<3

Jag har sett denna film hur många gåmnger som helst och jag kan inte sluta le. Jag älskar den är filmen









FUCKING ÅMÅL - DEN ETER SHOW ME LOVE PÅ DE ANDRA SPRÅKEN DET TYCKER JAG ÄR SJUKT FULT. vARFÖR KUNNDE DE INTE BARA HA NAMNET FUCKING ÅMÅL. ALLA FÖRSTÅR.

401 inlägg

Det var ganska mycket. Så många inlägg jag har skrivit. Jag vet inte riktigt varför jag skriver egentligen, jag gillar väll att skriva av mig och skriva om vad jag tycker och tänker om saker. Få skriva saker jag hatar och älskar. När man blir så exalterad när man sett en film eller hört en låt så vill man faktiskt dela med sig av det oftast. Jag älskar att ha de där stunderna då man bara sitter och skriver om hur mycket man älskar det.

Undrar när hela den är blogghysterin slutar

Valborg

Nej, det är verkligen inget för mig. Enligt mig är det bara en anledning till att dricka sig redlöst full. Förlåt men det tycker jag och det är totalt onödigt enligt mig. Självklart kan man dricka men ibladn blir det ju typ helspårat eller snarare sakt alltid. Jag ska ha middag med två vänner. Så mycket mer trevligt enligt mig.

Jag ska snart dusha men inna  så ska jag lyssna lite mer på high school musical musik. Bara för att jag älskar den filmen. ZAC EFTRON han har talang. Han kan både sjunga, dansa, agera. Är inte det talang. Han är inte dålig på det. Han äger enligt mig. Han är även en av det hetaste man kan se, enligt mig.






Nu är det bara att vänta på middagsgästerna som snart kommer

high school musical

Jag gick tills skolan men nej vi hade ingen lektion.

Nu ar jag kollat på lite tv och sen så ar jag lyssnat och kollat på high school musical. Man blir så glad av de. 

ork...

Nej,jag måste sluta med mina sena sovtider. Jag tror jag totalt börjar gå in i en sådär latperiod då man helst bara vill ha sommar och skiter i resten. Men nu har jag verkligen jätte mycket att gör och jag borde plugga och läsa mycket mer.

Idag var en dåig dag, tråkig som få och jag kände mig totalt osynlig på något sätt....

HAHA---- JOEL ÄR SÅ SÖT


VÄDERGUDEN

Snälla lilla du som är den där fina väderguden. Om du nu finns, kan du för fan sluta trolla med vädret.

Det  blir sol, HURRA. Det blir varmt, HURRA. Det blir jätte schteeek, MUMS. Det blir moln, MEN VA FAN. Det blir sol, YEES. Det blir mol,gråa, BLÄ. Det blåser, SLUTA SNÄLLA. Det börjar dugga, URSÄKTA MIG MEN VAD I HELVETE. Det kommer lite snö, NEEJ, DU MENAR INTE ALLVAR. Det blir as kallt, HEJDÅ NU GÅR JAG OCH DÖR. Det blir sol, .... JAHA.

MEN VAD TREVLIGT FÖR DIG ATT DU KAN ÄNDRA PÅ DET SÅ LÄTT, MEN TYVÄR SÅ ÄR DET TYP KVÄLL NU!

Jag somnade på hålet

Jag skulle efter de långa håltimmarna bege mig till den vidirga skolan när jag råkade somna. Jag missad svenskan. Jag orkar inte. JAG ÄR SÅ TRÖTT OCH JAG BORDE BÄTTRA MIG OCH BLI LITE MER FULL I GASEN MEN ICKE JAG KLARAR DET INTE.

Jag har nu driuckit te och prata med min josse i telfonen. Trevligt. Använt svtplay för fullt också. Tänk vad fint det kan bli med svtplay. :)

Svtplay i mitt <3

mansröster i mintt hjärta

Jag älskar mansröster. Harmonier och stmor blandat med wailngar och tonändringar. Jag älskar när allt går så himmla synkat och detta är något jag älskar och njuter av så mycket. Jag blir så glad när jag hör detta. Han som tar en ganska gö ton han i mitten närmast killen med micen. Han är min favorit!

jag är

Jag älskar mina vänner, familjen och släckten. Film,teater och alla andra sorter av konst

Jag hatar ångesten, svek, bråk, flyplan, trånga utrymmen

Jag kan inte leva utan min familj och mina vänner

Jagär rädd för trånga utrymmen, separationsångest, att bli lämnad ensam, tåg, okontrolerade situationer, grodor m.m

Jag är inte kär men jag önskar att jag var det

Jag älskar onyttig mat men får ångest efteråt.

