad som helst utan att be om lov, Jag kan bli tagen av polisen och få sitta i fängelse, jag får rösta, jag kan ta körkort, jag kan gifta mig och adoptera barn, jag får gå ut på krogen, skriva under mina egna papper, flytta hemifrån, behöva betala för att gå på musseum, betala för sjukvård, ta hand om mig helt själv och tyvär så räknas jag nu mera som VUXEN. Jag är myndig och får göra va fan jag vill. Om nu mamma och pappa blir trötta på mig så kan de slänga ut mig på gatan. Men det skulle det inte göra. Om jag känner de rätt.

Om två dagar åker jag till OMAN. Jag är lite rädd för flygningen, Jag är faktiskt väldigt skraj. Vill ha solen, men inte flygningen.

Nu ska jag ha en lektion i skolan sen ska jag springa hem och plugga skit psykologi eftersom vi ha prov och kanske dricka yttliggare lite te. Jag kan nog läsa lite i min nya bok och sen är det att bära av igen till statsteatern där jag ska se MEIFISTO. Äntligen får vi se teater igen på teatern. Jag älskar Teater. Efter det så åker jag hem och sover och sen så är det bara en jäkla dag kvar tills OMANRESAN.

BTW så tror pappa att han kan boka en resa till thailand nu. Vi har hittat en reativt billig resa. Vi ska åka med air china till Peking, vi får sedan vänta i peking i 5 timmar och sedan åker vi vidare till bankok där vi stannar i några dagar innan det är dags igen för att flyga till någonstans i Thailand där vi sedan åker buss, bil och båt till en fin ö på SÖDRA SIDAN AV THAILAND. Jag är hemma i thailand. Jag mår spom bäst där. Jag får en känsla av trygghet och kärlek när ja är där. En varm känsla av ödmjukhet.


Kuksugardag

Varför? Jah skulle på ole dancing men bussarna strulade och nu så har jag jätte dåligt samvete för att hon fick stå och vänta i onödan. Fan. Jag hade håltimmar hela dagen och när jag skulle öve min dans med några så kom de inte. Förutom gaithrie och alexandra då.Men jag blir så jäkla sur. Jag har verkligen haft halva lektioner och långa skithåltimmar som bara blir jätte tråkiga i längden. De är långa nog att gå till fältan men det är onödigt korta för att åka hem. Allting var så jobbigt idag och jag hatade denna dagen. Långa och skit tråkiga. Fick också IG på italienska provet och jag hatar tina fittan gympafröken som har för många elever att ha reda på.Hon tycker jag blivit lat. Nehe det säger du inte? Jo okej lite. men ärligt talat så försöker jag och alla är faktiskt inte lit idrottare och framför allt inte jag...........

Bag in box och thailändska pojkar

Igår så gick jag på ba streets battle på balettakademin. Alla var så sjukt duktiga och vi satt där inne i 5 timmar. Det var ju inte lite jobbigt att sitta där inne när det var typ ingen luft i rummet men det gick bra och det var värt det. Innan vi gick dt så satte jag och kristina oss på cafe 60 och jag fick en ny bok som handlade om vampyrer på ett internat. Jag älskar vampyrer så jag tror den kommer vara bra. Har bara läst några sidor än så länge. Jag blev ganska sugen på att dansa när jag var på baletakademin men jag tror att jag gillar mer att kolla än att dansa så själv. Jag älskar att dansa men jag gillar bara att dansa sådär hur som helst. Iallefall så efter detta på balettakademin så kom Anjani hem till mig och vi åt middag med familjen och sedan gick vi ner i förådet och letade efter maskeradklädder som vi provade eftersom vi gillar att klä ut oss. Sen så hade vi earth hour och vi släckte men vi kollade på jakten på julia och millenium också. Sen så gck vi och la oss i sängen och pratade och sen så sa vi god natt och skruvade fram klockan 1 timme. På morgonen sov vi länge oc gick sedan upp til frukosten, gjorde oss i ordning, Anjani visade mig en sida där mankunnde få fina t-shirts och sen gick hon hem. Det jag gjorde nu är att gå en promenad i leriga hagaparken och sen så har jag inte gjort så mycket.

Teaterrep

Vad ska jag säga om teaterrepet. Jag kände mig ivägen och jag var allmänt trött på alla jävla statister. Jag orkar bara inte med att sitta där i 6 timmar med en pause och sedan gåt illbaka och sitta i samma stol i en 3 timmar till. Jag läste lite nemi med mattis och pratade lite med alla. Jag dikuterade om hur vi skulle se kära ut jag oich cecce. Eftersom vi spelar mean girls och jag är kevin som är kär i janis och i slutet så ska vi inte ha med att de sitter på gräsmattan. Så vi måste se småkära ut på balen istället som är den sista scene. Lite småstrulligt, men jag hoppas det funkar. Får sån jävla panik för jag har sjukt många kläd ombyten och jag känner mig så stressad och allt är överallt och alla folk är runt om en och tillslut vet man inte vad man ska göra. -.- jävla kuksugar dag

Ikväll blir det en lugn kväll med så ska det låta. Jag orkar fan inte göra nått

8 MILE

SÅG FÖRESETEN 8MILE IDAG OCH DEN VAR FASIKEN SJUKT JÄKLA BRA. DET ÄR INGEN SJÄLVBIOGRAFISK FILM MEN DEN ÄR LITE LIK EMINEMS LIV. SOM DET VAR FÖRUT. HAN HAR VUNNIT EN OSCAR FÖR BÄST MUSIK TILL FILMEN 8 MILE MED LOSE YOURSELF. HAN ÄR SÅ SJUKT BRA SKÅDIS OCH HAR INTE RIKTGIT SETT FÖREN NU ATT HAN HAR ETT VÄLDIGT TALANDE ANSIKTE ENLIGT MIG SÅ ÄR HAN HUR BEGÅVAD SOM HELST. HANS MUSIK BERÖR EN LIKSOM. DEN BERÖR MER ÄN MYCKET.

