böcker och filmer i massor

under denna vecka har jag läst :                                                                                                 Den sista av dom alla och den ägde skiten ur de flesta böckerna. Jga älskar Harry potter. Carolina är helt jävla galen och underbar. Hon är galet snygg. Henns liv har varit en ber och dalbana poch boken blir levande. Jag tycker verkligen att hon är en bra tjeje och verkligen ingen bimbo som vissa tycker.

Har också sett film:  Galet bra. Man gråter och skrattar omvart annat och den är se värd jag respekterar den så otrroligt mycket och den är värdig film att visa och se.

 Galet fin filmad. Sorlig men vilken makt och vilken ståtlig film. Alla i filmen är underbart vakra förutom vissa som är välldigt fula istället och man får liksom lite anama känsla. Fin film som också är galet värd att se.
 Härligt bra film. Lite fight club över det hela och hela storyn är glan och slutet och sista meneingen är det bästa i hela filmen.
 Ingen film som jag vill rekomendera men alla har ju typ sett den. Men alla säger att den är så himmla bra men ärligt talat så tyckte jag den var lite tråkig. Får kolla på dom anadra kansek dom är bätttre.

Har sett denna film många gånger och färsta var på premiären . Den blir bara bättre för varje gång jag ser den.

 MULAN HAR JAG SETT MED OCH JAG ÄLSKAR DEN OCH ALLA ANDRA DISNEY FILMER.

Ondskan är en film som farmor och farfar har där nere i huset och jag tittar på den varje gång älskarden och slutar inte med det. Rolig är det att det spelas in vissa filmfrekvenser i Östra real. Andreas Wilson är så sjukt snygg. Han äger som skådis. I like. Alla är så bra. Gustav Skarsgård är med, Han är awesome i den.


Me like. Jag älskar film kväll.


Hemma

Hemma igen efter en underbar resa.
Men man får ju fan damp på vädret va fan bor vi i för land. det är MÖRKT. Det är KALLT. Jag fryser ARSLET AV MIG.
Under resans gång har jag tänkt på alla här hemma mycket. Det 'är skönt att komma ifrån Sverige ett tag men man länktar alltid lite hem.Vi har solat ochBADAT.Helt jävla otroligt. Inte så varmi vattnet men whatever. Jag är lite brun, Mest på armarna. Vi låg och prassade hela dagarne. Var hos min morbror en dag och det var mysigt. Ätit ute, kollat på film på kvällarna och pratat mycket med familjen. Sånna här resor gör så att man blir lite gladare i själen. Har också tänkt på att Sverige i sig är ett himmla medelm¨ttigt land. Vi älskar ord som lagom och medel. JAG känner mig som lagom. Varför ska allt vara lagom för.

Jag fick ångestattack på flyget idag. Jag trodde seriöst att jag skuklle dö. Mamma satt och höll mig i handen och vi gick ocksp mycket och pratade på flygplatsen. Bar det kom en ända luftgrop dog jag lite mer. Jag vet inte varför. Har börjat få orolig och ångest laddad mage och säkerligen ar jag ångest för flyg och framtidsplaner och att förflytta sig för snabbt till olika ställen som tillexempelt en för snabb omväxlig av miljö.

Vilken blandad kompott av saker jag pratade om nu. Jag har också läst ut. HARRY POTTER SISTA BOKEN, DEN ÄGER. Carolina Gynnings självbiografi Ego girl som också ägde så på bok frånten ägde det ganska mycket

SAMMANFATTNING: JAG HADE DET BRA.KUL OCH TREVLIGT

farmor och farfar<3

Efter två stora portioner ungnspankaka och två små bullar och 5 koppar te hos farmor och farfar med pappa så är jag ätt nöjd. Kvällen och dagen har varit skön lugn och trevlig.

Nu ska jag kolla på mitt favo pogram mammas pojkar.

:D

hej en till kolla in hans kropp och hör hans ljuvliga röst. Jag dör. Mm det gär jag han har en underbar röst om ni frågar mig och titta så snygg han är :D

a song to you

Jag har varit beroende väldigt länge av den här. Den är så vacker. Han är en jävel på att sjunga

pull the triger

Rihanna är jävligt snygg enligt mig och just nu lyssnar jag på hennes nya singel som heter russian roulette.
Omslaget är sjukt snyggt med tagg tråden och singeln är inte alls så dålig, hennes röst låter väldigt bra i den här låten man får lite rysningar av den.  slutet är jätte bra....

