Håll käften

Helt underbar!!!!!

alla dessa koder som du förstår bättre än vad gör!!!

Alla dessa koder som ingen förstår.
Som ingen förstår bättre än du.
 Du spelar spelet som aldrig förr men jag känner mig bara förvirrad.
 Ska jag ringa, ska jag smsa, ska han höra av sig, ska han säga hej.
 Nej nej nej, Aldrig i livet.
Jag kan inte höra av mig.
Men jag vill jag vill jag vill.
Jag vill bara höra din röst.

Du vacker som du är.
Utan alla dessa spel
Du är vacker som du är
För jag vill ha dig nu
Du är fin och alldeles galen
Du är fin och helt underbar
Lek inte med mig
För jag är inte en del i ditt spel
Jag vill att du slutar nu
för du är alldeles för underbar
för alla dessa spel

MÖSSPÅTAGNING

Nu fan gäller det. 22 skoldagar kvar och jag är fan peppad till tusen. möss påtagningen var väll ingen speciell tillställning däremot var det väldigt kul efteråt. Vi var i humleården nästan alla i klassen. Vi drack öl, vin och lite allt möjligt och åt lite gott. Alla pratade och skrattade och hade det mycket mysigt. Jag satt där i 3 timmar och jag satt där med massa folk från klassen och lite annat folk. Sen så träffade jag kristina och gick till Louise och sen gick vi ner på stan. Vi pratade och hade det trevligt och gick i lite affärer. Sen så gick vi till cafe 60 och fikade och sen så gick jag hem. Nu har vi gäster och det är väll helt okej.

Jag har druckit 5 öl idag. 4 vid lunchen och 1 nu på kvällen. Jag var lite lullig men inget mer. Alla var lite småfulla i humlan idag och det var faktiskt riktigt trevligt!!!!

Jag har börjat gilla min klass mer och mer och det är ju synd nu att det snart är slut men jag är otrolit galet glad att jag snart ska få ta studenten. 

BORN THIS WAY

Nu har jag kollat klart på det nyaste glee avnittet:Born this way. Detta handlade om att man ska acceptera den man är och vara nöjd med sig själv. När jag satt och kollade på det så kände jag verkligen att börjar nu förtiden bli väldigt bekväm med mig själv. Jag gillar det jag ser i spegeln, men det såklart att det finns saker jag vill ändra på. Jag har t.ex hela mitt liv varit riktigt dålig på alla olika sporter och även haft mycket problem med mina fötter. Detta har fått mig att må jätte dåligt ibland. Men nu accepterar jag det. Det finns dagar då jag tycker att mina bröst är alldeles för små och det finns dagar då jag tycker de är för stora. Men för det mesta så gillar jag mig själv. Jag kan ibland ha svårt fortfarande att verkligen förlåta mig själv för saker ja gjort eller att jag ibland bara hatar vissa saker jag gör eller gjort eller någonting jag stör mig på. Men det är bara så. Man får lära sig att leva med det eller göra något åt det

"Everything you’re ashamed of, all the parts of yourself that you keep secret. Everything you want to change about yourself, it’s who you are, that’s your power. Deny it and you’re nothing" -
Känt citat från filmen FAME!


superstylisten Jonas

Jag älskar jonas han är så jävla cool. Han är så mysig. Jag tycker han har snygg stil. Han ärv erkligen så gullig och hans design är sjukt cool. Fy fan vad jag älskar hans hem. Alla borde se detta. Hur jävla asbra som helst. Han har BTW de snyggaste ben jag har sett på en kille.

CIGG

Varför är det så snyggt att röka. Jag skämtar inte! Jag tycker verkligen om att se folk röka. Okej inte alla men många ser väldigt coola ut när de röker. Och då menar jag inte liksom "colla-gänget rök". Utan mer "Jag-röker-med-min-stil-rök". Det liksom passar in i sin stil. Vissa fotografier ser t.ex. så jävla sexiga ut med folk som röker. "fimpa röken behåll glöden". Nej förlåt. Men ärligt, jag har verkligen så länge jag har varit vid liv eller vad fan man säger så har ja alltid älskat röklukt. Min mamma rökte när jag var mindre och typ halva min släckt så därför så förknippas ciggen med något väldigt harmoniskt. Jag älskar morsor som står och smygröker under fläckten i filmer. eller någon kille som står på balkongen och bara drar några bloss. Eller varför inte den där otroligt snygga, råhäftiga tjejen som har stil och utseende och bara ser så jävla störtskön ut. JAG MENAR HALLÅ! VAD VORE T.EX. BOB DYLAN UTAN SIN CIGG. Inte lika cool skulle han ej se ut. Utan den där ciggen. Men det är ju inte hälsosamt och det är inte bra och det är farligt och du kan få canser och dö och bla bla bla. Jag vet det. Jag prövade röka för ett år sen och har kanske rökt 5 gånger. Jag gillar att stå med en cigg det är mycket socialt att röka. Kanske är det därför så många börjar röka. För att folk står där ensama. "VILL DU HA ELD"eller typ bara"har du en cigg, snälla mina är slut" och sen helt plötsligt så har man typ miljoner saker att prata om. Ja, lilla felicia kanske är det ett drömsenarium. Men så händer det ju inte alltid. Man kanske någon gång känner sig patetisk när man står där ensam med en cigg mellan fingrarna. Men ärligt talat så har jag många gånger funderat på att gå in på ica och bara köpa ett par röda marlboro eller vilket jäkla märke som helst. Men de röda marlboro det är fan softa. De har liksom alltid varit något extra. Med de röda marlboro. Kanske i sommar så står ja där på min coola balkong och sitter där och ser lite sofistikerad ut och har en cigg i handen och en kopp kaffe (som jag för tillfället hatar, men får mig lära mig)på bordet, med mina ray-ban på näsan och en slapp men ändå konstig långklänning i konstigt tygfrån second-hand och känner mig jävligt cool. Eller kanske bara patetisk!!