SEBBE EN VÄRD FILM ATT SE

SEBBE VAR EN HEMSK FILM RAKT IGENOM. JAG BLEV ÄCKLADE AV DE SMÅ SKITUNGAR SOM MOBBADE HONOM EFTERSOM DE VERKLIGEN HADE NOLL IQ OCH DE VAR VERKLIGEN SÅ SMÅ SOM MÄNNISKOR. SEBBE VAR SÖT OCH EN BRA SKÅDIS. HAHA LITE ROLIG FAKTA ÄR ATT MIN MAMMA HADE HONOM PÅ DAGIS NÄR HAN VAR LITEN. HON JOBBADE PÅ DAGIS FÖRUT OCH DÄR GICK HAN SOM SPELAR SEBBE. DET ÄR JU LITE KUL FAKTISKT. IALLEFALL SÅ VAR DENNA FILM VÄRD ATT SE, ÄVEN FAST JAG TY FICK ÅNGEST OCH BÖRJADE SKAKA OCH TYP HACKA TÄNDER OCH NÄSTAN GRÅTA SÅ VAR DEN VÄRD. DET VAR INGEN VACKER FILM. MEN DEN VAR BRA OCH VÄRD. Jag vill också vara sådär bra på att bygga grejer. Nu har jag också fått veta att det är för lätt att göra bomber.....!!!


flygrädsla

Jag har nu suttit i 1 timme och läst om flyrädsla. Det är väldigt vanligt och det är 20-25 % i Europa som har de, det vill säga väldigt många. Det finns chans på 1:11 miljoner att det sker en flyolycka och det är inte alls vanligt. De försöker alltid utväkla säkerheten ombord och de försöker så gott de kan.

Jag känner mig lite tryggar och har oxå diskuterat med många på olika hemsidor.

Mitt bästa tips är att prata med folk runt om kring dig om du är ensam eller att prata med den du åker med. Att säga högt att du är flyrädd kan också hjälpa, då vet ju alla att du är rädd för att flyga och det är inte onormalt.


Citizenship

SÅG PÅ EN VÄLLDIGT FIN PJÄS IDAG MED ETIK & LIVSFRÅGOR IDAG OM UNG SEXUALITET. MYCKET BRA PJÄS OCH MYCKET BRA SKÅDESPELER,SÅNG OCH DANS. JAG GILLADE DEN, DEN VAR INTE SOM NÅGON ANNAN, FAST DET ÄR JU INGEN PJÄS. tAG MED MIG HELA PAPPRET MED ALLA SOM GJORT PJÄSEN OCH HELA MANUSET SOM JAG SATT OCH LÄSTE PÅ BUSSEN HEM SEN. jAG GILLADE MANUSET. PJÄSEN ÄR EGENTLIGEN ENGELSK FRÅN BÖRJAN MEN NU HAR DRAMATEN GJORT EN SVENSK TOLKNING PÅ DEN, SKULLE VARA KUL ATT SE ORGINALET.

Citizenship
  • av Mark Ravenhill

De är unga. Gör hål i varandras öron. Drömmer om kärlek. Mobbar bögar. Drömmer om killar. Röker gräs. Blir med barn. Allt är kaos, och sakta försöker de hitta en väg ut. Men hur ska man hitta rätt i en omgivning där alla är lika vilsna?

 

En ärlig och fantasifull historia om ungdomars jakt på sexuell identitet, självkänsla och kärlek. Här berättad med mycket inslag av sång och dans.

 

Pjäsen är en enaktare skriven på uppdrag av National Theatre. Den uppmärksammade författaren Mark Ravenhill slog igenom på allvar med pjäsen Shopping and fucking 1996.

 

 

I rollerna Philip Hughes, Emma Mehonic, Ruben Lopez,
 Jon Karlsson, Daniel Nyström, Davood Tafvizian
Regi Annika Silkeberg

 

Scenografi Micha Karlewski
Kostym Helena Sjöstedt
Ljus Jenny André
Musik och animation Fredrik Arsæus Nauckhoff
Peruk och mask Annika Öhlund

 

Unga Dramaten/Elverket

Speltid: 1 timme och 20 minuter, ingen paus

 

Rekommenderas från 15 år

 

Musik i föreställningen

 

Låtar till koreografierna: Black Rebel Motorcycle Club - "Spread your love", The Knife - "Silent shout", Black Strobe - "I'm a man" (original av Bo Diddley), Air - "Alpha Beta Gaga", Coil - "Tainted love" (original av Ed Cobb), DAF/DOS - "Asi soy yo"

 

Sjungs av ensemblen: Radiohead - "Creep", Eurythmics - "I need you", Glen Hansard & Markéta Irglová - "Falling slowly", Pete Shelley - "Homosapien"

 

”snabbt och fräckt med rock i högtalarna och ett häftigt dansande långt utanför scenen” DN

"Fint porträtt av sårbar ung man" SvD

"Vilset kärlekssökande i en värld utan vuxna" SvD


The fuck you botton


I like

 