Jag vill bli skådis

Jag vill exprementera

Jag vill bli 40 och självsäker och nöjd med mig själv samtidigt som jag vill vara 10 och sårbar

Jag vill bli stark och ha muskler

Jag vill ha mer filmer att kolla på
 Och mer böcker att läsa

Jag är

vilken blandning

Jag var i riksdagen idag och där flög rainfeldt förbi haHA, vi såg en liten glimt av honom och det vara ju lite spännande.

Har hittat 3 böcker: höst offer av mons kalentoft, triller och vårlik av mons kalentoft thriller. Sen john ajvide lindquvists nya ,lilla stjärnan, skräck

Jag har varit på teaterhögskolan och sett en pjäs av sista års eleverna. Den var bra. Handlade om melankoliska männsikor. Jag önskade att jag slutade där upp. Att jag fick så där någon dag. Hoppas det

Idag tänkt jag på hur östra real är. En jävla massa grupper överallt och jag passar inte in. ingenstans. När jag inte har mina kompisar med mig så känner jag mig inte östra realig. Lite sant har ju kungsholmen om östras elever. Det är lite insest nästan. Inte på det sättet men att just många rika adels familjer är lite insest långt bak i tiden. På något sätt så känner alla alla . Men den teorin spelar ingen roll för mig för jag känner mig ändå udda och väldigt fel när jag går i östa. Jag känner mig som den ensamaste lilla flickan som ingen vet om.

"Det ärväll inte så svårt gå fram och prata med dom"

Jag försökr ibland men det slutar alltid med att jag går därifrån för att bristen på att säga någonting inntresant blir för låg.

Nu ska jag kolla på tila teqila. Det gör mig på bättre humör.









btw. Allt känns förändrat, det är  något som är så konstigt ibladn känns verkligen livet helt konstigt. Jag vet inte vad det är.

a shot at love with her

Just nu så kollar jag på A shot at love with tila tepuila. Jag älskar verkligen det pogramet. Tila kom ut som bisexuell och nu har hon tagit in 16 straita killar och 16 lesbiska tjej. Hon ger nycklar till alla hon vill ha nära hennes hjärta och tillslut så finnt det bara en som har nyckeln till hennes hjärta. Vilket drama, mycket kyssar, bråk, avundsjuka, brustna hjärtan och vissa personer är totalt dumma i huvet. Jag älskar drama blandat med känslor och kärlerk. På ett sätt är hon så himmla taskig mot alla när hon liksom bara dumpar de en efter en. Men är man med i leken får man leken tåla. Jag skulle vilja freaka ut så mycket som de gör ibland . Tänk att vara i det stora huset med massa drama. Däremot skulle jag nog typ dra mig undan och typ dö av allt drama men samtidigt vara väldigt  innreserad. Tila är hur jävla snygg som helst. Det kan jag inte låta bli att säga.  Jag vet hur gamalt pogramet är men jag gillar det verkligen. Det är från 2008

 

Psykolgen

Idag gick jag till den nya psykologen. Hon verkade bra och vi satt och pratade i 1, timme. Jag hoppas att det blir bra med henne och jag hoppas på något sätt att jag ska få min ångest nerslängd i en papperspåse efter ett tag. Den kjan ju alltid flyga upp igen, men nästa gång kommer jag vara mer förbered och mycket starkare än förr.

