2010 om en dag

En dag kvar till 2010 och jag har fan inte gjort ett ända bra piss i år. Detta har varit ett skit år förutom sommaren som har varit sukt bra. Iallefall juli månad. Jag känner att alla år bara går neråt för mig. Allt kändes så sjukt mycket lättare förr. Problem problem problem.

Magmuskler finns på insidan men jag har lika mycket fett runt min mage och har en sämre kondition. Jävla fan.
Detta är blir ett år då jag inte ska ha några mål eller löften. Jag ska sträva mot kärlk och lycka.






Jag är fortfarande rädd för att världen ska gå under. Jag får anfall snart. Jag klarar fan inte av att tänka på sånt. Det funkar inte...............

justin uppträder inför obama the president


pinoccio

Nu äntligen har min tand blivit hel igen. Undrar hur lång tid det tar innan den åker ut igen.
Efter att jag hade varit hos tändläkaren så gick jag hem och då var pappa hemma. Jag pratade lite med honom och sedan började jag kolla på min julklapp från farmor. Pinoccio. Det var sjukt länge sen jag såg den så jag var ju bara tvungen att kolla. Jag älskar den fortfarande :)

Benjamin är så söt(._.)

 

Robert pattinson


Jag vet inte hur jävla många älskade fans av honom som älskar honom mer än något annat. Jag älskar hans utseende. Jag älskar hans skådespelar insatser och jag avgudar hans hår. Han ser alltid jävligt cool ut. Jag tycker han är snygg även om det inte är hans bästa dagar. Jag älskar det där lite pilimariska utseendet han har och jag älskar när han ler. Fast ärligt talat om jag skulle se honom någonstans så skulle jag aldrig gå fram till honom- Varför? Jo, för jag hatar att gå fram till kändisar, jag känner mig bara som en litet fan som bara vill ha en autograf och den har man ju ändå ingen nytta av sen. Eller har man det? Jag njuter av varje sekund då jag bara ser en kändis i min åsyn och speciellt de som har style och är riktigt jävla vackra. Om jag skulle se denna hotie så skulle jag njuta mer än någonsin. Se men inte röra. Jag älskar att röra saker som man inte får röra. Om skylten "rör ej" står framme så rör jag på föremålet eller vad det nu är nästan alltid förutom när det typ är vakter på ett museeum eller nått sånt utanför. Om det skulle stå någon med en skylt eller om han skulle haft påklistrade postit-lappar på hela sig där det stog "Don't touch me" Så skulle jag defenitift röra på honom. Då blir det liksom lite mer roligt och lite mer förbjudet. Vad sjukt det låter. Som om det någonsin enns skulle hända. Men det skulle ju vara kul om det var så men det skulle ju vara sjukt bara det. haha. Åh vad sjuk jag är som tänker på sånna saker, som enns kommer på dom.

Nu ska jag försöka sova...................................................................................................................

valeriana

Jag knarkar valeriana. Ett läkemedel som är naturligt och kommer från en växt.Detta är inte farligt. Men det hjälper en att sova om man har svårt med det eller sin oro. Den hjälper, sägs det. För mig hjälper det ibland. Jag tog 5 tabletter en gång och inget hände. Kanske var det för att jag inte trodde på det eller för att jag liksom hade blivit för orolig så jag ville att det skulle hända direkt. Somna av utmattning är ju ingen höjdare direkt. Vem vill det. Vem vill somna och vakna gråtandes. Vem vill sparka sig till söms eller bara tvinga sig ner i sömnen. Ingen. Men ibland finns det väll ingen utväg. Ibland så måste man säga till sig själv högt att allt kommer att gå skit bra och att du kommer somna om bara några minuter. Stäng ögonen och tänk på nått roligt. Tänk på det som komma skall.

HAR FÅTT TID HOS BUP. PÅ RIKTIGT. Nu ska jag ta tag i mig själv på riktigt och om det hjälper så kommer jag att må bra till sommaren eller kanske om ett år eller 2 eller.... Jag vet inte. Hur lång tid ? Ingen vet!

Valeriana FTW typ... säger vi, hopas vi. Eller hoppas jag


Är detta helvetet?