This is so me. I would use it alote. Just becouse

all by myself

SKITTRÅKIG DAG. JAG FATTAR OFTAST INTE VAD DET ÄR SOM ÄR DET STORA PROBLEMET MED VARDAGEN. MEN JAG ÄR SÅ JÄVLA SKOLTRÖTT OCH JAG ÖNSKAR BARA ATT JAG KUNDE SLUTA KLAGA PÅ DE, MEN DET GÅR INTE. JAG KAN INTE HOPPA AV FÖR DÅ KOMMER JAG ALDRIG KOMMA TILLBAKA OCH DET ÄR SÅ SANT SÅ. JAG VILL JU INTE SLUTA PÅ ICA. JAG VILL INTE BYTA SKOLA FÖR DET FINNS JU ÄNDÅ INGENTING SOM FÅR MIG ATT BÖRJA PLUGGA IALLEFALL. VAD SKA MAN TA SIG TILL NÄR ÅNGESTEN ÄR FÖR STOR, DÅ TRISTESSEN BARA TRYCKER NER EN OCH ALLT OMKRING EN ÄR ETT JÄVLA SKITGÅTT KLAD? FY FAN FÖR DET SÄGER JAG. FY FAN


ÅNGEST BLANDAT REGN

ALLTING ÄR PISS. JAG VILL INTE VARA I SKOLAN OCH JAG HAR VERKLIGEN INGEN ORK FÖR NÅGONTING ALLS. HAR ÅNGEST FÖR RESAN TILL OMAN FÖR JAG HATAR ATT FLYGA, MAMMA LUGNADE NER MIG MED ATT DET ÄR EN CHARTER. DET KOMMER GÅ JÄTTE BRA OCH DET TAR BARA 4 TIMMAR + MELLANLANDNING + 3 TIMMAR IGEN. OMAN HERE I COME.
JAG HAR ÄVEN ÅNGEST INFÖR ALLA PROV INFÖR ALLT I SKOLAN OCH HUR ALLT KOMME ATT GÅ ÅT HELVETE OM JAG INTE SKÄRPER MIG. MINA BETYG SUGER INTE, MEN DET ÄR JU INTE TOPPEN.
JAG HAR ÅNGEST FÖR FRAMTIDEN OCH JAG VILL BARA BLI GLAD FÖR SAKER IGEN. NU ÄR LIKSOM ALLT LITE MELLANMJÖLK

blood

Its blood on the walls
Its blood on the floor
Its blood in your mouth you answerd with in your calls
Its so mutch blood but I want more
The blood is more beautiful then the corp beside me
The blood is thicker then wather
The blood have more color then life you see
The blood is everywhere but you don't bother
You are dead now and you will never be alive
I will be happy forever that you will never be on my side
You will never be there and be a desturbing little bitch
I will enjoy my life and take you money and be ritch
So long, farewell, aufweidesein goodbye
I am so happy right now and that is not a lie
No one will ever finde you
No one will ever care
No one will bother and thats too true
No one will be there
To found you
To cry for you
I will throw you away now right in to the blue
Wait and see, Soon you know that i'm right
You can never survive alive and fight

hoppa

På tal om något annat.

Jag vill verkligen bara ut nu. Jag vill verkligen inte sitta i skolan längre. Jag hatar östra. Jag hatar skolan. Jag gillar mina kompisar där såklart och det är de som håller mig kvar. Men om någonting blir värre så hoppar jag av.

18

Jag fick:
En bok
En film
En filmbox
Två läppmojs
Två halsbands smycken som var som en smily och en fin hippie buss :)
En resa till Oman (av mamma och pappa) ( Jag åker om 11 dagar :))))
En skrapbook (Av mamma och pappa)
En fin salem al fakir skiva (Av mamma och pappa)
Två fina billjetter till salem konser på berns (av mamma och pappa(Jag får ta med mig någon men jag vet inte vem?!))
En fin videokamera (Av släkten)(Jag kan ängen börja filma allt jag vill ^^)
Örhängen
Och sist men inte minst en chardonney från min älsta kusin.

Jag har ont i huvudet,  jag drack vin igår. Det var sådär. Jag drack vit och rött. Men det bästa var avernan. Det är starksprit, men den var söt så man kunnde inte dricka upp den helt och hållet. Jag drack lite då och då för man kunnde inte ta stora klunkar. ( Fasst det gör man ju ändå inte, men ni fattar)Men när man drack lite så var det jätte gott. Detta var ju inte första gången jag drack men det känndes mycket trevligare att dricka nu än när man va mindre eller några år iallefall.

Födelsedags middag

Snart (om 3 timmar) så kommer några av mina vänner hit och vi ska gå på resturang för jag fylle ju nämligen 18år imorgon. Det känns ju inte lite konstigt. Jag känner mig verkligen inte som en 18:åring i sina bästa år direkt. Men jag hoppas iallefall att middagen blir trevlig och alla trivs och sen så blir det ju lite kul med massa presenter också.