En annan låt som fastnat på nät hinnan är en låt från sister act 2

"" If you wanna be somebody. If you wanna go somewhere. Wake up and pay atention ""

Just ikväll så vet jag inte vad jag ska hitta på funderar på att lägga mig ner och kolla på film eller bara va en stund.


uppblåst huvud

Jag känner mig som en uppblåst balong i huvudet. Full känner jag mig med. Men det är inte sant,för jag har inte druckit i helgen. Jag har varit sjuk. Kul va. Jag har slem i hela huvet känns det som. Trevligt va! Jag har blodstopp i hela hjärnan och jag håller på att typ dö av andnöd. muns..
Jag gick ju såklart på bounce en jag kände ändå att jag hellre ville gå hem och sova. Men det var värt att gå dit. Jag har varit osocial i hela 4 dagar.

Onsdag ; var hemma efter en lång rep vecka, orkade inte göra ett skit.

Torsdag; Var i skolan för att göra nationella i engelska gick till bibblan och bara tog det lungt

Fredag; Började bli sjuk så jag var verkligen sjuk på natten så jag ringde och sa att jag var sjuk. Kollade på film och sov i flera timmar

Lördag: Gick på bounce, var inne på nätet, gorde småsaker, kollade på svtplay(min sysselsättning), kollade även på gamla avsnitt av a shot at love med tila tequila.

Söndag; Gick på bio med mamma och pappa, gick på en promenad, sov dåligt på natten så jag sov länge på dan

Idag borde jag läsa ut min skit bok tills svenskan som ska vara kvar imorgon -.-

Jag orkar inte....


Lover i kiss you and tomorow i will miss you

Just nu lysstnar jag på THE BEATELS. Efter att ha sett nowhere boy med min otroligt underbara favo skådis Aaron Johnson så gjorde detta min kväll och jag är nöjd för tillfället. Jag kan bara le och säga; se den för i helvete! Du kommer annars att sakna något som du inte vet något om. Jag visste inte att det fanns en så sorlig historia bakom all den fina musiken jag hör nu. Jag vill bara sätta mig och gråta. Det är hemskt, men det gör det lättare att lyssna till musiken på ett annat sätt. Jag berättar inget du får se själv. Jag kan bara säga att filmen var fantastisk och jag kollade inte på klockan en ända gång. Jag älskade den med hela hjärta.


john-lennon-nowhere-boy-1.jpg image by The_Playlist

Låt mig presentera filmens hetingar

observera att den ena killen var den lilla min killen i kärleksfilmen "LOVE ACTUALY". Nu har han blivit en stor pojk.

Fy vad tiden går fort.


bounce

BOUNCE BOUNCE BOUNCE BOUNCE BOUNCE!
JAG ÄLSKADE DERAS SHOW IDAG OCH JAG ÖNSKADE ATT DET INTE VARIT DERAS SISSHOW FÖR DE VAR VERKLIGEN JÄTTE BRA :D



ångest

Ibland så hatar jag när ångesten bara kryper fram och pyser ut massa luft av ångest och oro. Jag tycker att det är så jobbigt när man inte kan få stopp på den för att den bara ligger där och dör aldrig ut. Ibladn om man får stora ångest attacker då går det iallefall över efter ett tag, för kroppen kan inte gå på helspänn. Vad är jag egentligen rädd för. Att jag inte räcker till? Att folk ska börja hata mig istället för älska mig eller är jag bara rädd för att bli ensam. Jag tror att ångestsen alltid kommer att finnas kvar och det är lite läskigt. Alla har vi ångest och ibland så är den till och med bra. Konstigt nog. Det gäller att försöka skärpa sig och vara målmedveten. Hitta sina egna sätt igenom ångesten och den mörka tiden. Men ge upp funkar inte. Då kommer du aldrig upp.

film

Har kollat på fimen in the loop med mamma nu och den var störd. Fuck var ordet som fanns hela tiden så det var en njutning att höra engelsmännen skrika fuck off till varandra. Jag älskar när den är så där hhärligt britiskt.

Den brittiske ministern Simon Foster blir över en natt en ofrivillig mediepersonlighet efter ett olyckligt uttalande om att han stödjer ett eventuellt krig i Mellanöstern. Han skickas omgående till Washington tillsammans med PR-ansvariga Judy och den politiskt sakkunnige Toby. På agendan står möten med krigsivrande amerikanska politiker och militärer. Kvar i London ärMalcolm, premiärminsterns PR-ansvarige, som med en sällan skådad intensitet motarbetar allt Simon ställer till med.