Jag undrar bara varför folk gillar att det ska vara snö på gatorna och 5 minus ute. Varför ska vi i Stockholms innerstad ha is på gatorna. Det suger. Alla halkar, spänner sig, fryser och framförallt blir ännu mer ledsnare och argare och mörkare. Jag ser gammla människor halka, jag ser mig själv framfö mig halka och jag fryser varenda jävla dag. Energin tar slut p.g.a. att vi måste värma upp oss själva. Dö vinter dö.

just another poem

Winterlove for a cold soul

When winter is ready to begin
When winter growing old
When winter is to long
I standing here, cold
I'm so afraid of how it use to be
I fly my way to eternity
I will stand by you

I will stay here, so true
Have you lost your thoghts
Have you lost your minde
Have you lost your dream
If you are blind
I'll be here, I'm waiting

I don't know how lies should sounds
Mabye like snowflakes on the ground
Cold as ice
Let them be a frosti suprice

When the winter is here i need someone to hold
Someone who could lift up my cold soul
In the winter when everyone is dark
I hear my mind bark
After love from someone who can heath me up
So plase stand up, stand up, stand up


ANNANDAGSJUL

Jag ska snart åka iväg till mina kusiner i Nacka för att ha annandagsjul middag med nästan hela släckten.
Igår fick jag pengar, smycken och ljus hållare och jag är glad. KolLade på high school musicla och fick minnen från när jag såg den för första gången. Jag är ett stort fan av high school musical. Älskar den så mycket. ZAC EFRON <3

Jesus

I found jesus!

He was behind the sofa all the time.


denna awesome grej fick jag igår fast rosaröd

 Fast rosa röd orange. Den var fin tyckte jag. Välldigt glad blev jag och äntligen kan jag  börja filma. Jag tycker i min mening att en film säger mer än en bild. Men jag har aldrig gillat att fota. Mer filma, för då får man fram känslan ännu mer. Det tycker jag iallefall.

Julafton till Juldagen

Det är juldagen och snön håller på att smälta utanför mitt fönster. yes.
Igår kom jag hem 1.30 på kvällen och jag var inte trött. Natten slutade med att jag gick och la mig med händerna för öronene så att jag slapp höra grannarnas skrik. Idag ska vi till mormor och morfar ute på landet och träffa övriga släckten på mammas sida. Mamma är fortfarande sjuk. Influensa. Hon blev sjuk i tisdags och igår låg hon hemma hos farmor och farfar och sov i 2 timmar medans hela släckten satt och kolade på Carl- Bertil Johnssons julafton. Jag blev kär. Har aldrig sett det på julafton för jag har alltid gjort annat. Annars var kvällen ganska trevlig. Jag gillar inte jul mat, men jag åt lite iallefall. Present öppningen tog ungefär tvåtimmar eftersom vi var 17 stycken i år. Alla vi barn sprang runt och gjorde lite allt möjligt. Drack läsk och julmust, lekte, pratade, sjöng, diskuterade med de vuxna och framför allt så kollade jag och karolina kusin på extramatrial till filmen SNABBA CASH. Jag är så himmla taggad. Vi är så himmla taggade<3.

Jag fick ganska mycket grejer igår. 3 Filmer och en box med vampyr filmer,2 böcker, ipod nano som man kan filma med<3,smink, presentkort på american apperall, kläder, Smycken, badskum, Blijetter till bounce uppvisningen, Sice mathers kopp från lagerhaus och massa med kärlek från släckt och familj. Idag blir det mer :D. Hmm undrar vad jag får.

Nu ska jag dricka klart mitt te i min NYA FIN sice mathers kopp.

pussar

inga julkänslor

Imorgon är det jul och det känns som sommar. Eller inte men jag har inga julkänslor. Jag får julkänslor i februari då allt är som snöigast. Snön ska bort innan nyår hoppas jag iallefall. Snö ska finnas på fjäll men inte i stockholms innerstad. Punkt slut.

Kollade på ensam hemma 2 new york igår och när jag kom hem frånb bion med kusin så såg jag en klädd julgran.  MEN INGA JULKÄNSLOR. Kalle anka imorgon och då får man lite julkänslor. Hoppas man


Nu ska jag baka knäck med kreey<3


dfsgv

Jag orkar i stort sett ingenting.


skype

Jag är glad över att jag gick på skype kvällen igår för det gjorde mig gladare för en stund. Jag måste fokusera nu. Jag måste försöka även fast det här är svårare än någontng annat.

Jag vill inte va sådär

Jag har ångest konstant för varenda lite grej. Jag gråter hela tiden och jag orkar inte mer. Dom sa att det är inget kul att vara på psyket nu i jultider. Jag fattar det men jag orkar inte vänta. Jag vil prata med någon som kan hjälpa mig hel, Jag vill prata med någon som kan det där. Jag orkar inte tänka, men det gör jag ändå. Ingenting hjälper längre, varje gång jag blir kramad gråter jag, varenda gångjag ser något sorgligt blir jag ledsen, Varje gång jag blir ensam för en stund så skakar jag febrilt och jag har så jävla mycket ångest för allt möjligt. Från att någon jag älskar råkar illa ut till at jag är livrädd för att världen ska gå under. Jag är sjukt rädd för framtiden och jag önskar så mycket att jag kunnde bli forever 17. Jag vill inte mer, jag vill inte bli orolig bara jag ska gå ut eller bli lämnad ensam hemma i en timme på kvällen. Jag vill inte ha det så här och mamma och pappa försöker göra det bästa dom kan. Försköer göra så att jag fokuserar på annat men efter ett tag så vill jag ändå bara lägga mig ner och gråta. Hatar att jag ska bli så här. Mörkret är lika mörkt ute om inne och överallt. Snön förpestar världen och jag vill inte va här. Jag vill rymma bort från ångesten.