trött på skolan

Jag är trött på skolan jag orkar inte med den. Jag vill inte vara där mer! Men snart är det slut och denna vecka är inte alls lång. Jag är fan ledig på torsdag så jävla skönt och sen ska vi ha mösspåtagning på fredag med picknick efter. Fy fasiken vad mysigt.

diskution på tåget

Idag så satt jag och louise på tunnelbanan på väg hem från heron city. Jag känner mig btw lost i dessa områden. Varför ska allt vara så segregerat i Sverige. Det är nästan som att komma till ett annat land när man åker utanför tullarna. Iallefall så satt vi på den lugna tunnelbanan och pratade när två killar sätter sig brevid oss och börjar prata. Dessa killar var påverkade av alkohol och ena killen sluddrade rejält. Ena killen frågade mig om jag var kille eller tjej. Jag sa att jag var tjej. Men lesbisk. Nej, jag är inte lesbisk. Han trodde det p.g.a. mina baggy byxor. Ena killen var mulat och andra hade något slags urprung men jag tror han kan ha varit halv svensk. Vi satt där och pratade lite och sen så helt plötsligt frågar mulat killen som jag tror hete samuel? Om vad jag tycker om slöjor. Jag sa ja det beror ju helt på vilken religion mantillhör. Men om jag skulle säga till dig nu att du skulle sätta på dig en slöja skulle du göra det. Nej det skulle jag inte för jag vill inte det. Vad tror ni på? Tror ni på gud? Nej sa vi båda och vi pratade ännu mer om slöjan och dess betydelse och jag blev allmänt för virrad och visste inte vad jag skulle tycka. Jag sa som det var. Jag vill inte ha någon slöja men jag tycler inte det ör fel med tjejer som har det om de nu vill ha det, men inget tvång borde det vara. Sen sa den andra killen patrick? Hur är det och tog min hand. Jag sa att jo men det är väll bra med mig och ja hur är det med er det är bra. Ja! Och sen kysste han min hand. Efter det så sa vi inte sp mycket och sen skreck samuel att här ska vi av. vid slussen. Fy fan vad jobbigt det var i början men jag vande mig vid dom och tyckte tillslut att det var helt okej att prata med ett par rätt så packade killar på kvällskvisten. Klockan var för in i helvete bara halv 10 på en tisdag. Vem fan är full då? Patetiskt. Jaja. Vissa grejer händer och man ska bara hålla sig lugn och inte som jag bli helt jävla asrädd och nervös.

Nu ska jag döda mina tankar att jag har skola i morgon och se lite skilda världar.

who's that guy?

I natt drömmde jag en dröm där jag hade närhet hela tiden av en kille. Jag vet inte riktigt vem kille var, men han sprang ifrån mig ibland. Men sen så stannade han kvar. Jag ville inte släppa honom så jag sprang efter honom men fastnade överallt. Jag ville bara vara honom nära. Jag vaknade i natt otroligt många gånger och varje gång jag somnade om så drömde jag mig in i samma dröm, men hela tiden var vi i olika faser. I slutet när jag somnade om vid 09.00 så sa vi hejdå. Jag ville krama honom så länge men han bara puttade ifrån sig mig. Han ville inte kolla på mig han ville ingenting, han såg så fundersam ut och när människor runt om oss frågade. Hur var det igår? Så sa ingen något för vi kom inte ihåg om vi gjort något eller inte. Han sa att det var trevligt bara för att bryta på tystnaden. Jag längtade och törstade efter honom. Jag ville inte vara iväg från honom. Men mitt i drömmen så kom jag på mig själv. Men ingeting händer på riktigt. Jag är i en dröm. Okej, men jag måste ju göra jätte mycket för idag är det ju söndag? Nej det såklart det inte är men jag trodde det då. Men ändå så ville jag bara komma honom nära. Få känna hans  händer mot min kropp. Men nej, det gick inte. Han bara sprang iväg och så kom han tillbaka och sen så sprang han, Men vem var han ?