Inlåst med ångest

Om jag skulle vara inlåst på ett fängelse då vet jag exakt vad jag skulle sakna. Jag såg repricen idag och jag får en sån jävla ångest för dom här pojkarna. Det känns som om jag känner deras känslor. Jag känner något bra också, Jag känner att dom kommer att lyckas. Jag skulle villja göra vad som helst för det de går igenom om jag var en brottsling. Jag tror att detta är en väldigt bra chans för dom och ingen kan ta den ifrån dom. Jag känner en stor gemenskap i detta och jag känner att fy fan vad inntressant det skulle vara att komma dit och se hur de egentligen har det. Detta är något som skrämer mig att åka in i fängelse jag fattar inte varaför brottslingar gör som dom gör jag vet inte hur dom känner men jag vet att dom har ångest. Jag skulle ha haft ångest, jag får ångest av allt. Jag skulle iallefall få det där inne om jag satt där. Jag skulle sakna mamma mest och pappa och min lillasyster. Det är min familj som betyder och jag tror man inser det när man är i ett fängelse. Jag skulle gråta. Jag skulle ha sånn ångest att jag skulle skaka och kanse till och med bryta ihop och svimma på golvet. Om jag skulle någonsin i mitt liv göra ett brott skulle jag aldrig skunna riktigt förstå vad som hade hänt. jag skulle inte villja skada någon, ingen. Det känns så konstigt när man sitter och kollar och helt plötsligt får man en vy av att man själv är en brottsling. Jag börjar tänka i andra banor och jag börjar tänka på vad jag skulle tänka på om jag satt där idag. Jag har aldrig i hela mitt liv gjort något olagligt. Bar typ snattat ett 50-öres tuggummi på minimarket. Men jag var bara 4 år då, så det räknas nog inte. Dom får ett straff, inlåst med sin ångest och det är vad dom är värda. Till slut kanske ångesten till och med tar över helt.

jag fryser, det är sant

Jag fryser
Jag ryser
Jag dör
Jag lever
Jag älskar
Jag hatar
Jag är jag
och du är du

känslomässigt störd

Det känns så jävla jobbigt just nu för det känns inte riktigt som om jag har några känslor. Det känns som om jag bara sitter och stirrar i väggen känner inget. Jag känner ingen glädje alls. Det funkar liksom inte. Jag har bara blivit så jävla tråkig sista tiden. Jag känner att vardagen borde bli bättre. ÖSTRA REAL SUGER på många sätt och ibland så kanjag nästan spy. Ibland är skolan bra men det känns inte alltid så. Det finns många dagar då jag verkligen inte fattar varför jag valde att gå i östra och vissa dagar är det självklart. Jag är inte social har aldrigt varit det. Men fy bubblan vad jag älskar dom jag har fått. Vännerna. Det är ju det som gör att man klarar det svåra i skolan. Det som gör att man klarar allt dåligt och den onda energin i kroppen. Ni gör livet värt att leva.

high school musical

Jag säger då det. High school musica är så sjukt jäkla härlig. Musiken är jätte bra tycker jag och filmen är så lätt. Inget man oroar sig för, för man vet vad som kommmer att hända. Hörde just en låt från 3:an och den var ju bara för härlig. Sen måste jag säga er att Zac Efron är sexgudarnas sexgud.

I hate this shit

My head said: i hate this shit
I just want to sit down and rest a bit
I hate the sound of hundreads of people speaking
It feel's like i'm traped in a cage.
I just want to run run run away
I will never stay
I don't belong here
I don't see clear
Everyday is like hell
Even if my firends are here and they are well
I hate this shit
I need someone to hit
I don't want to be here
I have a feeling of fear


Blog Awards 2009 :DD

Jag är inte dum som inte skriver om blogawardsen men jag känner nu att jag måste. Kissie vann kaxigaste bloggen. Jag är glad men jag visste det redan. Hon är ju typ den bästa när det gäller att vara kaxig och provoserande. Sen så var jag ju ännu gladare när foki fick 3 priser!!!!!!
Årets blogg, Årets nykomling och mest orginella blogg. Jag blev så himmla glad för hennes skull, för hon har en välldigt speciell blogg, en rolig blogg. Jag har blivit galen i att läsa bloggar. Jag älskar dom även fast vissa är ytliga och kaxiga eller Whatever. Jag tar inte åt mig jag gillar däremot att se alla som läser bloggar för första gången som blir så upprörda och allt. Jag tycker det är kul att se.