Första dagen på jullovet

Denna dag kommer inte hända så mycket. Jag ska ta det lungt och kanske gå ut i det fina vädret. Däremot så besvärar en sak mig. Jag vill inte berätta för någon för jag tycker det låter så sjukt töntigt. Men jag tror verkligen att jag behöver intala mig själv att det som jag oroar mig för inte kommer att hända.
Just nu kollar jag på tv och funderar på att sätta på en film och äta frukost till den. Känner att detta jullov kommer att kännas långt. Jag vet inte riktigt varför. Det är ju bra om det är så långt som möjligt. Btw så har pappa nu bokat resan till London. Here i come london. Men eftersom det är så dyrt att bo mit i london så ska vi bo nära nothing hill. Och eftersom vi har nära Nothing Hill så måste jag gå och kolla på den berömnda porten även fast den har blivit vitmålad

puss

JULLOV

JULLOV SUCKERS.

MYSIGT

snöstorm al la vädergudarna

nej nej nej inte snöstorm. Jag vill inte ha så här mycket snö. Jag mår inte alls bra av det. Men vem kan övertala vädergudarna om det. Jag frös sjukt mycket idag och man kan knappt komma fram i trafiken. det tog en halvtimme för mig att komma hem idag med buseen det brukar ta femton. Kan inte snön bara lägga sig nu och sen kan det sluta blås snöa.

Jag hade verkligen fel om att det inte skulle snöa i år. Det har varit så "varmt" så länge.

Julavslutning idag det känns skumt. Jag vill såklart sluta och ha lov men är lite delad. Hur kan tiden gå så fort.

I wish in my dreams

I wish dident wish to much. I wish i couldent wish sometimes. I can dream about a world i love but i can't get it now. I dream every night about things i can't imagine. I can be shy, happy,sad, cool, sexy and everything that i can't be here. I wish sometimes that i could dream in a world with dreams and a world full of peace and happiness. I can reatch my gole, i can be what i can be i can be a hero if i want i can be like you. I can be everything. Sometimes i have a wierd and special dream and sometimes i wish i couldent wake up. I wished i could be there forever. But dreams and goles are someting you and i can have i the reallity too. We can do it if we want. We need hope and fire. WE need to want it, and if we want it we can reatch it. Hopefully


utrensning av kläder

Jag tänkte på en sak. Jag ska sluta shoppa saker jag inte behöver. Jag har egentligen aldrig gillat att shoppa så där jätte mycket men visst har jag köpt sjukt mycket skit ändå. Snacka om att jag inte enns använder halva min garderob och visst är det skönare att ha ett mindre urval när man är trött på morgonen. Alla mina kläder ska bli min favorit kläder. Jag ska rensa snart, igen. Jag ger nog bort kläderna. Dom ska bort!!!!


you can't buy love

Somewhere in the world i will found you
I think i will be there
You don't need to give something
Becouse you can't buy it
Even if you get happier of it
You just need to give me love
If you say I LOVE YOU to me and take me as i am
I'm gonna be so much happier
You don't need to buy stuff
I just need your love
I give can give you my love
And we gona be happier then ever


the time run out

Det är avslutning imorgon och jag känner mig så sjukt tom. Vad fort tiden har gått. tänk vad fort tiden går. Den bara springer iväg.

Börjar få ångest, men jag vet inte för vad riktigt. Jag försöker verkligen fråga mig själv vad det egentligen är för fel.

Jullov imorgon vid den här tiden och jag kommer vara glad. Sova mycket, ta det lungt och bara va och göra saker och ta allt som det kommer :)

rysning


Så himmla charmigt och sött


MAMMA <3

Har varit på resturang med familjen och firat min mammas fädelsedag

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA ! <3


2012

Såg den idag i skolan på sergel. Den var bra och välldigt amerikansk. Ni vet vad som händer med dom redan när du sätter dig i biosalongen. Skrämande. Jag tror verkligen att det är vi som gör att det blir en undergång. Jag tror att om vi inte hade fått elen så skulle världen inte må lika dåligt. Medeltiden, woho. men ett samhälle måste ju också gå framt, men det går för snabbt nu. Det uppfinner saker som är totalt onödiga. Vi behöver nog planera hur vi vill ha det i framtiden och det är nu. Om jag var i den situationen så skulle jag nog inte funka, jag skulle nog ta döden före livet då. 