Jag vil ha sommar nu för faaaaaaaaan!

o gud gör mig fri

Jag har blivit helt frälst av denna låt. Hittar den tyvär inte. Det är en religiös låt och den var med i solstorm. de sjunger den i säckten där. Jag tycker att den ger en väldigt stark känsla. Man blir liksom lite helig när man lyssnar på den. Nu får ni bara texten på låten:

Solstorm - Åh Gud




Åh, gud, kom!
Åh, gud, ge mig frid
Åh, gud, kom!
Åh, gud, ge mig frid

Ett mörker utan sammanhang
Har krossat mina ord
Jag vet att jag är välkommen
Att sitta vid ditt bord
Men jag har svårt att komma fram
Att fly nån annan stans
Jag rusar genom dunklet
Som i trans

Åh, gud, kom!
Åh, gud, ge mig frid
Åh, gud, kom!
Åh, gud, ge mig frid

Ååååååååh

Jag kisar ut mot ljuset
Så många vackra ting
Människor jag älskar
Dom dansar i en ring

Men det är så lätt att falla
När allting går itur
Jag famlar i ett tomrum som är du

Åh, gud, kom!
Åh, gud, ge mig frid
Åh, gud, kom!
Åh, gud, ge mig frid

Ååååååååh

Åh, gud,
Åh, gud,
Åh, gud,

Åh, gud, kom!
Åh, gud, ge mig frid
Åh, gud, kom!
Åh, gud, ge mig frid


Brad Pitt

Är inte Brad Pitt en riktig heting på duken. Förut tyckte jag bara att han var en bra skådis och det var det. Men nu så har jag verkligen ändrat uppfattning om hans utseende. Men nu är han ganska gammal men visst så ser han bra ut på duken fortfarande.


vampyr

Jag älskar vampyrer. Jag tror faktsikt att jag alltid kommer att tycka att de är välldigt häftiga. Idag på engelskan så såg vi loite klip ur vampyr filmer och upptänkte då att en intervju med en vampyr finns på youtube att se så då ska jag se den nu :)


 
Från true blood igår. Hon gårter tårar av blod :'(

vem är jag ?

Jag har alltid varit rädd för saker som jag inte förstår mig på, saker som inte går att förutspå. Jag vill bara uttrycka mina känslor med min kropp och min hjärna, jag vill bara flyga runt och vara glad. Hitta det rätta i mig. Men vem är jag egentligen? Jag vet inte det. Jag respekterar inte mig själv för fem öre och jag bryr mig inte om något. Jag vill inte tänka på framtiden men jag är rädd för att få veta sanningen. Jag har alltid tänkt ont om den och snart så känns det som om jag dör. Något ont kommer att hända och jag kommer ligga där död.


Jag gick med i facebook gruppen " Jag undrar vem det är som skulle gråta om jag dog"
Varför? För att jag vet det men ändå så skulle jag bara vilja dö för en stund och sedan komma tillbaka. Att någon skulle döda mig en stund att någon skulle slå mig hårt och försöka göra så att jag skulle förstå. Vad är livet. Vad är det som ska vara livet. Jag hatar det, varför ska man komma fram till saker som man inte änns vet någonting om. Jag har allt i mitt bagage men jag vet inte hur jag ska använda det. Jag klarar mig inte ut ur detta. Jag vill bara leva. För allt inom mig håller på att dö ut snart och allt känns mycket hopplöst.



ella

Dalmatinen vi hade hemma för några veckor sen är söttare än någon annan dalmatin jag sett =) <3






håldagar dödar mig

Hålig dag finns inte så mycket att skriva om den. Sjukt jäkla långtråkig. Jag orkar fan inte skriva i 3 timmar på en svenska grej helt jävla onödigt.


Dextrosol in my <3


sexigt



Fy fan vad snygga kläder gant har. Men en annan sak som jag la märke till långt före kläderna är killen. Vilket hår han har vilket ansikte vilken snygg bild. Jag typ dög lite när jag såg honom

salem al fakir :DDDD<3333

Jag tror jag har blivit beasat av salem



Vilken jävla begåvad kille. Vilken jävla musikalisk talang. Jag blir galen han är verkligen awesome

haha så himmla gullig



tänk på att han gör varenda liten ton i hela jävla musiken helt själv. galet bra

Skype

Har precis skypeat med Louise och det var välldigt trevligt. Gud vad skype är bra jag älskar skype.

melodifestvalen

Jag vill om du vågar och jag vet att vår kärlek räcker till- hon suger verklige, va fan hon kan ju inte sjunga








You'r out of my life. It's cut me like a knife- han är söt vacker har bra röst bra låt men det finns liksom inget go i det hela






keep on walking keep on walking- älskar, detta är fanimej brilljant, musikalist, så fin







This is my life my friend fin röst, jag gillar stilen och jag gillar texten jag gillar det glada men jag vet inte hur det går, kommer vi vidare






baby baby please don't walk away- pinsamare människa får man leta efter fy fan, sjöng hur jäkla dåligt som helst





manboy man boy you can call me manboy.... theres no halo round my head no. Theres no angels here
Sexig, visst jävligt het, en våt dröm ,bra på att dansa. texten till låten är helt sjuk och han sjunger dåligt. bättre som en radio låt








kom kom kom i den som som som................- bert kalson kan hänga sig, han suger och dom suger, de orde flyttas upp till typ nått ubersvenskt ställer bara för att det är det änd a det dugger till midsommaraftnar grsmattan





unstoppeble- söt som få. kathig låt och lite sådär finurlig eftersom nathalie finns med^^. bra dans låt






we can work it out cus we can work it out- vilken stämning. Han är ju galet bra men lite tråkig





I hollow- vilken röst och vilket jkla utseende han är ju så vacker. Han är verkligen begåvad men även är så är det lite tråkigt.