Har däremot en dålig blogg själv. Men jag skriver bara av mig eller så skriver jag allt omöjligt oinntressant. Det går alltid i bergochdalbanor

-.- -.- -.- -.- -.- -.-

Hejsan hoppsan!

Varför ska alla"¤%/()=(/% helger gå så #"¤()?)/¤##% fort.



Why so serious ?

Jag önskar mig frid
men det ända jag har är ångest för allt bara något blir fel eller bara om något litet har änt eller om jasg har glömmt något eller vad som helst så får jag ångest. Ångest som aldrigvill försvinna Jag tänker hela tiden att det kan inte vara nyttigt att ha ångest

Släckt träff idag som var välldit trevlig. Skolan var ett ämne som vi alla pratde om välldigt mycket. Saknar verkligen inte skolan. Önskar att alla dessa jävla lektioner kan ta slut. Jag vet vad jag vill efter skolan. Jag vet vad jag har tänkt. Jag vill jobba med film. Jag kan bli vad som helst inom film då blir jag glad. Det ser ut som om alla som gör film har så otroligt roligt hela tiden. Men om jag själv fick bestämma så vill jag nog bli en blandning och få göra allt inom film och även inom teater.

Film är ett måste för mig det är en stor hjälp för mig om det inte skulle ha funnits film då skulle jag nog ha dött lite inom mig själv. Det är som terapi för allt.

Pengarna är inte viktigt för mig. jga vill nästan leva med  och i mitt jobb sen och jag vill att det ska vara så kul att jag aldrig vill där ifrån. Tänk om man kunnde få en sådan tur.

Älskar Verkligen att komma ifårn verkligheten med en film....

italienska = tummen ner

Italienskla = piss kuk hora och fitta helvete jag har aldrig i hela mitt liv hatat italienska så mycket som jag gör denna lördag kväll som jag måste spänndera på att plugga skiten. Varfölr språk. Det räcker väll för fan med engelska

påtapåtapåta

Påta var trevligt men jag ville åka hem på kvällen egentligen. Jag kunnde fan inte sova. Men det var mycket samtal och vi åt typ hela tiden. Föreläsningarna var välldigt intressanta.

IMORSE gick jag och min atvå lärare och två kompisar på promenad i skogen. Vi gick även till sjön som låg helt vindstilla och dimman swishade förbi så VAKERT. Men jobbigt :P

Not a good day for me

Jag har precis kommit hem från yogan och jag bara hatade den här lektionen den gick att utföra. men när jag stog där så var det en spegel brevid mig och jag började kolla på mig i spegeln och tänka dåliga saker om min kropp. T.ex. Har jag en böjd rygg, fy vad min mage putar, Gud vad mina lår är stora, vilka fetvalkar. Jag exakt så. jag blev arg på mig själv för att jag sa så om min egen kropp och tillslut så blev jag så snurrig att jag nästan svimmade. Jag utförde passet utan vidare men det var inte den bästa gången jag haft.

Vi ska börja skriva dikter på Engelskan. jag är glad. jag älskar att skriva dikter.

Jag har nu pakat klart inför påta imorgon. Jag är faktiskt lite tagg :D
Hoppas det blir så bra som do  säger att det ska va .

Nu ska jag äta hamburgare som är hemlagad och kolla på tv. Plugga gör jag på helgen orkar inte det nu.

Ska verkligen plugga då :)


Not a good day for me

Jag har precis kommit hem från yogan och jag bara hatade den här lektionen den gick att utföra. men när jag stog där så var det en spegel brevid mig och jag började kolla på mig i spegeln och tänka dåliga saker om min kropp. T.ex. Har jag en böjd rygg, fy vad min mage putar, Gud vad mina lår är stora, vilka fetvalkar. Jag exakt så. jag blev arg på mig själv för att jag sa så om min egen kropp och tillslut så blev jag så snurrig att jag nästan svimmade. Jag utförde passet utan vidare men det var inte den bästa gången jag haft.