In The Loop är baserad på TV-serien The Thick of It, politisk satir i toppform är med andra ord att vänta. mest om misslyckade personer enligt mig

rolig humor väldigt ironisk


Nu kollar jag däremot på en film med älsklingen zac efron, me an orson. Mycket bra skådespeleri och väldigt fin på något sätt.

En ung skådespelare i början av karriären får möjligheten att spela en roll på en nyöppnad teater i New York. Under samma hektiska vecka som teaterpremiären ska gå av stapeln blir han kär i Sonja. Han befinner sig i en blandning av förälskelse och kreativitet vilket leder till intensiva men även lärorika duster med den befallande och briljante regissören Orson Welles. Han måste växa upp fort!

Han har alltid velat blir en skådis och han är en fin männsika. Jag älskar zac inte bara för att han är den sötaste och charmigaste utan också för att han är bra. Han kan leverera äkta känsla, enligt mig




SOLSJUK

kollade på bealltyrashow, åt banan och avokad, kollade på teknade 101 dalmatinerna, kollade på otecknade 101 dalmatinerna, somna, pratademed mamma, somna, pratade med sov, kollade klart på filmen, sov, pratade i tele med mamma och sov VAKNADE NU 17.39. VILKEN FIN DAG

SYND ATT JAG SKULLE VARA SJUK IDAG DÅ JAG FAKTISKT VILLE GÅ UT.

JAG SJUKANMÄLDE MIGFÖR FÖRSTA GÅNGEN SJÄLV IDAG :) STOLT

sjuk Det suger

Jag har nu vairt hemm aoch tagit det lungt och nus å blir jag sjuk. Jag har säkert blivit smittad av alla på teaterrepet. Fy vad jag mår dåligt. Mamma tror också att jag fått magkatar för jag har halsbränna och jag har ont i magen. MAGKATARREN beror bara på en såak. ångest, oro och rädsla för allt möjligt.






... Ibland så känns det så fel att må så dåligt...
för det känns aldrig som om du har någon att skylla på förutom dig själv i de flesta situationer.
Jag vill inte klaga, negga, *tyck synd om mig* och alla dessa saker men jag vet inte vem man ska vara i vissa lägen. Jag känner inte igen mig längre.
Jag ska gå till vuxen bup och prata på måndag mamma förljer med första gången och jag hoppas jag får en bra psykolog.

kärlek

Jag tycker inte att någon kärlek är förbjuden om man glör det med hjärtat. DET ÄR KONSTIGT VAD ONT DET KAN GÖRA. Det kan vara så svårt att älska någon man inte får älska. Det är fel. Även fast du tycker att vissa saker är fel för dig så kankse det känns rätt för mig eller någon annan. varför finns det regler som gör att kärleken helt plötsligt får gränser. Varför kan inte kärleken ses på ett annat sätt? Kärleken är det bästa vi människor har lycka och kärlek i blandad kompot kan få en människaatt klara sig ur livet bra. du behöver inte va rik för att få det. Kärleken finns i oss alla vissa har bara det svårt att vissa det. Innerst inne så finns det kärlek. En människa blir aldrig byggd helt på hat utan även av någon slags kärlek.

Paranoid park

Nu tänkte jag berätta om min absoluta favofilm. Paranoid park. Jag vet att jag ändå har tagit upp den väldigt mycket i min blogg men känner för att göra en liten mer avanserat.

