darkness

Jag gillar inte alls att det börjar bli mörkare allt blir så klaustrofobiskt då!

lovekiller


Detta är den bästa av alla DARINS musikvideos. Tjejen i videon är otroligt snygg tycker jag. Darin ser nästan ut som pojken i the omen i vissa sekvenser. Jag älskar alla effekter och allt blod och han. Allt är otroligt bra gjort. Kanske är det för att jag är ett stort fan men jag kan nog tro att det finns folk där ute som börjar gillar honom lite mer nu.

livslångt tänkande

Någonting jag är glad över är att bara vara. Inte att man hela tiden behöver göra saker. Att man faktiskt ibland kan sitta ner och bara tänka eller filosofera. Jag lever mycket i fantasins värld och jag har så otroligt mycket tankar i mitt huvud hela tiden. Alla dessa livsgåtor går jag och tänker på stup i kvarten. Vad är meningen med livet? Det finns ingen. Det tror iallefall jag, man måste skapa sig en egen menig som gör att livet blir meningsfullt. För egentligen så finns det ingenting som vi måste göra här på jorden om vi inte vill. Ja och vad händer efter döden? Jag tror inte på döden i helhet utan jag tror att det bara ska vara där. Vi vet iallefall att födelsen och döden är 100% säkert. Jag tror egentligen inte att någon vill leva för evigt. Vem vill göra det. Jag tror att vi lever vidare efter döden men jag vet inte riktigt hur. Jag är en människa och jag finns här. Jag är inte osynlig jag finns. Hela jag är bara jag och ingen kan egentligen ändra mig. BARA JAG. Det är du som gör dina egna handlingar, vi kan inte skylla på någon för det är vi i första hand som faktiskt gör allt. Det är vi som allting handlar om. Vi måste tänka efter själva. Det finns folk runt om oss men dom kan inte hjälpa oss med allt, de kan inte ta bort allt dåligt eller förstora allting bra alla gånger.

haloween!!! eller?

Ibland så undrar jag egenligen hur människor tänker om haloween. Enligt mig är det blod, skrämande, död, otroligt osmikrande och allt det där som hör till och såklart ett ton godis och skräckfilm i högar. Men nu har det visst blivit så att man ska se så snygg ut som möjligt istället. Haloween har bara blivit en slags maskerad med alltihopa. Varför klär otroligt många tjejer ut sig till små sexiga flygvärdinor eller poliser. Hallå där, var det haloween vi pratade om eller ? Ska inte haloween varar en tradition som är läskig. Jag saknar barnkalas som har haloween tema. Önskar att jag kunde få gå på ett sådant disko igen. Klä ut sig i läskiga utklädnader, spinga runt och skräma folk, kolla på en läskig gammal film och äta ton med godis. Et år fick jag och mina kusiner ungefär ett kg godis var och 100 kroner var, Vi va då 6 stycken. Helt galet

ORKLÖS

Egentligen så borde jag plugga matte, egntligen borde jag träna, egentligen borde jag göra något vettigare. Jag orkar inte matte har aldrig förstått matte för jag tycker inte det är vidare nödvändigt att använda pq formen i vardagslivet.
Jag har tappat lusten till absolut allt och jag får bara mer och mer panik, för jag vill inte vara så gammal som jag är, JAAG AVUNDAS DE SOM FORTFANDE ÄR 17 FÖr JAG VILL INTE VARA 18. Jag vill vara liten.

Hata.

Snart är det höstlov och nästan alla jag känner, iallefall de närmaste åker utomlands. Vad ska jag göra hemma? 
Kankse åka till landet och sen ska jag ha prövning i matte b, åka på spa på fredag och bara ta det lungt.


Jag skulle vilja åka till thailand nu och inte komma hem på flera månader. JAG HAR INGEN ORK TILL SKOLAN.

petter

Jag har lyssnat på petter så otroligt mycket den senaste tiden. Sen jag såg pogramet "Så mycket bättre" på tv4 så har jag drunknat lite mer. För hans texter slår verkligen en klang i huvet på mig och jag verkligen känner någonting. Han kan verkligen skriva med känsla.

det finns nätter då jag drömt
om västerbron
klättra upp och ta ett kliv
checka ut o bara lämna mitt liv
fega ur andas ut
ignorera allting negativt
försöka nå ett beslut
jag har stått på barikader
skrikit mina slagord
rivt palisader(?)
men också fått skador
Bullshit skitsnack
Från och till skitlack
men slutligen insett att hela stockholm e en myrstack
ibland jag simmar bland koraller
håller lyckan konstant
men ibland jag faller för jag klättrat för brant

söndag

Idag ska jag gå på make over, har aldrig varit intresserad av sånt men vi får se hur det går :)
det är så många som redan har gjort det så egentligen är det ingen stor grej. jag vet inte riktigt om jag ens vill köpa några bilder, make overn är gratis men inte bilderna. bilderna är sjukt dyra.