Jag vet jag låter hemsk, men jag tror att det är sant. Jag fick lite inspiration från filmen och kanske går jorden under snart vem vet det liksom.

Filmen var bra iallefall, rekomenderas.


Jag vill ha en ko och en hund

I fredags när reklamen kom då ville jag helt plötsligt ha en ko. Jag såg trailern för "Bonde söker fru" och såg en väldigt söt ko i den trailern. Då blev jag väldigt sugen på att kela med en ko. Snuttegull.

I lördags så var jag och moster inne på kreatima och där inne stog den mest bedårande lilla tax jag någonsin sett. Långhårig och ganska smal. Den såg så snäll ut och sådär gulligt mjuk. Jag ville bara ta med den hem och klappa den. Ögonen var som små bedjande snutteplutti ögon som katten i Shrek 2. Åh lille snutt.

På tal om djur. Jag börjar mysa ännu mer med lillasyrras kusin. Putte eller som han också kallas. "pp- putteplayboy", pluppen,plupp,plömigen och plöm. Jag kallar honom för allt detta förutom putte playboy för det gör min syster. Putte är snart 10 år och han är så pigg och gullig.

Jag började gråta i veckan när jag såg reprisen av robinson på nätet. Dom vann två kaniner som de skulle äta och jag brjade stor böla när de sa att de var hungriga på att äta dom små söta liven. Som tur var så fick de inte upp eld. Jag pustade ut lite då.

Jag tar inte alltid hand om djuren på rätt sätt utan jag gillar mer att kela med djur och ge dom kärlek. Krama och klappa och prata med dom.

Vem uppfann snön?

Hej!
Det snöar ute och jag är inte glad. Visst kan det vara mysigt om det kommer så mycket att man nästan blir begravd men hallå vi lever i stockholm eller iallefall jag och här i stockholms innerstad så blir det is och slask så jag skulle nog tacka nej till snö om man ändå kunnde göra det. Men ni som ville ha snö- Grattis!

Fy på dig Anjani, du vann, igen....

Hoppas att det snart är min tur.

Julafton snart och tre dagar kvar i skolan, det känns lättare att plugga när man vet att man snart ska vara ledig.:)
Detta lov ska jag sova och vara med kompisar och träffa släkten och kanske åka till London. Mysa med alla sina julklappar kan man också alltid göra. Jag tror jag kommer få mycket film och böcker i år igen. Och det är nog vad jag vill ha också. Jag blir nästan aldrig ledsen för det jag får, Oftast väldigt överaskad och glad. Köpte julklapp /födelsedagspensent på lush idag till mamma. Jag delar den med min syster Julia så jag blir inte ruinerad. Det ska bli kul att se hennes fejs imorgon. Jag tror jag får tårta till frukost och resturangmat till middag. Najs

Nu måste jag plugga vidare med den "roliga" politiken som jag har prov på tills imorgon. -.-

ångest blogg

Fy fan vilken ångest. Gud vad deppig blogg jag har borde typ ta bort alla mina bloggar helt nu det känns ju inte bra att ha en blogg som handlar om ångest.

mysig helg

Hallå alla lucia människor

Just nu sitter jag hemma hos mina faster och farbror.  Igår drack jag 7 komppar te och 5 små glas läskS. Jag gick på toa 8 gånger. Jag var först på glöggfika hos elin trevligt var det. Sen åkte jag till stan och möte upp faster och kusin och sedan åkte vi hem och kollade på järnets änglar. Den var bra men lite sorliga männsikor i den. Sen åt vi risoto med champinjoner och kyckling och det var väldigt gott. Satt och pratade några timmar och sedan kollade vi på Patrik 1,5 den äger jag älskar den. Sen satt jag och kusin uppe i typ tre timmar till och pratade om framtiden. Sov helt ok och nu sitter jag här. Har ätit gröt och pratat. Nu ska jag kolla runt lite mer på br: hemsida och klaga lite på dem. Hej då

Erik vann

BÅDA VAR VÄRDA MEN PÅ NÅTT SÄTT VAR DET REDAN ABGJORT. JURYN GILLADE DETTA MER. CALLE BLIR KÄND ÄNDÅ. HAN ÄR COLL SOM FANN OCH SÅ HIMMLA SÖT. KRAMKOMPIS