Det handlar om Alex Tremain som är skejtare. Han är kompis med Jared som en dag frågar om de ska åka till Paranoid park. Alex blir lite kluven och känner sig inte alls redo, men det är ju ingen som är där första gången. De åker dit och han älskar det redan när han sitter där och ser på alla skejtare som åker förbi. Jared säger att de borde åka dit igen till helgen och sedan så åker det hem. Alex har även en flickvän som är lite irriterande. Alex gillar henne inte så mycket och han vill nästan göra slut med henne. Hon blir så sur när Alex hellre vill åka till Paranoid park än att vara med henne. Dagen då de ska åka så ändrar Jared sig och åker till ett univeritets fest längre bort för att få ligga med sin flickvän och festa och göra andra saker. Alex vill inte ligga med sin flickvän för då blir allt mer seriöst och han vill verkligen inte det. Han åker iallefall dit ensam och parkerar hans mammas bil ett kvarter längre bort så att bilen inte blir totalt smashad av något eller någon. Han sitter där och kollar men när han väl sitter där så kommer han att tänka på sin familje situation som verkligen är kalabalik. Hans föräldrar är separerade och nu ska de skiljas. Pappan ringer hela tiden och mamman klarar inte av det så bra. Lillebrodern spyr upp sin middag för att han är så orolig. Och sen det där men Jennifer. Efter ett tag så kommer några punkare fram till honom och ber att få låna brädan han sitter på. Alex blir kluven men säger sedan ja. Killen kommer tillbaka ganska snabbt med brädan tillbaka och då frågar han honom om han vill åka godståg och dricka lite öl. Han hänger på och sätter sig på närmaste godståg. De står vid stegen då den ena punkaren skriker "göm dig, göm dig vakten kommer" Vakten kommer i rusande fart och hinner med godståget och börjar slå på alex ben Alex slår till honom med brädan och vakten ramlar på det andra spåret. Ett tåg kommeroch han blir mosad. Alex får nu stora skuldkänslor som han traglas med och hela tiden i filmen så får man se honom ifrån olika vinklar, perspektiv och situtioner både efter och före självförsvaret. Hela filmen hoppar hela tiden från då till nu då till nu innan och efter och tillslut faller allt på plats. Slutet är bara konstigt och det känns som om jag bara vill se mer. Jag avslöjar inte slutet ni får se själva. För denna film är värd att se. Filmen är en konst, de visar långfilmningar då musik hörs i bakgrunden och man ser honom gå i en korridor eller man ser från skejtarens vy när han åker bräda i paranoid park och man får se färger som skiftar och matchar bättre än någonsin. Miljöerna alldagliga men vissa får en att stanna till. Det är en grå film, den är dyster, men hoppet finns kvar. Alltid. Gus van vet hur man tolkar ungdomar i den åldern och han har fått med alla olika problem. Både fysiska problem och psykiska problem, självkänsla, kärlek, familjeproblem som skiljsmässor, förvirrningen och allt möjligt. Manuset är väldigt ungdomligt och man känner att allting är så på riktigt. Mna känner känslorna som finns i filmen inom sig och man får en helt anna bild för en stund om allt.  Jag ser den när jag är glad eller ledsen eller bara helt okej. Jag gillar den för att jag ibland kan knna igen mig i vissa situtioner och ibland känns ångesten som ett stort moment i denna film.  skådespelet är inte dåligt och de är nybörjare så det kan vara svårt att verkligen göra allt fullt ut. Ljuset i filmen är också väldigt fint och hela filmen är som en fin tavla som du ser på museeum. Se den


bite me

true blood mmmmmmmm bite me


det är läppstift så det är väll inte sådär jätte farligt. Någon gång skulle jag villja göra bilder med fejk blod.

what to do what to do? När snön ligger ätt utanför så finns det bara EN SAK ATT GÖRA. kolla på film

Idag har jag kollat på juno, jurasic prak och ätit godis och gått på promenad i hood i snöovädret. Jag är rädd., Jorden går under när som helst. vilket skit.

Igår när det blev lite sent kollade jag på mean girls men klarade inte av det eftersom jag kan hela filmen utantill vid det här laget. Jag kollade ävenpå step up 1 och lejonkungen 2. Vilka minnen man får av dessa filmer.