Vi ska börja skriva dikter på Engelskan. jag är glad. jag älskar att skriva dikter.

Jag har nu pakat klart inför påta imorgon. Jag är faktiskt lite tagg :D
Hoppas det blir så bra som do  säger att det ska va .

Nu ska jag äta hamburgare som är hemlagad och kolla på tv. Plugga gör jag på helgen orkar inte det nu.

Ska verkligen plugga då :)


FY PÅ DIG SNÖ

Hallå det snöa i morse kill me eller vad. Hata, snälla  kom inte så här jävla tidigt. INTE SNÖ!!!!!!!!!

skola

woho jag är i skolan nu och ska snart gå till hjälp läraren Laila. Hej kom och hjälp mig. Sen har vi svenska helt ok och sen etik och livsfrågor<3 Det är ju typ det ändas roliga i skolan nu för tiden om man inte tänker på teatern.

Sen så blir det yoga woho. jag är lite sådär halvt tagg . både och liksom:)

Påta imorgon¨. jag är ganska delad på den fronten,. man slipper ju skolan m,en istället ska vi åka till ett hus i skogen nära åkersberga och lyssna på föreläsningar om droger , alkohol och tobak. Sen ska vi sova över. Sen så får vi åka hem på frdagen. jag är glad. Snart bara en vecka kvar tills mallorca fuckers då åker jag bort och bara slappar gärnet.

OH MY GOD

HERRE GUD

skola = bajs

Hur ska man förklara dagen . En stor väntetid. Skule köptego girl idag men orkade inte. H´ålltimme i 2 timmar so  och klass råd. Jag ska stå på gymnasie mässan. Undrar varfrö nu men det blir säkert ok:)

Vi har sjukt mycket grupp arbeten på en gågn nu man blir helt jävla galen. Jag hatar det .


Boring day and BTW jag har blivit kär i självbiografier

Vilken jävla tråk dag, vilken långsam dag, jag vill verkligen inte ha skola mer. Jag vill ut i världen och utforska. Skita i allt och bara åka iväg långt långt bort till ingenmansland och bara ta det lungt fundera på saker och ting och bara träffa helt nya människor som kommer att få en att få andra synvinklar på livet. Just nu skulle jag verkligen behöva någon som sa till mig vad livet egentligen innebär. Vad livet egentligen är. Hur ska vi veta vad som fattas när vi inte är nöjda? Hur ska vi veta att det kommer gå bra? Inget vet vi, ingenting. Vi får bara liksom go with the flow eller något liknande.

Imorgon tänkte jag gå till en bokhandel och köpa EGO girl. Självbiografin om carolina gynning. Ilove her. Hon är nog den snyggaste och coolaste tv-männniskan i sverige. Hon sticker verkligen ut. Hon är inte dum, hon är klok och jäkligt rolig. Sen så är även hennes vän carina berg. Dom är nog det bästa radarparet ever.

Har läst ut Marliyn mansons självbiografi. Vilken speciell männsika han är men jag tror att han är nog väldigt rolig att se på scen. Han har båda inntressanta och underhållande ideer men vissa sidor i boknen blev man helt jävla knäpp av att läsa. Rekomenderar den starkt från mitt hjärta. Älskar den. Har verkligen blivit galen i självbiografier. Ska också läsa andreas (idol jury) biografi.


släktträd

Vi försvinner sakta ifrån bilden av vårat släktträd. Vi alla dör, men finns alltid kvar i minnet.
Nu blir det sorgestund ett tag och sedan så går vi vidare, men aldrig glömmer vi
Nu förstår vi hur stor saknaden är, vi förstår hur mycket ett liv är
Vi är alla medvetna om att detta kommer ta tid att läka, men vi kommer så småning om komma över det
Vi har alla våra svåra stunder i livet och i detta nu så har vi som har förlorat dig, det svårt
Det kommer tårar av sorg, vi kramar och pratar varmt, vi skarttar för det var så han ville ha det
Men var du tvungen att dö nu?
Jag och syster, kusin och din son vi alla barn är fortfarande unga
Det var synd att cancern tog dig, det var synd att dom inte upptäkte den i tid.
Dumma dig cancer, dumma dig.
Vi känner alltid enegierna från dig.
Vi vet att din ande finns kvar
Vi saknar dig Vi kommer för evigt älska dig