PÅSKLUNCH

Alla dessa högtider. Påskmiddag, jag ska troligtvis få påskägg snart och påsklunch/middag. Jag har inte riktigt förstått mig på alla dessa högtider varför ska alla firas. Jag tycker i och för sig att det är ganska mysigt men egentligen var alla mycket mycket större och roligare när man var barn, när man var liten. Nu blir allt bara så konstigt...


beeezzz

Jag har ibland undrat om jag skulle vara lesbisk. Vilket kanske är lite konstigt då jag typ 100 gånger per dag säger"Shitt vad han var snygg" eller "herrejävla vad sexig" eller "men han var ju snygg så" och så vidare. Men egentligen, tjejer kanske inte är så pjåkiga ialllefall. Ibland har jag tänkt på om det skulle vara kul att vara ihop med en tjej, Men det är ju svårt att veta när man aldrig har provat så jag bara tänker hur det skulle kunna vara. Ja, lesbisk är jag ju inte, det har jag kommit fram till. Men bi? Nja jag vet inte det, men jag är väldigt intresserad av tjejer, alltså allmänt. Ibland så kanske det också är så att jag tänker så mycket eller att jag blir influerad av pogram jag ser eller liknande. Men jag kan ibland inte släppa tanken. Jag har tänkt på detta sedan jag var ungefär 13 år. Fast aldrig riktigt hela tiden utan mer då och då. Det är spännande med sexualitet. Det är kul!! Det finns ju massa att pröva på. Jag är ju i och för sig 19 år nu. Men jag känner inte att jag tänker så jävla mycket längre, det ploppar väll upp men aldrig sådär att jag kan liksom få ångest på något sätt och bara liksom "Vem fan är jag!!!!"
Men ibland när jag ser en söt tjej någonstan, i skolan, på en fest, på stan eller bara allmänt då kan det nästan bli så att jag fastnar för en stund och känner mig lite kär....

alone

We are so alone now
We are so afraid
We have our selfs to blame
But we are so afraid

We have many problems
We have many thoughts
We are so alone
because no ever wants us.

They have friends
Thay have a family
They have people around them
But we have just our selfs

En dröm som kan bli sann

Jag har alltid så länge jag kan minnas varit en stor drömmare som lätt kan drömma sig bort, ibland lite för ofta. Jag har drömmt om en bättre värld. Eller en värld som jag vill ska vara annorlunda ifrån den värld jag själv lever i. Bort från mig själv, bort från det där som man ibland inte orkar med. Jag är glad nu. Jag är glad men samtidigt otroligt rädd. Ja, för allt det där som ska hända eller de som jag inte har någon riktig förståelse av. Jag är rädd för framtiden som står framför mig och bara drar mig. Jag önskar att det inte skulle vara så svårt att välja men det är det. Det finns inget som är så jobbigt just nu som just det. Att välja. Jag har chansen att välja. Mina drömvärldar kanske kan bli verkliga. Kanske det som jag en gång drömt om kan bli sant. Jag kanske kan få stå på en scen, eller jag kanske ska kunna få jobba med att skriva om film. Jag kanske får någon gång skriva en bok eller jobba med barnteater. Jag kanske får göra något som får mig att må riktigt jävla bra. Men jag har tänkt på något annat också. Jag kan ha ett vanligt arbete som t.ex. butiksvärd, varuplockare på ica eller kanske bara ja du vet ett jobb som en vikarie på dagis. Bara jag har någon rolig att arbeta med. Att jag får ha det kul på jobbet. Kanske kan jag få några roliga arbetskamrater och sedan ett helt okej jobb på köpet.  Jag drömmer om en framtid, men jag vet inte riktgit hur den ska se ut. Jag vet inte enns om jag vill flytta hemifrån så tidigt eller om jag vill bo med vänner, eller om jag kanske ska bo i kollektiv med en kompot olika människor. Jag vill kanske bara vara så fri som möjligt och bara göra skaer som faller mig in, små saker och sedan plugga och jobba emellan!!


Något som kom upp i huvet när jag nu lyssnar på ted gärdestad

Jag vill se dig skratta springandes över sommarängar
Jag vill se dig skrika av glädje när du snart är fri
Jag vill vara dig så nära att jag kan känna din hud mot min kind
Har aldrig varit så glad
Har aldrig mått så bra som denna dag
Vill aldrig gå ifrån dig och din drömska atmosfär
Vill aldrig försvinna från ditt liv
Jag vill aldrig se dig ledsen igen
Jag vill aldrig se dig nere
Jag vill hålla dig nära


vad gjorde jag för ett år sen???