Nu tänkte jag kolla på en ytliggare en film men vet inte riktgit vad.


få vara den

denna låt skrev jag nu och har även gjort en melodi:

Jag trodde på kärleken då allt kändes dystert och grått

Jag trodde att alla mina glada dagar bara hade gått

Iväg från mig och mitt stora hjärta som bultade för dig

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen när du hade en tjej

Jag såg dig gå gatan fram med henne och jag önska att de va jag

Även om du gick ifrån mig så trodde jag på kärleken som var kvar

Jag kollar på dig och kommer ihåg alla minnen och glada dar

Allt som vi hoppades, allt som vi drömmde och alla dessa osynliga svar



Vi höll varandra i hand, vi gick brevid varandnn, vi höll hårt om varann

Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag visste att du var en riktig man

Dagarna gick och inget grått moln syntes till fören du krosade allt

Förut så så stog jag och var alldeles varm men nu blev bara väldigt kallt

Jag visse inte vad du hade gjort jag visste inte vad jag skulle göra jag visste inte vad du gjort

Jag ville inte tro på dig, jag ville inte tro på ett enda ord

Jag visste inte vad jag skulle göra och om du någonsin skulle få vara min

Ochjag undrade om jag någonsin skulle få vara din vara din vara din

Nu ska jag kolla åh herre gud om ni inte sett detta pogram så har ni missat världens bästa pogram


i belive i can fly

KANSKE ÄR DET DENNA LÅT JAG SKA SJUNGA NÄR JAG BLIR RÄDD FÖR ATT FLYGA. ELLER BARA LITE RÄDD FÖR FRAMTIDEN.




HADE ÄVEN SISTA UPPVISNINGEN PÅ MEAN GIRLS IDAG. DET VAR SJUKT KUL ATT FÅ STÅ PÅ SCEN. VILKEN MAKT MAN HAR. ALLA SER EN OCH JAG STÅR DÄR OCH DE KOLLAR PÅ MIG, INTE SOM MIG MEN SOM MIN KARAKTÄR OCH EGENTLIGEN SÅ BORDE MAN SÄGA NÅGOT RIKTIGT KLOKT NÄR MAN BUGAR OCH BOCKAR EFTERÅT. JAG FAILADE INTE RAPEN EN ÄNDA GÅNG OCH JAG ÄR VÄLDIGT STOLT. NI FATTAR INTE VILKEN KICK FÖR SJÄLVKÄNSLAN DET ÄR. VILKEN KÄNSLA ATT STÅ DÄR OCH TA EMOT APPLÅDER FRÅN FOLK MAN KNAPPT KÄNNER. VILKEN KÄNSLA ATT BARA STÅ DÄR.  KÄNNER VERKLIGEN ATT NERVOSITETEN BÖRJAR GÅ ÖVER. JAG KÄNNER EGENTLIGEN MIG LUGN, MEN SEN SÅ TRIGGAR ALLTID NÅGONTING IGÅNG DEN DÄR LILLA MEKANISMEN OCH HELT PLÖTSLIGT SÅ KÄNNS DET SOM OM MAN SKA DÖ, FAST PÅ ETT NÅGORLUNDA BRA SÄTT. OM DET GÅR ATT SÄGA SÅ.

JAG VILL BLI EN SKÅDESPELARE NÄR JAG BLIR STOR

Jag önskar verkligen att jag kunde få en liten roll i allefall i en film eller teaterscen. Jag vill inte sitta här och låta det gå i spillo. Jag vet bara inte vilken väg jag ska gå.


REP + PREMIÄR = SUCC'E

rep igår 14 timmar. jag skrattadde så att jag dog sista timmerna. Fettade ner mig själv ed den stora filmje pizzan och dog nästan i fötterna. Men detta var nog det roligaste i östras historia. Idag hade vi rep i 7 timmar och sedan PREMIÄR. DEN GICK AWESOME OCH JAG VILL VERKLIGEN BLI NÅGOT INOM DETTA FINA ÄMNE.

REP DAGARNA VAR GALNA VI VAR VERKLIGEN EN GRUPP OCH JAG KÄNNER MIG SÅ GLAD. JAG HAR KOMMIT SÅ MYCKET NÄRMRE VISSA OCH JAG ÖNSKAR ATT DETTA HÅLLER I SIG :D

TACK ALLA NI SOM GÖR ÖSTRA VÄRT.