plugg söndag-.-

Jag orkar inte plugga. men vem gör det en sådan här Söndag. Jaja det är bara att kämpa på.
Nu är jag hemma från landet och ska snart flytta över lite filer till min enna dator till den andra. okej det låter sjukt men jag har översättningen av mean girls på min enna dator och det är på world pad så jag ska skicka den till denna dator. För vi sk alla skicka översättningen i word och jag har inte word på min dator. Ja ja nu vill jag äta godis. Godis är godast på södagseftermiddagar och fredag efftermiddagar.

kyrkogården

Nu är jag på landet igår var välldigt sorligt men vakert. Vi är två av dom ända som har en egen släckt kykogård som vi begraver våra släktingar på. Välldigt fint och skogigt. lungt och fridfullt. Jag grät inte kännde inte för att jag ville det. Grät så mycket ändå förut. Pippi du är saknad


white lies

First love gorws then it dies and it's all white lies

Har blivit galen i paolo nutinis låt white lies den är så sjukt bra

I'm loving it

True blood är så jävla bra nu så att man får rysningar. I'm loving it.

Och ikväll blir det inlåst, som också är sjukt bra för tillfället. och mammas pojkar kommer ju också. Det är ju bara ett måste för mig. Jag såg en kille i reklamen den sista tror jag. Han var riktigt snygg. I got to see it.

you and me and we

You make me blind
You took my mind
You are one of a kind
You love me back
attack
My heart goes boom
My head goes zoom
My hand in your hand
We have land
I am here
You are too
Kiss me boo
And hold me closer

I'm geting over it soon.

!"#¤%&/()(/&%¤#"#¤%&/()=)(/&%¤#¤%&/()=

Jag dör nu är jag typ nästan klar med översättningen men det går ju så sjukt långsamt. Jaja´, vi får hopas att jag har extra krut till imorgon då jag ska försöka göra klart den. Får sen ta med mig daatn till landet.

Min morbror är nu i en burk. Hans aska ska grävas ner på skäret. En ö utanför kapellskär. Ddär ligger många från släckten och vänner och bekanta på mammas sida. Efter det ska vi äta middag och bara försöka ha det så trevligt som det går. Vi sover där och åker sedan hem på söndagen tidigt på morgonen. Det ska bli kul att träffa skläckten igen. Lite tråkigt att det ska behöva bli vid sånna här tillfällen också.

Å nej

kuk fan jag tog totalt fel på tiden. jag åkte hem för jag trodde vi hade lunch efter naturkunskapen men det visade sig nu att jag har ju fucking engelska nu. Den har redan börjat så nu spelar det ju ingen roll om jag går eller inte. Men jag har sjukt ont i magen. Jag hatar det här. Fan. JAJA DET FÅR GÅ SOM DET GÅR UNDER DENNA TEMIN HAR JAG INTE VARIT BORTA MYCKET. Men jag får endå fett med ångest nu fan vad ska jag göra nu då kuk fitta. Oj förlåt nu blev det lite dåligt språk igen. herre gud hoppas det går vägen iallefall.

sämre än djur

Det är så hemskt att i vissa religioner så är det strängt förbjudet att vara homosexuell eller bisexuell. om man nu är det så kan man t.o.m. bli dödad av sin egen familj. Sämre än djur är om just personer som inte har blivit accepterade som homosexuella i sina hem. En tjej kommer från tunisien och hon var tvungen att rymma. Ni måste se den på svtplay.