-.- fy bubblan

Jag hatar mina grannar dom är alltid så jävla högljuda. Jag hör bara ljud och skrik och allt men det är sjukt jobbigt. Stolar bord och saker åker i golvet och jag känner ofta att jag bara hoppas att dom skiljer sig bara för att dom bråkar sjukt mycket. Jag kan inte sova. Skilj er för fan. Förlåt men vad fan bli sams eller dra.

even if it's late

Jag måste stanna uppe och se reprisen från ikväll av MAMMAS POJKAR. Det är nu det avgörs vilka väljer vilka.

btw

pappa: Jag är väll lite sådär töntig eller hur?
Mamma: Nej, det är du inte alls
Pappa: jo det är jag visst
Jag : nej pappa du är inte det
Pappa: men jo
Jag : Nej pappa du är värsta hardcore, dådär hård och manlig (haha)


Pappa kanske inte hardcore på högnivå men lite kanske?!

Glee complets me

Glee gör så att man alltid har något att se fram emot. Glee är något som inte går att sätta ord på. Glee toppar allt och alla. Alla andra serier kan ta sig i röver. Snacka om succe. Finn är nog den sötaste som finns i serien och man vill bara hoppa in i tv rutan och kyssa honom och krama honom och bara kolla in i hans fina ögon. Jag är totalt kär i honom . Jag tror jag har en kändis crush på riktigt. Jag blir helt galen när jag ser honom och kollar alltid lite närmare, flyttar mig alltid nära nära tvrutan och bara kollar på honom när han kommer upp i bild. Man blir så glad av hela serien. Finns problem, ja, men det har alla serier och i det riktiga livet med. Man känner sig ändå glad och bekymerslös för en timme och man kan slappna av och skita i allt annat. Om jag missa ett avsnitt av Glee då vet jag inte vad jag gör. Musiken, kören alla dessa små explosioner av små ljud som gör hela serien underbar. Alla unika fin människor och allt det där färgglada som man blir helt avis på. Glee gör mig galen, glee insirerar,glee gör mig glad. Tänk om GLEE club skulle finnas i skolan med en sådan söt lärare och sådana begåvade elever, då skulle jag gå med direkt och leva för glee för resten av mitt liv. JAG ÄLSKAR GLEE. JAG ÄR BESATTAV GLEE OCH JAG MÅR SÅ HIMMLA BRA AV GLEE. GLEE COMPLETS ME!

film mania

Farbror ringde igår opch sa något väldigt fint till mig. Han hade ätit lunch med sin trevliga kompis. Kompisen sa att han höll på med att slänga massa saker och rensa ut mycket skräp. Upp i diskutionene  kom det en annan sak. Han hade flera travar med ikeakassar med film i som han tänkte slänga. Min farbror stoppade honom och sa att han kännde några ungdomar som älskade film. (Jag). Han ringde till mig igår och sa att jag och mina kusiner kunnde få alla filmer pch gissa om jag blev glad. Vet inte riktigt när jag ska hämta filmerna men det får väll bli i helgen är jag ändå sover över hos mi  faster och farbror med kusinerna


Missing Thailand

Jag har namnstag idag för jag heter nämligen Anna i mellannamn.

Jag måste bara säga en sak innan jag går och dushar. Idag när jag gick in på Fokis.ses blogg så såg jag att hon skulle åka till Thailand idag. När jag såg det började jag nästan gråta en skvätt. Jag såg henne sitta på Arlandas flygplats och jag ville bara åka dit jag med. Jag har verkligen ingen lust överhuvudtaget att vara hemma i år. Klaga klaga klaga. Tänk att få vara på en sandstand och sitta och sola i solen, åka båt med thailändare och bara softa, läsa, äta, va, gå långa promenader vid strandkanten och träffa nya människor. Jag är suktande över att hon åker och jag länktar så efter nästa år då jag fantiskt ska åka till Thailand igen. My fav country.  

NEDRÄKNING

Typ en vecka kvar och sen så är det freedom. Wohodiladoho.

En essä och ett prov kvar och jag har inte börjat plugga. -.-
Jag ska inte klaga för jag vet hur mycket vissa andra har och jag vet hur jävla svårt det är ibland för allt att gå ihop. Vi ska prata om genus imorgon och sex med stefan i vår skola. Grejen är den att vi som har soms redan har lyssnat på det här och visst kan det vara inntressant men fy fan vad dåligt att vi ska höra samma sak en gång till. Okej allt kanske jag inte har hört och det är ju bra, men ändå, det är i och för sig bättre än lektion. Vi slutar halv 11 imorgon och då ska jag hem och plugga. Jag orkar faktiskt inte plugga idag men jag tar nya tag imorgon.