Ledig

Denna dag blev det fel med sångpedagogen och vi gick om vanrandra så därför så gjorde jag detta istället. Jag

- kollade på Paranoid Park (Natta har haft den och jag kände för att kolla på den. Mums på den filmen)
- kollat på föräldrafällan
- kollat på get a clue (lindsay lohan i huvudrollen)
- kollat på dawn of the dead ( zombie movie)
- lånat 4 böcker om skräck på biblioteket och reserverat en som kommer om en vecka
- skrivit klart min soms uppsatts om varför vi kallar tjejer för slampor
- Pratat men Anjani i tele i 1 timme. Vi ska gå scenisk gestaltning A tsm, det ska bli awesome dude
- Varit halft hundvakt och träffat min granne över gården. Han är 10 år så han fick inte vara ensam när föräldrarna var borta
- ätit frukost, lunch och middag och alla tre rätterna var super mega ohälsosamma, men har kompenserat med en apelsin . Känn på den du!
- Sjungit högt för mig själv bara för att jag varit ledig och ensam hela dagen
- sovit länge
- pratat med folk på fejan och även varit ute på andra websidor
- checkat kissies blogg typ 3 gånger och kollat andra fina bloggar.
- TagIt hand om mitt utseende med lite olika krämer och sminkat mig JAG HAR EN HEMLIS *SHHHHH*
- Gått promenad ute i det fina vädret, man måste det när det är sol och varmt det är en plikt.

Ja, det var väll typ allt om man inte räknar de alldagliga sakerna som att borsta tänderna och klä på mig och gå på to för det gör ju varenda människa en då varje dag typ.

Nu tror jag jag ska gå och kolla lite på true blood för jag somnade på slutet, jag var nog döts trött för hur kan man missa något som är så spännande :O

pluggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

3 vetenskapliga rapporter ska nu vara inne innan sommarlovet och de ska vara ungefär 6 sidor långa. Hej kom och hjälp mig!! Jag håller nu på med min cilivisationskritiska text om varför tjejer alltid oftast blir kallade hora och slampa. Jag har skrivit en sida men jag vet int vad jag ska skriva nu.

oh gad al mighty

När jag såg åh herregud på tv idag så tänkte jag på en sak. Jag tror att de flesta tror på gud för att de inte vill vara ensamna. De vill känna gemenskap och kärlek. Jag själv gillar inte gud. Bara ibland när jag vill. Bibeln är det ett påhit eller är det sanning.? Ibland så tänker jag såhär; vem kom på gud,jesus och bibeln, Vem var det som skrev den och tänkte att denna bok skulle bli succe. Det låter sjukt, men jag tänker så ibland, för jag tror ibland inte pånågonting. Bara att kärleken övervinner allt. Det vill jag iallefall tro

det går inte bra nu

Jag har cilivisations kritisk text i soms. Jag har två olika vetenskapliga raporter att göra. Italienskan som dödar mig hela tiden. Svenska bok som snart ska vara klar. teateruppvisning. Jag har mycket. Jag orkar inte. Jag lägger allt åt sidan. Östra har en tendens att lägga allting i slutet av de sista månaderna.

pust-.-

länge sen

http://www.youtube.com/watch?v=jywylqgfvX8

Petter Feat Veronika Maggio

Lyssna den är värd det.

Petter

Jag vill bara säga en sak


En räddare i nöden petters nya skiva är så underbart bra om man gillar svensk rap med bra texter.

fucking sunday

köpte en fin rosa tyllklänning på bikbok för 149 kr idag ska köpa två till i vit och svart någon annan dag :)
Köpte fucking åmål <3333333, kopps<<3<3<3 och petters nya skiva <333333333333333333333 jag är glad

köpte även tre fina örhängen från gina :)

Idag såg jag fucking åmål efter stan och jag älskar den. Man känner sig nykär. Jag blir nästan lesbisk själv när man ser filmen. Och då menar jag inte något dåligt med det. Det är typ en av det första filmerna som verkligen tar upp lesbisk kärlek och visst är det bra. Jag älskar slutet men tänker inte avslöja mig. Du måste se filmen för att fatta hur underbart det är att se filmen. Visst så stör man sig sjukt mycket på vissa karaktärer men gud vad jag bara kommer på fler och fler bra argument för de. Jag vill bli kär. jag vill bli kär jag vill bli kär