i dreaming

"Inatt jag drömmde något som jag aldrig drömt förut"*host*

Jag drömmd att min kompis(ANJANI det var du) och jag vi stog i någon park och kollad på regnet och efter tt tag så kom det jätt myckt folk och en av dom var en kille som var kär i mig förut. Ni som känner mig vet nog vem jag pratar om. Anjani ville försöka fixa ihop mig med den här killen, och jag fattade inte det. Men jag följde med Anjani och dn här illn senare och vi gick en promenad. Jag såg aldrig riktigt vem det var men  jag tror det var han. Vi promenrade och tillslut så kom jag hem till honom. Dt konstiga var att dörren man gick in i var en av köksluckarna på väggen högt upp mot taket. Vi gick in i köksluckan och kom in i hans jätte stora lägenhet. Sen sa anjani hjdå och då visste jag inte alls vad jag skull göra. Jag följd md hnn till dörren oich honviskade i mitt öra något som jag inte hörde. Han stog där och kollad på mig och jag visste nu att det var något på gång. Han gick fram till mig som bara stog där och visste inte vad jag skull säga. Han kysste mig på munnen och sen blev det bara mer och mer. Sen så kom vi in i sovrummet. vi satt i sängen ett tag och han satt bakom mig i sängen och kramad mig och kyste mig i nacken Sen så tror jag att vi hade sex. Efter det så skulle jag gå helt plötsligt och det var ju lite konstigt. jag klädd på mig och han kramade mig. Sen helt plötsligt förvandlades han till min barndomskompis. Jag kramad honom fortfarand när jag märkte att min ena strumpa var borta, jag gick och letad efter den och då hade han lagt den i en plastpåse. Vet inte varför men jag tyckte det var konstisgt. Jag kramd honom n sista gång innan jag gick ut ur köksluckan på vägen ut så kom hans familj ut i köket. Jag sa hej och sen så såg jag min honom stå utanför dörren med hockey utrustning och jätte fula kläder under eller var det nu var. Jag undrade vad han  skulle göra och då sa han att han skulle städa i trapphuset. Jag sa: Ha så kul. sen gick jag. När jag kom ut på vägen så såg ag att jagf inte var i stan utan i förorten jag sprang så fort jag kunnde till tunnelbanan och på vägen träffad jag en annan kompis zainab. sen tog jag tunnelbanan hem och jag vaknade

Den bästa av dom bästa

Jag kollar på den bästa filmen av alla "paranoid park".

Idag så kollad jag på en björn i en timme på skansen sen åkte jag och g till macdonalds. Nu orkar jag inte plugga men ska sätta mig nr och göra det snart.


förlåt om jag har mycket felstavt men jag är trött som f*n

BTW måste jag säga en sak till innan jag killar in i köket och dricker mig hög på 2-3 liter teee.
Det är fullmåne ikväll. Vet ni vad det innebär. Jag har fått för mig att månen styr vårat sätt att såva. Vissa människor får jätte svårt att sova varje gånmg det är full m¨ne ute det har min mamma sakt till mig. Och det stämmer enligt mig. det låter helt jävla stört men jag tror på det. Månen är väldigt fin ikväll. Jag väntar bara på att en varulv ska komma och yla i mitt öra. aooooooooooooooooooooooooo

God natt

Fuck you

Don't drink water. Fish fuck in it!

Like a virgin touch (fuck) for the very first time.

Fuck you

Fuck that

Fuck it

Fuck no

Shut the fuck up

would you please stop fucking me in the arse?

You stupid fuck

Holy fuck

aww fuck

fuck yeah

Jag har verkligen tänkt på att man kan nästan använda fuck i alla meningar och man kan använda det som olika ord. Om jag hade bott i england eller usa eller något engelskt/ amerikansk land så skulle jag nog ,tyvär ska man nog säga för det är ju inte direkt bra, fuck hela tiden. Jag gillar ordet fuck och speciellt när någon britt från england såger det med en jäkligt bred britisk dialekt då är det snygg att säga fuck. Lilly allen använder fuck i sina låtar och många fler men jag gillar speciellt lilly allenms låt "fuck you" som är tillängnad Geoge Bush. men det tycker jag att han är värd. fÖER VAD GJORDE HAN EGETLIGEN FÖR NYTTA. Men det jag blir upprörd på är att på olika låtar i sptyfy så bloppar dom dåliga ord som fuck och det är ju liksom själva låtn med fuck och allt så det suger ju. Och här om veckan hörde jag tillochmed att dom bloppade i filmen step up två. (btw kristina det kommer en film till i 3d (step up):DDDD)
Jag tycker inte man ska stryka det dåliga orden man ska inte säga dom eller men om man nu ska använda DET SÅ SKA DET INTE BLOPPA SIG ELLER VAD DET NU HETER NI FATTAR NOG

Fuck you, you stupid fucking fuckfaced motherfucking fuck. Oj vad mycket fuck.