Hade naturkunskapsprovet idag och jag tror jag får ett VG på det. Iallefall hoppas på det eller högre.

varför sa du inget

Varför talade ingen om för mig att livet skulle bli svårt
Varför sa ingen att vissa nätter skulle vara fyllda med gråt
Alla svåra val som man måste göra
Alla hjärtan som man en gång kunnde förstöra
Minnena som var svåra att glömma
Kommer aldrig kunnas gömma
Ibland skulle jag vara fylld med lycka
Men några år senare fyllda av sorg och olycka
Varför fick jag inte veta att världen utanför var svår att förstå
Att orättvisa härskade och hur folk skulle må
Barn och vuxna runt om i världen dör av svält
Några dör av översvämning andra dör av krig på fält
Någon dör hiv och aids eller andra sjukdom
Andra dör av ett pistolskot i deras gom
Varför sa du inte att folk kunnde må så dåligt att dom tog sitt eget liv
Varför sa du inte att man var tvungen att försöka och ta stora kliv
Jag visste inte hur förvirrad jag var
Men inte av dig får jag några svar
Hur ska jag kunna leva ensam i en värld som är så grym
Hur ska kunna leva livet där
När du inte vet vad som kommer hända med din värld


kärlek till alla

Kärlek till dig kärlek till mig kärlek till dom runt om oss
Kärlek till vänner kärlek till släkt kärlek till familjen
Kärlek till film, kärlek till teatern till musiken till konsten till dansen
Kärlek till godis kärlek till glass kärlek till pasta kärlek till mat överhuvudtaget
Kärlek till djur natur växter blommor till livet utanför
Kärlek till resor sandstränder värmen och folket där
Kärlek till te kakor bullar filtar tända ljus och mysig stämning
Kärlek till dig mig och alla runt om oss

<3


fuck

Fuck your stupid thughts about you and me
Fuck you becouse you have nothing good to say
Fuck you and your stupid friends
Fuck everyone you love
Fuck you
Shut up
Run bitch run
You dick fuck
Fuck fuck fuck fuck

 


julhandel till mig själv

ett par baggy byxor som är lite i stuk med harem byxor men snyggare, dom är små och smala där nere och pösiga uppe och en blood collection(dvd-box) med fyra olika filmer med vamyprer.<3

Galet vad sjukt det känns med jul. Har ingen känsla alls. Jag vet inte vad man ska tycka och tänka runt jul men jag tycker typ att julklapparna börjar ta över. Jag tycke mest om kalle anka, risgrynsgröten och släckten och julklapparna är inte lika viktiga.

Prov imorgon i naturkunskap.-.-.-.-

Spola tillbaka

Jag hatar att jag alltid tar åt mig av allt som jag läser
Jag hatar att jag alltid tar åt mig av varenda blick, rad och sorg
Minnen och tankar och ångest för det jag ännu inte har gjort
Panik över att jag snart är gammal
Jag har för all framtid blivit dödad inom bords
Jag vill något så väl men jag vågar inte
Jag har nog aldrig varit såhär förvirrad
Jag tror jag aldrig någonsin kommer tillbaka
Spola tillbaka filmen och se vad som hände.
Spola tillbaka till där du fanns med på riktigt.
Spola tillbaka låten och lyssna från början.
Förstår du nu?
Förstår du nu har gjort?

Nej, du förstår inte,
för du spolade framåt för snabbt


Jisses banana, shut your freaking gab

Gud vad känslig jag blir nu förtiden. Jag gråt till Alpha dog i söndags jag grät idag till både juno och little miss sunshine. Jag älskar verkligen juno den är så härlig. Så sjukt underbar uttryck in den och allt är väldigt fint på något sätt. Den är charmerande. Det är ju Littel miss sunshine också. Jag verkligen avgudar morfarn och lille olive.Hon är så söt. och dweyn eller vad han nu heter är så söt. Han som vill flyga men sen så upptäcker dom i bilen när olive hjälper honom med ett syntest och får då veta att han ärfärg blind. Gud vad jag tycker synd om honom  då. Alla på den där skönhetstävlingen är ju helt jävla sjuka. Dom små sexåringarna ser ju fan ut som 20. Det är för jävligt.

Nu ska jag pallra mig ner till stan och köpa julklappar till mig själv med faster och lilla syster och fasters man det ska bli trevligt :)

fitta kuk och helvete

Jag vill inte ha mer prov jag känner att jag kommer faila på allt och alla, jag orkar fan inte, så jävla jobbigt. Skolan dödar mig.