valborg

Valborg är bara en anledning till att dricka sig full, det är ingen jävla tradition. Häxkonst och onda andar, nja inte direkt va. Inte enligt mig. Jag vill förstå traditioner. Men jag förstår ingenting, denna tradition är bara meningslös. Ett tillfälle för fest sa mamma. mm VISST. De kan bli kul men ibland så förstår jag inte varför man måste ha någon slags ångest över att "fan jag får inte vara ensam på valborg eller midsommarafton.". Det är ju bara losers som är det. Eller? Är det verkligen så. !? Varför ska man göra traditioner till traditioner som en trygg hets grej-. Om man inte dansar runt stången eller äter sill då är det fan inte midsommar. Eller om du inte tänder eller står vid en brasa då är det fan inte valborg. Jag kan inte håll med om det. Jag tycker inte det är fel med att sitta hemma och kolla på film en dag som denna. Eller är det förbjudet. Nej ingen säger ju till mig. Ingen bryr väll sig om man firar det eller inte. Men man har det undermedvetet, att det ska vara så.

Fy fan vad jag sluddrar!

känslor

Jag försöker förstå om folk verkligen kan fejka sina känslor. Ibland undrar jag om en gapskratt verkligen kan låta onormalt om hon/han verkligen sitter där och gapskrattar, man ser ju vilket skratt som är fejk eller inte, om man inte är en sjukt bra skådis. Om någon gråter, så kan det vara fejk men ibland så ser man att gråten är på riktgit och du ser oftast om personen är ledsen eller bara fejkar det. Om personen verkligen är ledsen så känns gråten mer ihärdig och fejkad gråt låter på ett annat sätt. Om en person är arg,sur eller besviken så ser man det på sjukt många olika sätt. Man kan tillexepelt se det om personen ignorerar, är lite mer tyst än vanligt eller så kan man ju bara se det på kropps språket. Men är känslorna inom sig någonting som kan fejkas. Känslor har ju alla men ingen kan egentligen fejka det på rätt sätt. De går inte för om du känner personen riktigt väl så ser du om känslorna är fejk eller på riktgit. Oftast iallefall...

Eller är jag totalt ute och cycklar?

Nu ska jag möta Anjani på stan efter min långa resa.

puss


me today




I wanna do bad things with you - mums till låttiteln den är så bra

Detta är den absolut coolaste öppningen till en serie. Öppnings scenen till true blood, den är så mystisk och hemsk på samma gång


hemma

Planet hem var lättare än dit. Jag fick världens panik attack på vägen till oman och tridde vrklign att jag skulle dö men hem vägen gick mycket lättare. Jag kan inte sova även fast jag borde.

Jag filmade lite i oman men egentligen var det inte så myckt man kunde filma. Vi såg kameler, delfiner, ödlor,fåglar och fiskar. Jag såg en sån där gullig fågl som är slav i filmen surfs up den som är tjock md långa smala ben. Den är så söt.

Vi var på delfinsafri en dag och vi solad på båten och allt. Men mest så tig vi det chill vid polen och det var så skönt, men lite långtråkigt i längden. Åt mat helaq tden och läste. Tack igen för boken om vampryrerna emily den var verkligen skit bra ska köpa ändra delen när den kommr ut på pocket.

Vi åkte in till salalah en dag och det var verkligen sjukt. Jag triodde att det skulle vara mer folk över stan men nej det var det inte, stan var hlt utplattat eller vad man nu säger det. Staden var stor, nästan 2 mil lång. Vi köpte palestina sjalar och lite till och sewdan åkte vi till hotelet. Hotelet btw var skit fint och jätte trevligt. Jag tror däremot att jag åt lite för lite mat men när jag åt så åt jag typ nästan bara onyttigt, MEN JAG VAR I GYMMETNÅGRA GÅNGER OCH DÅ CYCKLADE JAG EN MIL PÅ 29 MINUTER.

Det är skönt att vara hemma igen men på nått sätt får jag baar ångest över allt nu. Det känns så jobbigt alltihop och jag vet inte varför. Jag blir så stressad över allting och jag tänker på dåliga saker och tanaken på att snart växa upp till en vuxen 'r så hemskt att jag inte vill tänka på det. Usch

oman

oman, idag klockan 7 går planet, ses om en vekca






RSS 2.0