 NÄ nu ska jag sluta. Jaag känner mig som om jag använt välldigt mycet dubbelmoral i denna text
'''


översättning av mean girls

Jag har nu översatt lite av filmen mean girls so vi ska spela upp i vår i sklolan. Eftersom manuset är på engelska så måste några översätta och jag och 3 andra sa att  vi kunnde göra det. Det är faktiskt ganska kul. Även fast man hör samma scen typ 10 gånger om. Jag älskar det mer än att sitta med andra skitiga läxor. Jag ska ungefär översätta 15 minuter men vi har tagit bort fest scenen i början så jag ehöver inte ölversätta såmycket men gud vilken tid det tar . jag trodde aldrig att det sule ta sånn lång tid. Jag har en vecka på mig så det ska nog gå bra. :)


kallt......

Jag fryser det är kallt
Kom och värm mig
Snälla
Jag skakar
Jag huttrar
Jag försöker verkligen
Jag gnuggar mina händer mot varandra
Men inte enns det hjäper mer
Nu är det bara den grå skitiga horisonten jag ser
Jag rullar ihop mig till en boll
Jag försöker verkligen
Mina leder och muskler går knappt att röra
Det är för kallt nu, jag behöver någon som kan beröra
Håll mig hårt nu
Värm mig snälla

kanelbullensdag

kanelbullensdag idag

På tal om kanellbullar så kom jag på att jag inte har ätit godis på hela helgen.

barnslighet

lår mig presentera denna underbara kille som är 15 år och han är finalist i lilla melodifestivalen . Jag vet att jag är stor nu men man blir aldrig för stor för att kolla på barnpogram och lilla melodifestivalen :P

Han är 100 gånger bättre än Molly Sanden


en vanlig dag med ulrik


school

Once upon a time I was a little girl in the hole big wide world
I was shy, and sometimes I stared to cry
I was afraid of them how was older then me
And one day my teacher showed me
A big group of boy's 
I started to shiver
And then one of them hug'd me
He said that I was cute and I don't need to be afraid you see
I was so happy and i was feeling cool
And then my class and i started to speak
And I was no longer afraid in school

Jag kommer aldrig glömma den dagen i mitt liv. Jag var sex år och sjukt stålt för att jag hade fått krama dom stora killarna

baddream again

Jag drömmde att jag bara hade 4 försök kvar att leva inatt. Jag drömmde att om jag gjorde något fel då försvann mina poäng och till slut när poängen var slut så dog man. Av vad som helst. Helt oförberätt. Jag hade ångest och var rädd, jag var med massa olika människor och det var en kille där som dog när jag var med honom . Det var så hemskt att alla demoner var runt om oss. Att dom bara stog där och såg på när hans livlösa kropp låg på golvet.

Jag drömmer flera gånger om sånna här saker jag vet inte vad som hålle på att hända

ingenmansland

Jag vill inte känna mig såhär. Jag vill inte ha den här känslan inom mig. Ibland så vill jag ärligt talat bara slå någon riktigt hårt för att få känna någonting men det hjälper inte heller. Men ibland då önskar jag att jag kunnde få känna ruset i kroppen adrenalinet det galna. Varför är jag så rädd hela tiden varför får jag ångest för minsta lilla sak som händer. Varöfr får jag så mycket på en gång och sedan ingenting. Varför gråter jag ut i ingenmansland.


inlåst

Inlåst är det bästa pogramet jag sett på länge helt jävla otroligt vilket bra pogram. Ungdomar mellanm15-17 år som är grovt krimminella ska få sätta sig i en säll i tolv dagar och pluss efter 2 dagar så komm föredetta brottslingar som skulle lära dom att inte vara krimminella . En har redan åkt hem han klarade verkligen inte trycket. Jag hoppas verkligen att dom utveklas och verkligen börjar förstå vad livet egentligen är om
Alla har misshandlat och misshandlats grovt. DSnatteri rån ofredande och mycket mycket mer. Undrar hur allt kommer sluta
Jag förstår nu lite mer om vad livet innebär.


Grattis GAITHRI

Grattis Gaithri På den stora härliga dagen <3


RSS 2.0