LANDET

Nu har jag och mamma och pappa kommit hem från landet. Morfar mår mycket bättre nu han kan prata helt okej nu. Det är jag glad för. Och snart blir mormor pensionär på riktigt. Hon och morfar har jobbat i kapellskärs cafe. Vid viking line båtarna i jul går hon i pension och morfar sitter hemma. Vi åt lussebullar och pepparkaka och sen så drack jag te till. Vi pratde om allt möjligt och innan vi åkte hem till mormor och morfar träffade vi mormor i cafet och satt och läste skvaller och åt en mazarin och en kopp te. Jag är så glad över att jag åkte dit. Jag menar det blir inte så ofta nu för tiden. Nu ska jag snart äta middag och sedan fika igen. Jag skulle ha tränat idag men somnade till Andrea botchelli(eller hur det stavas) i bilen på väg till arninge centrum där vi köpte mat till kvällen.

Jag och josse satt och kollade på tre filmer igår. Fighting med channing tatum, johan falk och joel kinnanman var hur bra som helst^^ och the proposel och det var faktiskt riktigt bra och en bra feel good film.

Lyckad kväll och med en god stor pizza till kvällen.

Söndag idag, fy blä och usch. Men det känns lite lättare att gå till skolan nu eftersom det är så kort tid kvar till lov.

Nu måste jag tyvär plugga naturkunskap. Usch

channing tatum är sexig

 mums

Fuck sverige nu flyttar jag till kina

Hej!
Har precis kommit hem från en dag på stan. Men mamma och hennes två kompisar. Anna och lydia. Lydia och anna bor inte i Sverige men anna kom hit från kina för att fxa med sin nya lägenhet-. Lydia kom bara hit för att träffa alla. Mamma har köpt ett par jätte snyggga skor som hade kostat 5000:- som nu var nedsatta till 3900:- Hon köper aldrig någonting till sig själv så det var hon värd. Vi var och fikade på Wynes coffe och pratade mycket om krigen i irak och afganistan. Anna jobbar med hm ikina och därför flttade hon med familjen dit. Lydias man är ambasadör och därför flyttar han runt. Lydia sjäv är också min gudmor. Kul att träffa dom och Anna sover här ikväll det ska bli kul. Länge sen. Anna skulle egentligen bo i sin lägenhet men eftersom hon åkte hit själv så tänkte hon att hon kunnde bo här om det var ok och det var det ju såklart. Vi Var också inne i en kakel affär. Oc golv var det också för. Vi såg flera polika badrum och det första jag tänkte var " fy fan vad vi bor fult och o lyxigt, tänk om man ändå hade ett så fint badrum då skulle jag dusha varje morgon och gilla det." Jag hatar Sveriges klimat Anna sa att som kallast blir det någon veka i januari februari då det blir "kallt" 15-10 grader. Då dog jag nnär jag hörde det. Jag ville så flytta dit då. Nu Är det 25 grader och sol i hongkong där dom bor och de går runt med sommarkläder nästan hela dagrna.

Jag är verkligen född i fel land. Jag hatar snö och kallt och blåst och hela detta jävla väder. Jag vill flytta till något varmare....


Nu ska jag träffa min kompis josse, hon ska också sova här och vi ska ha filmkväll. Så mysigt och det var så längesen.<3

God morgon.

Jag har faktiskt hållit på med något helt sjukt dom senaste veckorna. Jag försöker göra om rap låtar till lugna låtar. Det går helt okej, men det finns ju inte  så myket variation i mina fina melodier. haha

t.ex. det här:MY COOL - ADAM TENSTA

Ye-ye-yeah, and it goes, that's my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]
Ye-yeah, and it goes, that's my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]

Throw something to me, feel it in the air
Ca-can't put my finger on, but it's right there, the-there
Next to the shades, next to the colors of my shoes
And the denims on my waist
Yeah, ki-kid ain't never seen it like this
No-not the way you look at me it's so electric
Co-co-could have go whenever but I made it fit
Now they're watching my moves, we in to play that shit
Nobody believed it til' I made some choruses
And I ain't never once pulled my pants up on me
Only thing I did was ride beats, that's cool
Now everywhere I go people still wanna know
So I keep it on me like it's nothing
They say the kid from Tensta got something
I say I don't know what can that be
The-the-they say the cool is all over me-me-me

Ye-yeah, and it goes, thats my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]
an-an-and it goes, that's my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]

They keep tellin' me it's in the man, what?
Did you really think I'd think about that? Not at all
A-a-always been this, never been a chaser
Only difference is a dude in the paper
Keep it on my suffer my TV the other day
Annie to the T to the V you get me
Momma look happy in the video you did
Tha-that means more to me than this other shit
I can do it whitout a come cool on the subway
Milkshake game expect that money
How you gonna say that this nigga don't shine?
Must not have listen to my words, he lyin'
But when I said a couple of lines, back up
Di-di-did I say something that you gonna hate
Wh-wh-what? I must have did that really
Am I that cool, man you can't even feel me?