Jag hejade på salem men han såg lite sådär fundersam ut. Jag tror han ble glad över att anna vann lite samma grej gjorde dom. Men salem är fortfarande bäst + att björn gustafson kom up på scenen och började "spela"


filosoferar

Jag var på stan lite idag köpte inget jag bara var där för jag hade inget att göra, var med mamma och pappa oc lillasyster. Fikade för 90 sänn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! herre jesus var dyrt det var

Jag kan inte sluta tänka på att salem är så söt. Han var så snygg igår. Jag älskar hans hår <3

Jag vill skriva en bok men det går inte så bra. Jag vill skriva en tjock bok och bli känd. Eller en meninsfull bok. Jag vill gå ut gymnasiet och skriva en bok och gå kurser i filmvetenskap och teater. Jag vet vad jag vill göra men jag vet hur svårt det är att bli något. Jag vill vara stolt över det jag gjort när jag dör. Jag vill känna att livet var bra.

oh happy day

Melodifestivalen igår var bra. Jag tyckte att alla killar var värdiga vinnare. Medans tjejerna var sämre. Anna var den ända av dom som var bra. Det såg inte ut som om salem hade förväntat sig att komma två. Jag gillar verkligen salem och darin men tyväär så vann inte de bidragen. Jag tyckte faktiskt att man boy var riktigt dålig live. Han kan verkligen inte sjunga. Visst är han snygg och han dansar bra men en röst har han verkligen inte. Det var lite roloigt när björn kom in och spelade på pianot i salems uppträdande. Så söt. Såg föresten en intervjuv på tv4 med salem och nasim al fakir. Jag skulle verkligen villja träffa hela familjen alla verkar så trevliga.

Jag skulle ha gått och tränat med fella idag men hon sov för lite i natt så honm kunnde inte. Jag har inget planerat idag förutom att jag kanske ska skypa med Louise idag. Men hon har inte svarat. Så jag vet inte.

Ska nog kolla på the hurt locker idag. Laddade ner den för några dagar sen hehe.

Borde plugga men jag har ingen ork. Bara massa ångest.

11

Jag fattar inte hur jag kan vara trött. Jag sov ju för fan 11 timmar i natt.

sol

Josse ställde in igen idag. Vi ska ses någon annan gång så att han kan överaska mig. Ville åka ut till lndet för att träffa alla där men nu kan jag inte det eftersom de redan åkt.

Det är fint väder så ska snart gå på en promenad i den fina solen


salem och darin

salem och darin in my heart

Det ommer blir så svårt ikväll det finns så många bra men jag ska rösta på alla jag gillar. Men lite mer på salem och darin <3

Jag orkar inte

Jag får så sjukt mycket ångest bara jag tänker på att jag är 18 och jag känner mig som 12. Enligt mig så är man vuxen, det tycker samhället. Då får man göra vad man vill. Men jag vill inte göra vad jag vill. Jag vill bara känna mig trygg och jag vill bara ha gjort saker inna min fula 18 årsdag. Jag vill inte vara såhär jag vill inte vara som en 12 åring men det är jag och jag vill bara stanna där tills jag är mogen nog att klamra mig upp till 18 årsåldern. Allt går för fort.

DAGBOKEN

Efter att ha kollat på bridget jones diary så är bloggandet en dag bok som bara är full med skit. Alla bloggar är fulla med skit som vi männsior sitter och läser. Varför är vi så inntresserade av andra männsikor. Även fast man skriver ut känslorna i fullo så känner man sig så himmla full inom sig ändå. Även om du skriver det finaste ever så kommer många glömma det senare. Sant och falskt. Kissie berättar om brösten som jag är väldigt fashinerade av och jag ser på hennes läppar som bara blir större  och större. Jag ser hennes kropp och håret som är fullt med löshår och hela hon är gjord av plast. Ändå så tycker jag att det är så kul. Ändå så sitter jag och önskar att folk ska ta upp samtalsämnet "kissies NYA bröst" för att det är SÅ inntressant att prata om. FY FAN SÄGER JAG.
Varför sitter jag och kollar på andra personers liv. Varför konsentrerar jag inte mig på något annat.

Detta är min dag i antal
TEKOPPAR:4
TANKAR:MILJONER
KLÄDBYTEN: 4
KÄNSLOR: 4
MATTILLFÄLLEN:2
SOVTIMMAR:7
FILMER:2
SKOLTIMMAR:6

 

Misshandel

Det känns som om du har skurit mitt hjärta mitt itu för jag känner mig heartbroken
Ont i magen för att du boxat mig för många gånger
Det svider på mina kinder för att du slår mig
Jag har skurit mig i armarna och har sår på händerna för att jag mår dåligt av dig.
Jag har ont i mitt bröst och kan inte andas
Jag slår mitt huvud allt för många gånger i väggen för att klandras
Jag har ont i hela kroppen på grund av dig
Du kansk tyckte att det till en början var helt okej
Ingen tror mig, ingen förstår, ingen vet och ingen har sett min hemlighet
Jag vill inte leva i min verklighet
Jag drömmer om en prins som har allt det där som du inte förstår
Du har ingen hjärna och förstår inte hur jag mår
Men vem vill ha en sådan flickia som jag, när det finns så många kvar
Har du sett mig le måste det ha varit en dröm
För i verkligheten är jag ledsen och gömd
Vet du hur jag lever vet du hur mina dagar ser ut
Jag lever i en bubbla av misshandel och det tar inte slut
Jag ber om hjälp men ingen vill ta mig dit jag vill
Jag försöker rymma men när jag gör det så hittar han mig och slår till
Så hårt att jag blöder, skriker och nästan dör
Du förstår inte hur mycket han förstör
Jag antar att livet inte är rättvist för alla och ibland blir alltig svårt
Men hur ska jag kunna sluta tänka på det när han slår mig så hårt



Kom på denna dikt idag när jag lyssnade på Lars winnerbeck

the jackson 5

Har precis kollat på en jackson 5 dokumentär i 7 delar den första var idag. Jag vill bara leva på den tiden då det var som kändast. Michel var liten och alla hade det där sjukt coola håret och dessa otroligt glamiga scenkläderna. Tänk att se dom då. Tänk om ändå michel var i livet fortfarande. Fy fan för doktorn. Fy fan för att han är död. Han är musikalisk och så begåvad och sådan underbart fin människa. Alla i den familjen, framförallt alla syskonen verkar så otroligt fina allihopa. Måste verkligen se alla avsnitt. Se den på tv4play- den är värd det.