cider och öl

ångesten äver projekarbetet har lagt sig och eftersom många hoppade av så kunde vi hellir inte filma så vi gick ut och satt oc drack litre öl och cider,med gaithris canadensiska kompis, det var otoligt trrevligt och jag hoppads att vi gör det snaart igen. det blev ej så sent men det var sköny nu skla jah snart sovaaaaaaaaaaa zzzzzzzzzzzzz

ska filma imorgon på vårta projekt arbeye

SPONTANA SCONES

JAG BAKADE SCONES NU NYLIGEN OCH ÄTER DE NU, LITE MJÖLIGA BLIR DET MEN SÅ GÅR DET NÄR MAN INTE GÅR EFTER RESEPT. JAG ÄR ALDRIG NOGA MED SÅNT. JAG TYCKER DET BLIR LARV. IBLAND BLIR DET SKIT AV ALLT OCH IBLAND BLIR DET EN DRÖM.

FÖR ATT KUNNA GÖRA SCONES BEHÖVER DU

MJÖL/DINKEL/HAVRE ELLER VANLIGT
MJÖLK/FILMJÖLK
SMÖR
BAKPULVER(INGET MÅSTE ENLIGT MIG)
SALT

BLANDA.
KNÅDA IHOPP TILL EN BOLL
PLATTA UT PÅ EN PLAT MED SMÖR ELLER BAKPLÅTSPAPPER
GÖR SOM HÅL MED GAFFEL
IN I UNGNEN I 10 MINUTER PÅ 250 GRADER
KLART!

Det går hur fort som helst!

matte b, ångest och skit

Ja, kanske är matte b än av de svåraste kurserna för oss sammare iallefall enligt mig. Matte B får mig att tappa lusten till skolan, den får mig att bli helt platt. Jag är otroligt dålig på matte men det är kul när jag kan. Pappa hjälper mig så mycket han kan men jag vill inte egentligen, men han måste för jag kan inte det själv. JAG HAR TAPPAT BORT HELA MATTEN PÅ VÄGEN. Jag hittar inte svaren det är omöjligt. Hoppas på ett G den 1 november. En dag då man tentar av och gör omprov eller helt enkelt försöker få upp ett IG till ett G.
JAG PLUGGADE LITE NU NÄR JAG KOM HEM OCH KLARADE DET HYFSAT BRA.

Nu ska jag kolla på några avsnitt av sailor moon.

psyket

Robinson är ett pogram som handlar om psyket mycket. Jag tror inte en ända skulle klara sig om de inte hade bra psyken. Själv skulle jag nog bli knäckt direkt eller bli åt andra hållet. Fysisk styrka kan man få på vägen,det är det psykiska som är de svåra.

Jag har idag suttit och lyssnat på både Darins och salem al fakirs sommarpratar pogram. Man blir väldigt inpirerad av att göra något liknande. Salems pogram var så kul för man kände igen sig ibland, det där med syskonkärlek eller bara allmäna grejer som blir en sk. familje tradition. Olika ord, skämt eller bara vanliga lekar. Jag sakande barndomen så mycket att jag nästan började gråta.

mörker

Nej, det är inte jätte fint att finnas ibland. Ibland så händer det att känslor bara väller upp och de senaste 2 veckorna har jag haft så otroligt mycket känslor att jag inte änns vill tänka. Jag har sån ångset för allt så det finns inte. Jag känner mig så svag som individ och det känns som jag är hjälplös. Ingenting hjälper och jag är så skoltrött. motivationen ligger just nu nere på noll. nollnollnoll. Det finns inget som kan få mig att må så dåligt som stress och tankar. Alla dessa tankar. Även fast mottot: Don't worry be happy, borde vara allas motto. Ja menar det hände att saker inte aöös blir som man tänkt sig men på ett eller annat sätt så löser sig oftast de där småsakerna sig. Men de stora stanna kvar så länge. De stannar kvar där och bara blir mörkare och mörkar och nu börjare det också bli mörkare. Runt höst och vinter, Jag hatar mörker. Jag hatar mörker överhuvud taget. Jag vill ha det ljust dygnet runt. Jag är otroligt mörkrädd. Jag hatar att ha mörkt inom mig och utomhus

Otroligt fint!


Det är en popgrupp från korea, de är inte alls så kända. Men de är helt fantastiska. Och jag älskar killröster. Speciellt när det är kör och allt.

sailer moon min vän!!!!!



Jag väcktes 1 timme för tidigt och då fick jag ideen att kolla på sailor moon, den hade jag inte kollat på sen jag var riktigt liten och jag blev kär igen. Sailor moon, jag kom ihåg att jag ville vara som henne och jag tycker fortfarande att hon har en väldigt snygg dräkt på sig.