Ye-yeah, and it goes, thats my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]
an-an-and it goes, that's my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]

My-my-my cool
My cool
My-my-my

So I keep it on me like it's nothing
They say homie you better stop frontin'
I say I don't know what can that be?
They say the cool is all over me
I-I don't know what is it, gotta be something
They say homie you better stop frontin'
I say I don’t know what can that be,
Th-th-they say the cool is all over me-me-me

Ye-ye, and it goes, that's my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]
Ye-ye-Yeah, and it goes, that's my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]

A-a-and it goes that my cool and i can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]
A-a-a-and it goes, that's my cool and I can't take it off
[Ah-ah-I'm, far too cool, le-le-let's talk abo-bo-bout tha-that]

PEACE OUT


WESTLIFE

Jag har aldrig gillar westlife men nu när dom kom ut på scen på idol då smällte jag lite. Tyckte verkligen att det var fint. Oj herre min gud. Jag är kär. Eller nej... men nästan i han som ståg längst ut som sjöng dom högsta tonerena inte han som börjar utan han som liksom sjunger bäst heltenkelt. Fy fan vad alla sjunger bra men han var bäst. WESTLIFE = MINNEN

 HAN SOM JAG GILLAR STÅR I MITTEN MED BRUNT HÅR. Han är nästan lik robert pattinson eller kanske inte... men lite :)

FILM TIME

Det är lite sorligt men men. Varje fredag är som e dimma. Jag är vekligen jätte trött på fredagar och jag gör oftast inte så mycket på dagarna eller nätterna på fredagen. Ska kolla på film. Jag orkar oftast inte göra någonting så jag syselsätter mig i sägen med en film. Om jag är med någon på fredagarna slutar det ändå bara i sängen(Vi ligger och pratar). Ja, vi pratar om allat möjligt och kanske orkar stiga upp för en kopp te men inte mer. Det är fredag nu och jag är trött. Ska kanske gå ut med pappa och käka på resturang snart men får se om jag orkar.
Jag har en bunt med filmer framför mig men har alltid lite ångest för vilken jag ska välja. Kanske paranoid park för sjutielfte gången eller harry potter eller rent eller nothing hill eller anime. hmhm

svårt

I'M IN LOVE

 I'M IN LOVE. Han är så sjukt söt och gullig. FINN I GLEE<3

snart helg

Snart helg. Det ska bli så skönt. Det är bara två veckor kvar. Jag önskar verkligen att dom veckorna kan gå turbosnabbt. Läxor prov och inlämningar. Jag är så trött hela tiden.  Lov närmare sig iallefall det är inte sju veckor kvar som i början av terminen. Dansen på gympan ska vara klar imorgon och jag och Gaithri har övat idag och ikväll med. Våran grupp vill inte öva så jag och Gaitri ska försöka göra något av det själva . Hoppas det funkar.


Lov<3

Just nu så vill jag bara ha lov och jag orkar inte skolan, imorgon hinner jag inte alls till skolan för doktorn kommer direkt i så jag ska gå till doktorn sen är jag ledig.... Typ tror jag.

Jag saknar glee jag vill se det nu jag älskar det det bösta som finns typ. Jag ska köpa bo´xen när den kommer ut. <3

Snabba Cash

JULKALENDERN VAD SKA MAN TYCKA EGENTLIGEN! dEN VAR BÄTTRE FÖRR.

Jag har börjat läsa snabba cash och jag är såld även fast jag bara läst 10 sidor så känner jag på mig att snart så sitter jag där helt gömd bakom den. Vem vet. Det kriminella är ganska fashinernade. Det är ganska sjukt egentligen att det finns en undre värld som vissa av oss inte änns märker av. Mitt på dan mitt på natten överallt och du ser inte mycket av det. Du kanske har varit mitt bland dom någon gång. Du kanske har stått, suttit eller t.o.m pratat med någon från den undre världen, fast du inte visste det. Men vad vet jag och vad vet du ? Vi vet så jävla lite om vårt samhälle ändå. Vi vet det viktigaste och det vi bryr oss om. Men vad vet vi egentligen ?  

Snabba cash kommer upp på bio i Januari 2010 och då ska jag vara där. Jag ska stå där och då ska jag också ha läst ut boken. Joel Kinnaman är med och honom tycker jag väldigt mycket om, Han är en så himmla bra skådis.

PLUS ATT HAN ÄR SJUKT SNYGG




nu ska jag läsa vidare.


LA GIGOLO

Bu för debbat jag går och lägger mig.

Såg L.A. gigolo imorse den var värd att se. Ashton kutcher är grymt snygg. Jävlar vilka snygga kläder och huset blev jag kär i på direkten.



 

RSS 2.0