OM MIN MATSAL SKULLE SE UT SÅHÄR SÅ SKULLE JAG SKOLKA FÖR RESTEN AV DAGEN


JAG ÄR KÄR!


.

I see you there hanging on my wall
I stanD beside you and catch you when you fall

Galet fort

Jag fyller år om 9 dagar och det känns bar så sjukt konstigt. Jag känner mig som typ 12. Jag vill bli 18 men samtidigt vill jag bara vara lite så att jag får plats i mammas knä. Allt går för fort. MAN BLIR JU NÄSTAN GALEN

true blood.

Detta pogram har börjat igen och jag är glad som få. Jag får äntligen se mina fina vampyrer dricka blod. Jag älskar vampyrer. Tänk vad fint. Men gud vilka miserabla liv de lever. Filmerna och serierna har verkligen förskönat hela livsstilen. Jag ville bli en vampyr förut men jag har ångrat mig nu. Men tänk vad sjukt att suga blod från en annan männsika. Det skulle jag aldrig kunna göra.

det är en bra dag och jag har det bra

Idag har jag tränat för att jag är så himmla otränad och jag dog.

 Var i skolan och hade håltimme gick hem och drack te och kom sedan tillbka för att kolla på möss och män. Hade psykologi om panikångest och jag visste ju exakt vad det var eftersom jag själv har det det var ju lite stört. Hade lunch och satt och skrattade lite. Hde det kul på modernamuseet då guiden var den härlkigaste personen ever på ett museeum. Jag gillade dagen.

Men gud vad jag stressar upp mig för grejer. jävla jobbigt.

Nu ska jag sova.......

trött

Jag är så trött och rastlös hela tiden och ändå så har jag ju ändå saker att göra. Känns verkligen konstigt. Kollar alltid för mycket på datorn och herre gud jag vet inte vad.

18 skoldagar kvar till påsklovet

Imorgon ska jag gå till passmyndigheterna och fixa nytt pass för det tar typ sjukt lång tid att f passen. Jag måste se lite bra ut. Man kan ju inte se helt konstig ut heller. Sen på onsdag ska jag gå på medelpass på friskis och svettis med fell och på torsdag kommer helvetesdagen men den är ändå kul. Torsdag: skola, fotdocktor, vänta en timme sen psykologen och en timme senare ska jag rusa till sången. Herre min gud vad jag kommer vara trött. Jag fyller år om 12 dagar och jag håller på att dö. Undrar om mitt liv kommer förändras och typ bli värsta fänsy. Kanske vem vet?

Jag vill bara skita i skolan just nu för jag typ dör-.-

natten

Jag är så trött så att jag svimmar. Somnade vid 5 i morse och jag kännde verkligen inge känsla när man kollar på galan på datorn det är så mycket mysigare attsitta uppe i soffan och titta. Men vi har ingen kanal 9 så då blir det lite svårt. Men jag satt och kollade i många timmar och jag fick nästan panik för att inga jävla live sändningar funkade och tillsist hittade jag en sajt där det fanns det en kanal som visade galan och hela cermonin. Jag blev så glad att jag började gråta. haha jag var så trött och egentligen höll jag på att ge upp hoppet för galan men sen funkade sidan p.g.a. att en tjej på twitter tipsade om denna sajt. Kommer inte ihåg vad den heter nu men där kan man se alla kanaler typ. Helt galet. Jag s¨g lite prisutdelningar och  sedan slumrade jag lite i reklamen. Jag orkade inte kolla klart för jag typ svimmade av trötthet. Det funkade inte längre lksom. Den var fin och rolig och många bra priser och många värdiga vinnare vann. Jag blev lite nöjd men eftersom jag var halft drogad av mig själv av trötthet så fattade jag knappt vad galan var för nått. Jag borde ha köpt kilovis med koffeintabletter. MEN MEN  ser dsammandragnigen på svt på tisdag istället.


LUNGN DAG

Jag har denna dag varit på stan och köpt 5 tröjor och ett linne + smink. Jag är nöjd eftersom shopping inte är mitt bästa inntresse. Jag var med anjani tidigt på stan eftersom hon skulle hem sen och kolla på tv i 5 timmar och jag var pisstrött så jag gick hem och sOv i 4 timmar. JAG VAR ÄVEN MÄTT EFTER 2 CHEESBURGARE OCH EN PAJ+ COLA


Ikväll blir det oskarsgalan på abc.com. Jag hatar att det ska vara på 9 vilken kanal är det egentligen. Jävla skitkanal. Hoppas rätt personervinner och filmer som är bra. Fail på mig som inte har sett alla. Fy på mig ett stort FY.

BTW KRISTINA JAG HAR SKICKAT BILDER TILL DIG SÅ NU KAN DU FIXA MED MIG BLOGG :D

oro

Förlåt för att jag är uppe. Men jag kan inte sova. Varför tvingar jag ibland fram ångesten. Varför gör jag så att jag ska bli ångerfull och orolig för.