Jag måste bara säga att jag suger på att blogga, detta blir mer som en dagbok för att komma ihåg vad jag har gjort av min ungdom. Jag menar ibland så får man bara lust och skriva av sig eller bara säga något om typ ja en söt kille eller typ en as bra film eller bra låt. Bara liksom signalera till hela jorden att hej hej så här tycker jag. Men egentligen orkar inte jag sitta här och slösa tid på att lägga in värsta bilderna och göra om texten eller formen på bloggen. Detta tycker jag är onödigt. MEN du som vill läsa får läsa och gärna kommentera. Du kanske hittar värsta coola filosofin i min blogg och tycker exakt likadant som moi! Varför inte liksom? Vem är det egentligen som läser min blogg? Ingen anning, kanske en enstaka kompis, någon konstig random eller bara liksom nån...

Jag vill nog inte riktigt säga att jag har så många läsare per dag. Det mesta som har kommit upp på bloggen är 6 stycken så nej, min blogg kommer aldrig att bli stor men det gör inte så jävla mycket. Bara man liksom kommer ihåg vad man faktiskt gjorde t:ex den tredje fredagen i december 2009 eller något liknande.

I'm haffing you!!

Ja eller hur. Jag haffar dig. Eller? Alla dessa ord. i går var vi på släcktträff hemma hos vår kära farmor söt henne. Hon börjar bli gammal men herre jesus vad ung hon ser ut. Helt galen är hon också. Hon blev nog väldigt glad över att våra kusiner hade spanska utbytes studenter som hon praktiserade spanska med. Där av I'm haffing you. Vi satt vid "barnbordet" eftersom alla fick inte plats i matsalen så där satt vi 5 svenska ungdomar med två spanjorer som var så söta så. Däremot blev det ibland lite konstigt med språket. English please. Men ja, jag pratade lite med dom och ibland om man liksom lirkade lite så fick man dom att le lite sådär gulligt. Vi satt och översatte olika svenska uttryck som haffa och såna. Man kan liksom inte riktgit beskriva orden med ett engelskt så ibland så blir det swinglis. Sen visade mina kusiner en av killarna som också var med på hela den här utbytesstudentgrejen i en vecka. Han hete Daniele och var den sötaste killen på jorden. Varför åker dom på onsdag? Tänk om ändå spanjorerna kunde stannat till iallefall söndag då skulle ju jag kanske kunna HAFFA HONOM. Jaa, eller iallefall prata med daniele. Han verkade ju så söt och gullig. Lille sötnos. Han var däremot typ 95... Äsch vem bryr sig. Ålder spelar väll ingen större roll. Herre jesus vad han var söt. JAJA nu svamlar jag bara, men jag måste säga att jag är fett med taggad på trillingarnas fest, mina kusiner. Fy fan vad spårat. Har aldrig riktigt varit på en stor hemmafest förut. Har aldrig varit min grej liksom eller vad man ska kalla det. Fy fan vad jag inte kommer orka åka hem bara. jaja det får bli taxi. ALDRIG ATT JAG ÅKER BUSSEN HEM TYP 4 PÅ MORGONEN. NO WAY

Jaja nu ska jag väll sova. har sv nationella tal imorgon. Känner mig lugn. COOL LUGN!!!!!

herre min jesus

Åh just nu är jag så jävla glad. Mitt liv är helt underbart. Det är liksom jävligt kul att leva. Vissa dagar kanske inte är så underbara men många av dagarna i mitt liv blir bara bättre. Dagarna bara springer iväg. Jag undrar så mycket hur det kommer gå med allt. Herre gud. Jag är nervös men otroligt spänd hmh, men liksom nyfiken :)

...orka...

No way att jag orkar plugga. Men det är något som liksom måste göras... någon gång. Jag vet inte riktigt hur det ska gå för mig den sista biten i skolan den kommer vara så trög på pluggfronten. Varför fick vi allt nu för. Det var väll onödigt. Jävla fan. Jag är faktikst lite bekymrad över hela plugg grejset. Det känns lite jobbigt. Jag är lite förvirrad över framtiden. Vilket jag alltid är lite.. men jag vet inte vad ska jag göra av den. Vad vill jag göra. Det finns så jävla mycket vägar att ta. Men tänkt om alla vägar bara blir förstörda på vägen. Okej så får jag bara inte tänka. MEN JAG ÄR SÅ RÄDD. Jag förtränger allt så ofta som möjligt. Jag orkar inte mer. Jag vill bara ha sommarlov och bara få allting gjort på något vänster!!!

RSS 2.0