Thumbelina

TUMMELISA!
Är det någon som kommer ihåg den filmen? Det gör jag, en av mina favoriter och jag har suttit och sjungt med i några låtar och jag vill verkligen köpa filmen. Jag är kär och prinsen är den sötaste av de alla!!

förkyld!!!!!!!!!



Jag känner mig så himmla täppt så att det är galet. Jag önskar nästan att jag typ skulle få vara hemma. Men det kan man ju inte! Jag har ju religionsprov imorgon för fan. För fan vad jobbigt

Är det inte svårt att fatta att det faktiskt har gått väldigt långt tid sen jag faktiskt gick i högstadiet. Det skärmer mig lite för mycket ibland

cry baby cry

Ja jag har gråtit så mycket över glee avsnitt sesong 2 avsnitt 3 så att jag dör. Jag håller på att att typ hyperventilera och det är verkligen sorgligt, jag grät säkert 5 gånger under hela avsnittet man hinner knappt pausa fören nästa attack kommer. Herre min gud. Men jag gillar att gråta, för då känner man sig starkare och lite mer glad efteråt. Iallefall ibland...

Anars får man väll gråta lite till....

sur som fan

Jag fick ingen jävla roll i musikalen och jag är jävligt besviken. Jasg ville helst bara börja storgråta när jag fick vara kör. Jag ville spela teater jag vill inte sjunga. Okej, sjunga är kul men teater är roligare. Vissa hade inte enns något med musikalen att göra. Jag är sur och förbannad.

max

Låt vårt liv bli till en saga

du är vacker ung och mjuk

kanske kan dig behaga och komma å

hälsa på min kuk. :)

max i xvensson svensson är för skön :DD


känslomässigt plugg!!

Usch vad jag gråter, I taket lyser stjärnorna är så jävla sorlig att man gråter i sträck. Jag sitter och kollar på filmer på youtube och klipp från svtplay. jag älskar verkligen det. Det är så skönt att bara slökolla på pogram. och filmer och sedan skratta eller gråta en skvätt .

Borde plugga religion men jag orkar inte. Jag hatar religion, analysera om buddismen och hinduismen är inte min grej. Jag vill bara gå och lägga mig pch sedan så vips så är man helt färdig inför provet och kan allt, eller äta ett piller. Plugga är så jävla tråkigt och det blir verkligen bara svårare och tråkigare ju äldre man blir.Skoltrött

framtids planer

Jag har egentligen inte förstått varför alla måste planera och lägga upp planer för framtiden. När du är 12 år så börjar vuxna fråga en om vad man vill bli. Vid 15 årsålder så ska man veta det. Om du t.ex. vill bli lärare i svenska och väljer en samlinje i ettan och sedan ändrar dig, för att du vill bli läkare i trean. Så måste du antingen gå om helt eller läsa upp alla ämnen du missat på konvux. Där hamnar du i en grupp som inte sätts som första prioritet och det kan ta lång tid inanna du får svar. Sen så börjar utbildning efter utbildning. Hittar ett jobb eller inte och flyttar in i ett hus eller lägen het med dig själv, din kompis, syster, parter eller en annan människa. Vad händer sen. Jo, du lever livet. Du gör det som faller dig in och sen kanske du får ångest av att du är för gammal och nu borde du skaffa barn. Jag men tänk om det inte går. NEHE, då tar det flera år till innan du får en bebe. Om du nu börjar planera din framtid vad ska då bli kvar. Är det verkligen roligt att veta. Eller vet du änns vad du vill göra. Idagens samhälle så kan du boka en resa 11 månader innan datumet du vill resa. Du kan planera in saker lång innan. Du sitter redan på måndagen och längtar och planerar helgen, du sitter några veckor innan lov och drömmer dig bort för att du vet attdu har iallefall några skaer inbokade som bara ligger och väntar. Du sitter där och vet lite vad framtidn har att erbjuda, men saker kan gå fel. Saker kan gå rätt. Men bara ett litet sneteg och du är dödens. Elle ska du bara hoppa runt i livet på rosa moln. Det jag försöker komma fram till är att vi planerar alldeles för mycket. Mamma säger att det är bra, för då får man inte lika mycket ångest. Men det spelar ingen roll. Jag får bara ännu mer ångest av att vänta på saker. Jag vill göra saker nu på direkten eller bara det som faller mig in. Men helst villjag bara att allt ska vara som det alltid har varit och jag vet att det aldrig kommer att bli så. Jag vet att saker förendras,människor förändras, du själv förändras, miljöer förändras, platser etc etc. Ibland tycker jag att det är skrämande.

RSS 2.0