Varför kommer all oro på kvällen när jag ska sova
Varför lägger jag mig inte i tid som jag lova
Jag mår bara dåligt av att vara uppe till två
Jag skulle må bättre av att lägga mig i sängen då
Hur kan jag konsentrera mig på allt det andra som händer
När mina starkaste känslor aldrig går över och vänder
Jag ska leva med min oro som en kompis breve
Att kompisen ska bort men den är bra att ha får du se
Jag känner mig så fängslad i min egen kropp
Jag känner mig så ledsen och jag vill bara bort
Jag lägger mig bara ner på marken och gråter
Kommer jag att klara mig själv komma tillbaka åter
allt kan gå i bergochdahlbana i mitt liv
Nu är det dags för mig att ta stora kliv
Ja har tagit tag i saken nu och allting blir okej
Jag kan äntligen känna mig som en glad tjej
Hoppas allt är över snart och jag kan bli en

katastrof

Jag borde inte ha kollat på filmen world trade center. Kan inte sova nu. Tänk om mitt hus rasar. Fy fan vad hemskt. Jag har verkligen tänk på allt sånt här så mycket den senaste tiden och det går bara inte att få ut ur hjärnan. Någonting kommer att hända det känns som det och jag kan liksom inte stoppa det. Jag hatar det och jag mår bara dåligt av det. JAG TÄNKER PÅ VÄRLDSKATASTROFER HELA TIDEN. Jag kan få rå ångest när jag sitter hemme för helt plötsligt slår det mig att nu helt plötsligt kanske det kommer en jätte tsunami genom mitt fönster eller en jätte jordbävning eller något annat hemskt. Jag vet inte vad jag ska tro längre. Hjärnan spelar mig kanske ett spratt men ibland blir allt så verkligt.

neon ska de va

Jag är kär i Alcazars kläder jag gillar verkligen neon. Det är verkligen vackert. Melodifestivalen var däremot inte så bra. Alla dåliga gick vidare. Crusifie barbera var väll helt okej men ändå inte alls i topp med neo. Jag vill ha alla killar i finalen. HAHA. Jag tycker verkligen att det finns snyggt folk i melodifestivalen men det är väldigt vanligt att det finns en och annan snygging.
Men jag är ju en sånn där som tycker att nästan "alla är snygga". Jag försöker alltid hitta något snygg i varje människas utseende. Jag tror jag säger det varje timme att någon är snygg. Herregud...




new shoes

Dålig färg på webcam grejen


Blidö

Jag har då varit på blidö och vi hade de väldigt trevligt. Jag drack 3 recordeling cider och det är så gott så att jag dör. Tänk vad gott cider kan vara. Vi åt god mat och drack te och kaffe och åt kakor och ost och mackor. Vi pratade om grannar och efterlysningar. Välldigt mycket överallt och allt mellan himmel och jord. När hanna sa att hon ska köra upp om ett par veckor blev jag sugen på att börja köra. Jag gosade lite med deras jätte mysiga hun som såg ut som ett får. Tänk att han är 8 år nu. Det kan man inte tro om den lilla sötingen. Vi gick på promenad och åt korv. Jag fick så mycket snö i stövlarna att jag nästan fick blodstopp eller nått. Fy fan vad kallt hoppas det blir varmt snart.

Åh melodifestival ikväll. Jag har blivit kär i erik saade.(Synd bara att han är ihop med molly sanden) Jag tycker att det finns så många söta pojkar i finalen och i andra chansen så att det är galet. Värsta sockerchocken.

World trade center filmen ikväll hoppas den är bra :D

Nu ska jag kolla på film

do you know that...

Att jag ofta önskar att jag levde i en film, när jag lyssnar på musik så tänker jag ut hur allt skulle se ut. Jag drömmer om allt möjligt. 

solig fredag



Det är sol idag och jag och mamma och pappa ska åka till blidö. Vi är borta tills imorgon. Ella liggar och sover i soffan, hon sover jämnt (dalmatinerhunden min lillasyrra är vakt till). Lillen är så gullig och snäll. Igår var vi ute och då träffade vi även våran granne med en 6 månaders langotto. Ella och Lycke lekte hela tiden och Ella somnade bums i soffan när vi kom hem.
Hon är så himmla skitso. Först när man kommer nära min lillasyrra som morrar hon och skäller men samtidigt så går hon mot mig och vifftar på svansen och ställer sig jätte nära mig så att jag kan klappa henne. Ibland så vifftar svansen så mycket för att hon är så glad. Hon är så gullig

centralbadet

Visst är det härligt att få sitta där på centralbadet och få massage och få sitta i bastun och bara luckra upp porerna. Få simma några hundra meter i basängen och äta god mat på resturangen brevid. Mamma tycker att vi borde göra detta oftare för att man mår bra av det. Jag kände mig lite död efteråt men det är inte så konstigt när man zombat ner sig på centralbadet. Men det finns inget som jag saknar mer än Thailand. Jag vill dit. Jag blev så sugen på att kunna gå ner på standen och bada och dricka en kall cola. Efter massagen. Men ddet är ju kul att bara gå till centralbadet mitt i veckan och ganska tidigt. Det är ganska lungt och skönt.

film mania

DETTA LOV HAR JAG KOLLAT GRYMT MYCKET PÅ FILM:
THIS IS IT
NINE
FAME
DEADINE
UN AMERICAN HISTORY
APARTMENT 1303
MIN GRANNE TOTTORO
GOSTBUSTERS
CORCODILE DUNDEE
KID SVENSK
SNABBA CASH
PERCY JACKSON
ALICE I UNDERLANDET
WORLD TRADE CENTER
RESAN TILL MELONIA


MASSA GLEE OCH ANDRA SERIER


stanna upp

Jag tänkte verkligen på en grej när jag gick från bion idag. Vi mänsikor, vi vill ha så mycket. Vi vill bli så mycket. Vi vill göra så mycket och vi vill se och höra så mycket som möjligt. Vi vill prata om våra fina ideer och komma överens med folk i vår närhet och diskutera alla dessa mål i livet. Men samhället går så fort framåt. Vi vill så mycket på så kort tid. Vi stressar upp på morgonen och vi sover lite. Vi trycker ihop alltihop på samma dag för att det ska bli lättare att göra andra saker nästa dag. Om vi inte har något att göra blir vi rastlösa. Allt måste hänga ihop för annars går allt i kras. Jag är en person som tycker att det viktigaste i livet är att vara nöjd med det livet jag lever. Jag vill bara vara glad och kunna få skratta en vanlig tisdagmorgon i Februari. Även fast jag har tusen prov och läxor och kompisar jag ska hinna med. Jag vill egentligen bara vara. Gör det så mycket om vi inte har något att göra någon dag i veckan? Jag gillar att vara för mig själv. Filosofera, drömma, tänka och bara vara jag. Kunna sitta i en fotölj och bara känna lyckorus av att bara få en tekopp i handen och härlig bok att läsa. Alla vi mäniskor vill så mycket med våra liv men hur ofta sitter vi egentligen ner och tänker efter? Jag gör ofta det. Jag sitter ofta ner och tänker men om jag ska vara ärlig så vill jag helst inte tänka tillbaka hela vägen, hela mitt liv. Ibland så saknar man för mycket. Ibland så blir man så bunden med det förflutna och ibland vet man inte ut eller in. Men du ska inte tänka för mycket på framtiden heller. Det stressar bara upp en tror jag. Jag vill inte göra saker i den takten som många andra lever i. Jag njuter mer av att sitta och kolla på film med en vän eller familj än att stå och dansa på en bardisk. Jag gillar dans, jag gillar musik och att träffa nya människor. Men jag vill helst separear det. Jag gillar mer att träffa en ny person vid en middag eller en liten tillställning eller varför inte mitt på dan en att träffas ute i den vilda natten. Jag är nog ingen person som kommer att vara speciellt vild någon gång i livet. Jag är mer en lay back person. En som bryr sig mycket om att man ska må bra. För hur ska man kunna leva om man inte mår bra psykist eller fysiskt. Jag fattar inte hur vissa personer kan ha sådana hektiska liv och de fatttar inte hur jag inte kan stressa upp mig för en viss sak. Men det de glömmer bort är att jag oroar mig för andra saker som inte de oroar sig för lika myckt som jag. Jag tror att det är viktigt att ha drömmar och filosofier. Jag måste ha tankar och ideer. Vad skulle egentligen samhället vara utan kreaktiva männsikor, som kan tänka i andra banor än bara rakt fram? Livet skulle inte bli lika bra. Världen skulle inte se lika dan ut och för att vi ska kunna utvecklas så måste vi använda våra hjärnor och våran kropp. Vår krektiva vilda sida. Våran kreaktivitet är framtiden. Jag skulle verkligen vilja att det fanns fler männsikor som tänkte efter innan de önskar. Att man måste tänka på det man har. Även fast jag vet att även om man är "helt" nöjd så finns det ändå något som fattas. Oftast. Det viktigaste är kärleken till varandra, respekten och den kreaktiva hjärnan. Vi måste jobba tillsammans. Men kärleken övervinner allt.

Alice in wonderland is wonderful

Snabba cash var bra och kvällen blev trevlig.

Idag har jag varit hos psykologen och sedan köpt en rubikskub och ett par snygga skejt skor om man kan kalla dom det.

Var på Alice i underlandet. Vi såg den i 3d jag och mamma och båda tyckte om den jätte mycket. Jag vill ha Johnny Depp.Rekomenndera filmen stark för den var verkligen wonderbar.

snabba cash

Jag ska gå på SNABBA CASH IGEN imorgon med kristina. Hon ska sova här också och det ska bli JÄTTE KUL :)
Jag hoppas att kristina gillar filmen. Jag har ju redan sett den men den är rätt hemsk. Mamma sa till mig att hon inte ville se den p.g.a. att de är faiting i filmen . Men jag sa då till henne att det måste vara det för annars förloras hela känslan av filmen. Men gud vad jag älskar filmen. ÅHH gud vad kul att se den igen. :DDD

Nu har det utfört 1:KLASS varningar. Jag orkar fan inte med detta fitt väder som bara ställer till problem. Jag hatar vintern.

oh mama

Klarar fan inte av det längre jag hoppar upp och ner i sängen så sjukt underbar


18 om 20

Önskar mig bara ett varmt väder. En stor fin sol och saltvatten i födelsedagspresent. Jag fyller 18 år om 20 dagar och det känns barra så himmla konstigt.

söndagen = skräckfilmskväll med fella

Film kvällen var härlig. Vi hyrde: An american histori(based on a true story),Apartment 1303(skaparna av the groudge) och Deadlinde (brithany murphy var med i den). Alla filmer var ganska sorliga. Jag blev inte så värst rädd mest spänd.  

Vi åt god mat med fellas familj och åt popcorn. Det var mys och sen så sov vi ganska länge, Jag tror jag gick i sömnen. Jag har börjat göra det allt för ofta. Jag gör konstiga grejer när jag sover. går,pratar,rör mig ja heltjäkla random

RSS 2.0